Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 942
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 675
Сега се светнах. Може би това е имала предвид Валери като каза, че спестяват от "закуски" за пътувания. 😆 Не знам, струва ми се, че не отделят много пари за храна, всеки си решава, но на РД на брат ѝ, можеше поне да вземе стек за всеки.

П.С. Scalestone, моят не е много висок, ~180см е, но яде като за двама и е по-слаб от мен. Несправедлив е животът! 😀

# 3 676
  • Варна
Сега се светнах. Може би това е имала предвид Валери като каза, че спестяват от "закуски" за пътувания. 😆 Не знам, струва ми се, че не отделят много пари за храна, всеки си решава, но на РД набрат ѝ , можеше поне да вземе стек за всеки.

П.С. Scalestone, моят не е много висок, ~180см е, но яде като за двама и е по-слаб от мен. Несправедлив е животът! 😀

На Мартин беше рд-то! Брат й просто готвеше тогава и тя му каза да не взима 3, а 2 стека, защото те не ядяли много....

При нас ситуацията е 172/50 и 194/~110. В началото се чувствах ниска, после стигнах до извода, че който, каквото си пожелае да внимава, нали...

# 3 677
Скрит текст:
Като заговорихте за Валчето. Вчера си пуснах нейно видео, в което каза, че 3 дни яли някакво парче телешко ли какво беше, не помня.... и им останало  още.

Не го знам Мартин колко кг е, май няма 180 см. Валчето да се радва, това, ако беше моят приятел сигурно сам щеше на едно ядене да го изяде това парче.
И защо за Бога трябва да обясняваш колко ядете и за колко дни?

От това, което Валери е показвала от пътуванията им и по разни ресторанти не съм останала с впечатлението, че ядат малко, а даже точно обратното.

# 3 678
  • Варна
Е явно вкъщи икономисват, за да могат да се глезят по почивки, не знам. Коментирам това, което е казвала и показвала.

Ние се смяхме за пестенето от закуски, но май вярно ще се окаже.

# 3 679
Не съм им гледала чиниите, но височината и килограмите не винаги са свързани с количеството храна, която се изяжда от човек.
Веднага се сещам за "Един за друг".
Точно в последното предаване се видя разликата в количеството и килограмите.
Аз помня подобен коментар на Валери за агнешкото по Великден.
И ние щяхме да го ядем 3 дни. 😜

# 3 680
Валериана пести от домашните гозби, хапва на крак и яде боклуци, но навън където ще се снима поръчва обилно. И двамата с Мрънтин са ми такива уонаби-та

# 3 681
  • Варна
DiDi§, така е, но за мъж ми е странно. Но както и да е! Да са живи и здрави!

# 3 682
Гергучи също като приятелката си Радост обича да пресъздава рецепти на други влогъри и да използва техни думи и описания на продукти. Във видео Ели показва рецепта за мъфини с боровинки и обяснява за мусковадо захар. В днешното видео в Инстаграм, Гергучи обяснява за същата тази захар с точните думи на Ели.
Скрит текст:

# 3 683
Никога не бих дала пари за детските рисунки на Коца. Да направи един благотворителен търг между роднините си и да дари парите. Мен ми е интересно кой дава финансова оценка на тези цапаници, че да ги продава. Thinking

Валерката дели пържолата с Мартинчо, за да пести за Сефора. Друго логично обяснение не виждам. Този вид стек, който показа е скъп, а мъж не може да се нахрани с половин, абсурд. Горкият Мартинчо, а той й носи свещички и чай от Тайланд.

# 3 684
Харесвам Галя, но от известно време насам забелязвам, че лицето й е доста странно без грим. Разбира се, важното е тя да се харесва и чувства добре така. И не визирам само устните й, а самото състояние на кожата й. За продуктите на Сисли, не съм използвала и си признавам, че нямам възможност да използвам такава козметика. Нямам нищо против хора като Галя, които имат високи доходи да си купуват скъпи неща, та било и крем от 15мл. за 200 лв. Тя конкретно многократно е казвала, че не би си сложила крем от 10-20 лв. на лицето. Според мен важен е състава на продуктите и това от какво има нужда кожата на човек. В момента използвам хидратиращ крем на lumene, който си купих от черния петък и беше на цена под 20 лв. - доволна съм. Използвама съм и Farmona те са под 10лв. но се отразиха добре на кожата ми.
За косата й - гледах последния лЯйф, който тя направи в ИГ и каза, че цвета на косата й е постигнат от няколко посещения при фризьор, направен е на 2 пъти, за да не се стресира косата й. Също така отрече спираловидните ластици, в които се кълнеше до скоро.

