Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 951
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 660
На Сладкиша "творбата" ми се струва или като от книжка за оцветяване, или като прерисувано на оризова хартия. Laughing И в двата случая - голям талант се изисква.

# 3 661
Във фейсбук ми попадна спортна новина и щях да се задавя, когато видях снимката. Сещате ли се защо :joy
Скрит текст:

# 3 662
Онзи ден Сладкиша беше качила в стори и други рисунки, бих казала много симпатични. Особено на един заек, много ми хареса. Не ги откривам сега, явно не ги е запазила в Акцентите.
Антоанет Попова знам, че има много фенове тук, но аз някак не мога да я харесам. За тази платена реклама на Нивеа, не можеше ли по-качествена снимка да направи. Може би аз не разбирам от филтри и фотография или нямам усет, но това категорично не е професионално изпълнение.
Скрит текст:

# 3 663
  • Някъде там
Във фейсбук ми попадна спортна новина и щях да се задавя, когато видях снимката. Сещате ли се защо :joy
Скрит текст:
Ха ха ха е как бе, липсват емотиконки да сложи сърчице на водичката.

# 3 664
Онзи ден Сладкиша беше качила в стори и други рисунки, бих казала много симпатични. Особено на един заек, много ми хареса. Не ги откривам сега, явно не ги е запазила в Акцентите.
Антоанет Попова знам, че има много фенове тук, но аз някак не мога да я харесам. За тази платена реклама на Нивеа, не можеше ли по-качествена снимка да направи. Може би аз не разбирам от филтри и фотография или нямам усет, но това категорично не е професионално изпълнение.
Скрит текст:

Не виждаш ли, че е нарочно замъглено за да изпукне душ гела.

# 3 665
И аз виждам, че нарочно е замъглено, но дори това не прави снимката да изглежда приятна Simple Smile Не замъгляването прави снимката непрофесионална.

# 3 666
Скрит текст:

Като две капки боза. Laughing

И аз бях попадала така на един негов двойник -

Скрит текст:

Много ми прилича на Фичко Паничко, при все контузиите. Satisfied

# 3 667
Не знам, не знам... след избухването в темата преди няколко месеца на профила А. Попова, нещо не мога да я възприема сериозно...
В това отношение, колкото и повърхностна да е да речем Пепа, поне не се издънва и не влиза в губещи обяснения, изяснявания, пасивно-агресивни излияния и пр., за разлика от повечето си колежки.

# 3 668
Като сравнявам с други влогъри ми се струва, че Валери и плодовете от закуската дели на две с Мартин.

# 3 669
Ами положението при Попова е "искаАх да замъгля снимката и да стане ефектна, ама немАх желание"😁

# 3 670
  • Варна
Като заговорихте за Валчето. Вчера си пуснах нейно видео, в което каза, че 3 дни яли някакво парче телешко ли какво беше, не помня.... и им останало  още.

Не го знам Мартин колко кг е, май няма 180 см. Валчето да се радва, това, ако беше моят приятел сигурно сам щеше на едно ядене да го изяде това парче.
И защо за Бога трябва да обясняваш колко ядете и за колко дни?

# 3 671
  • Някъде там
Не знам, не знам... след избухването в темата преди няколко месеца на профила А. Попова, нещо не мога да я възприема сериозно...
В това отношение, колкото и повърхностна да е да речем Пепа, поне не се издънва и не влиза в губещи обяснения, изяснявания, пасивно-агресивни излияния и пр., за разлика от повечето си колежки.
Ооо да , то май тя е единствената която не влиза в обяснителни режими и не само тук, никъде.
Добре прави определено. А и има достатъчно защитнички който да се обясняват вместо нея.

# 3 672
Скрит текст:
Като заговорихте за Валчето. Вчера си пуснах нейно видео, в което каза, че 3 дни яли някакво парче телешко ли какво беше, не помня.... и им останало  още.

Не го знам Мартин колко кг е, май няма 180 см. Валчето да се радва, това, ако беше моят приятел сигурно сам щеше на едно ядене да го изяде това парче.
Хахаха, и на мен това ми направи впечатление, но тя си каза, че не яли много! Щом купи един стек и за двамата... Ако сервирам половин стек на ММ, почти сигурно ще ме изгони от къщата. 😀
Галчето се преумори от чистене вкъщи, аз такова чистене правя всеки ден. 😂 Горкичката...

# 3 673
  • Варна
Скрит текст:
Като заговорихте за Валчето. Вчера си пуснах нейно видео, в което каза, че 3 дни яли някакво парче телешко ли какво беше, не помня.... и им останало  още.

Хахаха, и на мен това ми направи впечатление, но тя си каза, че не яли много! Щом купи един стек и за двамата... Ако сервирам половин стек на ММ, почти сигурно ще ме изгони от къщата. 😀
Галчето се преумори от чистене вкъщи, аз такова чистене правя всеки ден. 😂 Горкичката...

Хахаха, знаех си аз, че не трябва да искам висок мъж, ама...

Мартинчо за мъж е мега икономичен явно. Че то котките и кучетата ядат повече от кралицата и придворния й явно.

# 3 674
На мен отдавна ми е направило впечатление, че Валери и Мартин имат по-различни хранителни навици от повечето.
Помня как ядяха последно в 17ч и после чай и нещо дребно за пред Тв.
Може да пестят за почивки така, знам ли. Иначе по ресторанти хапват доволно.

Общи условия

Активация на акаунт