Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 831
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 60
Аз се абонирах за на Милена "обучението" относно Истаграм, за да видя платено ли е и днес получих имейл от нея с урок как да направим описанието под снимката. Не беше лошо. И идеята и като цяло е добра. Колкото до Гергана, при нея всичко е с цел пари, и пак не разбирам 100лв кой ще и даде. Grinning Съгласна съм и с мнението на потребителката, която написа, че Гергана няма приятелки. С Лори май след Виене ни вест, ни кост. Grinning

# 61
Благодаря за новата тема, Лана.

Коцка в интервю... Една жена в много роли.😊
https://iskrata.bg/post-3295  
Не дочетох интервюто,  че ми доскуча от клишета,  но не мога да не отбележа с похвала, че едната картина на госпожата много достоверно пресъздава сгазен миньон.
Повечето й картини са като нещо сгазено или веднъж ядено.
Но сега разбирам, че госпожата и книга имала издадена...

# 62
Когато си образован химик, но целта ти е бюти бранд😂 поправете ме ако греша, но не беше ли споменала, че мечтае за лекарство срещу една от коварните болести????

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 13:40 от Emilie_

# 63
Скрит текст:
Аз се абонирах за на Милена "обучението" относно Истаграм, за да видя платено ли е и днес получих имейл от нея с урок как да направим описанието под снимката. Не беше лошо. И идеята и като цяло е добра. Колкото до Гергана, при нея всичко е с цел пари, и пак не разбирам 100лв кой ще и даде. Grinning Съгласна съм и с мнението на потребителката, която написа, че Гергана няма приятелки. С Лори май след Виене ни вест, ни кост. Grinning

То отношението на Гана към Лора беше доста унизително, съдейки по видеото, което беше качено за Виена...
Ако така се държи с приятелките си, нищо чудно, че няма Simple Smile

# 64
ВАЖНО съобщение до всички влогъри/блогъри, които четат тук: ВИЕ СТЕ В ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И НАЙ-ВЕРОЯТНО СТЕ САМОИЗОЛИРАНИ, А НЕ СТЕ ПОД КАРАНТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 65
Така е, ще създаде бранд Гергана.
Продукти (любимата ѝ дума), произведени в незнайна китайска фабрика, откъдето ще си избере това, това и онова по каталог и ще си лепне името отгоре Joy

# 66
Понеже е "учила" нещо си с химия, бюти брандът на Гергучи ще е бъкан от химия! Утрепа рибата Гането. Laughing

# 67
ВАЖНО съобщение до всички влогъри/блогъри, които четат тук: ВИЕ СТЕ В ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И НАЙ-ВЕРОЯТНО СТЕ САМОИЗОЛИРАНИ, А НЕ СТЕ ПОД КАРАНТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дано да го видят това, че ми избожда очите вече като видя, че някой е в "каратнина". От всички влогове, които съм гледала само Галя не е написала, че е в карантина.

# 68
Всичките американски канали, които следя обаче имат вече коментари....

Милена също има.
Така че явно Пепе си ги изключва вече.

# 69

Дано да го видят това, че ми избожда очите вече като видя, че някой е в "каратнина". От всички влогове, които съм гледала само Галя не е написала, че е в карантина.

Адри също.

Йона Йоко защо няма коментари - защото показва децата понякога ли?

# 70
  • Варна
Благодаря и аз за новата тема!

Една дама в предната на последната страница каза за Пепе, че е госпожица. Аз ли нещо не съм разбрала, но омъжена/разведена се води госпожа?

И много моля не всички близнета, 90-ти набор забременяваме на 2 месец от "връзката" си с някого! (Това хем на шега, хем на сериозно го пиша! Да не помисли някой, че се заяждам!)

# 71
Понеже е учила химия, ще създава кремове и ще пише книги (с петте си думи на кръст, при това неграмотно написани).

А питате кой ще се запише на курс при нея в тези смутни времена? Отговор: НИ-КОЙ.
Да си наляга парцалките (буквално) и да си полива редовно сЪксиите. Trollface

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 14:32 от Yogurina

# 72
  • Някъде там
Гането мечтаела да открие лекарство против СПИН 🤣, сега пък бюти бранд мечтаела да има...
Добре, че мечтите са безплатни, че за гучита няма да остане.

Коцка е талант граничещ с този на Фичко2.😊 Обаче не сме го виждали откакто е в Данията да твори.. Латината явно не може да му организира изложба.😉

# 73
ГерГУЧИ  е всестранно развита личност - не го ли разбрахте.. 😁 Разбира, и е компетентна по всичко.. Химик,  бюти гуру, моден гуру, психолог, мислител, лайф коуч,  филолог, писател, финансист, вдъхновител, и какво ли още не...

# 74
Като я гледам Гана си представям какъв химик е.
Ще е като кака Джака, дето 5 неща пусна и то не бяха косми в червила, стиропор, гадости...и колко неочаквано - иска бюти или мода. Единствената, на която шапка свалям за продуктите и всичко покрай тях, е Тати. От началото до края направи това, от което всички бягат. И здраво действа над устойчиво развитие с всички атрибути.
До колкото съм я виждала ако изобщо има грим, той не блести с абсолютно нищо. На оня чалгар ФП на ревюто, беше като сварена спагета. Или ще чака да натрупа опит от Виктория сикрет?

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 23:46 от Breedlove

Общи условия

Активация на акаунт