Следя Пепе от началото на канала й и това, което ме дразни в нея е само едно - изкривяване на нещата, показване на нещата такива каквито не са. Дълго време си казвах, че с Фичо са хубава двойка и как ли би се развил живота им след 10г. Не държа дрехите, апартамента или козметиката да са инстаграмабъл, но нека поне е реално. Няма нищо срамно да си имаш гадже, да си разведена с 2 деца и да изкарваш парите си като инфлуенсър. Но със сигурност не е нормално да представяш нещата такива, каквито не са. И в живота държа на честността, затова Антоанет ме изгуби с това излишно пресилване, добавяне на розов филтър и т.н. Изобщо не изпитвам злоба към нея или нещо подобно. Всеки сам преценя какви коментари да пише тук.

# 3 685
Много ми хареса мнението с кралицата и придворният. Точно. Satisfied
Според мен наистина гледат да спестяват в момента, да си спомним и попарата.

# 3 686
  • Варна
Много ми хареса мнението с кралицата и придворният. Точно. Satisfied
Според мен наистина гледат да спестяват в момента, да си спомним и попарата.

Хаха, мерсиии, ще си го патентовам!

Не мисля, че пестят в момента, това с рождения ден беше доста преди короната да си вземе короната на кралицата.

# 3 687
  • HH
Не изключвам двамата да имат много ограничени или никакви доходи в момента.
Мартин с неговата работа в момента държи късата клечка. Нито се знае кога ще може да работи, нито с какъв интензитет ще тръгне туристическият бранж след като нещатата се пооправят. На Валерие съдържанието също беше доста кифленски и се постваха снимки от тук и там. А сега терасата и е Сефора. При нея най-много се забелязва промяната в последните седмици. Естествено не изключвам и опцията, просто и двамата да са ужасно стиснати.

Ето при Ивана например и преди вируса се постваха дни наред едни и същи снимки, видеата бяха пак дълги и скучни. Вярно липсват сторитата от събития, но това е фактор който засегна всички б/влогъри и инфлуенсъри.

При Пепе, въпреки че за нея впечатленията са ми от темата, защото не я следя и гледам никъде, нещата и съдържанието също не изглежда да са се променили кой знае колко.

Адри и преди това сякаш работеше често пт вкъщи. Сега просто видеата зачестиха. Последните три ми харесаха.

Галя и тя. За човек, който не работи по принцип и основното му занимание е да обикаля моловете и салоните за красота, пак пуска често клипове с дрехи, козметика и т.н. Тоест и тук няма кой знае каква разлика.

С този роман просто исках да кажа, че е възможно домакинството на Валерие наистина в момента да има известни финансови затруднения. Те всякаш са единствените от гореизброените, които сегашното положение засегна от всички страни. В този ред на мисли, не се изненадвам че всички рекламират всичко в момента.

# 3 688
Смятам, че Валери просто не обича да готви, не ядат кой знае колко у дома именно заради готварските ѝ умения. Когато не се готви много, няма как и да се консумира много. Хапват се бързи, лесни неща. На мен също едно от най-неприятните ми неща е да готвя, често ядем бързи неща у дома, а когато сготвя също не се изяжда на първия ден. Всеки си има някакви хранителни навици, у дома не се консумира малко с цел да се пести всичко е до навик, сигурна съм, че и при тях е така. Разбира се излизането на ресторант е неща съвсем различно. Тогава не готвиш ти, не миеш, не прибираш и естествено поръчваш повече неща, за да се насладиш на спокойствие - мисля, че и при тях е точно така.

# 3 689
  • Варна
Някои хора имам чувството, че не четат.

Написала съм, че ядат малко или поне така казва тя, много преди пандемията! И не само Мартин е с къса клечка в момента, а целият свят. Милиони останаха без доходи и работа! Явно просто са си стиснати, за да не вземеш 3 стека, а 2 за 3-ма човека, двама, от които мъже....

Общи условия

Активация на акаунт