Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 992
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 600
На Галя устните са УЖАААС!!! Не се ли вижда в огледалото тази жена?! Наденици!

# 3 601
Ето я Анелия, кой питаше за нея? Значи, не искам да ви изненадвам ама...ядене, пране, миене на чинии. Туй е!

# 3 602
Галя е дала за маската на Sisley, 192 лв за 60 мл. и крем за очи за 287 лв, при намалена цена Flushed
Айде на Сислитоо Laughing

# 3 603
Наистина много неприятно изглежда устата на Галя, напомня ми на една приятелка, която преди години я ужили оса точно на устната и се поду 3но, в последствие се оказа алергична. Не ми харесва и този цвят и зализана прическа. Смятам, че ако направи един дълбок балеаж и отреже малко страничен дълъг бретон (да скрие малко челото) би ѝ седяло по-добре.

# 3 604
Ето я Анелия, кой питаше за нея? Значи, не искам да ви изненадвам ама...ядене, пране, миене на чинии. Туй е!
И последната топ гореща тема - захранването на Митко с пащърнак. Пуска постоянно сторита в Инстаграм, за който се интересува.

# 3 605
Хич не се интересувам. Всичко, което готви мсстършеф Анелия ми изглежда много безвкусно.

# 3 606
Само на мен ли тази лекарка ми прилича на Пепе? 🤔 😬

# 3 607
Маските на Sisley са ми любими и си заслужават цената. Какво им е на устните на Галя,на снимката си изглеждат ок.
Анелия с ново видео,което веднага ще си пусна.Много ми е нефилтрирана и народна.

Звезделина и Калоян живеят в наследственото жилище на Кало,което му е отстъпено от майка му.Не знам кой е квартала,но изглежда чудесно,за разлика от нали на Пепе..разликата е феноменална.Малка кооперация е,с по 1 апартамент на етаж мисля.На първия етаж е баба му,те са на втория.
Много ми харесва обзавеждането.Във видеата май бяха споменали,че ремонта им е коствал 70 000 евро,но всичко е по поръчка + имаха дизайнер.

# 3 608
Преди малко изгледах видеото им за къщата и ремонта, излезнал им е 70 000лв, а не евро.

# 3 609
Ясно,помня нещо със 70 000..
Ами,доста пари ми се виждат за ремонт,но може да са нормални цени в България,не знам..

# 3 610
Галя е дала за маската на Sisley, 192 лв за 60 мл. и крем за очи за 287 лв, при намалена цена Flushed
Точно това идвах да напиша... 300 лв за 15 мл крем?!? Това ми изглежда абсурдно 🤭

# 3 611
Знаете ли кой модел на Фурла е чантата на Ели?
Писах и в Инстаграм, но няма намерение да ми отговори.

# 3 612
И на мен ми е любима бялата козметика на Сисли, но хич не съм фен на декоративната им. Няма лошо щом й вършат работа и може да си ги позволи.

Звезди и Кало са направили добър апартамент, 70к ми се струва абсолютно нормална цена за ремонт плюс обзавеждане - не са се изхвърляли с нищо скъпо.

Вивиан, стар модел е. Новият вариант на чантата е MImI - реално е почти същия, те периодично правят малки промени и пускат нови модели. Имам я в червено, ако имаш въпроси - пиши ми на лично

# 3 613
Starburst8, благодаря 😀 и аз го имам Мимито, но в сиво 😂 обаче на една жена нали нищо не и е достатъчно, та очите ми залепнаха по тази 😍

И за да не е спам 😀 апартаментът на Кало и Звезди много, много ми харесва 😍😍😍 имат си и отделно перално помещение, което е супер! Банята им е супер инстаграмъбъл 😍

# 3 614

Жалко, че не може да си купи вкус.

Общи условия

Активация на акаунт