Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 975
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 645
Коци ми изглежда ми на 40-42г.От филтрите сигурно,пък може и да си е такава - мърлява откъм козметика.За лицето не мога да кажа,но косата й винаги е мазна,сплескана,все едно немита със седмици.
Не я следя в ИГ,но от тук линка виждам,че и тя живее в панелно недоразумение с "прекрасна" гледка към друга олющена панелка,че и точно до някакво Фантастико под тесатата й.
Иначе на мен ми хареса какво е сътворила с тераската,но аз обичам такива шарении за обзавеждане.Предишната ми кухня я боядисах в тиквено оранжево,синьо,имаше и малко жълто,исках медитерански стил кухня.
Харесаха ми,даже много,картините й - портретите на жени.Сега,ако живеех в България,бих си поръчала 1-2.Не знам дали е крала идеята(май доста се "вдъхновява" от други артисти),но за мен се е справила много добре.

Гледах Анелия,ми тя все по-габаритна става.Тук се обсъждаше колко мързелив и незаинтересован е Красимир,но ето,жената показа,че чисти,ходи да пазарува,помага й с бебето..

E,как може да публикува такива голи снимки в интернет на собственото си дете? Педофилите само на такива като нея чакат..Много глупава жена.

Пепе с ново видео "рутина",като започва с това,че всяка вечер им била различна lol .Тогава защо използва рутина като не знае значението на думата.Откога е толкова заинтересована да готви?

# 3 646
Коца е абсолютно посредствена "художничка". Краде идеи и имитира нещо с нескопосаната си лаишка техника. Такова нещо никога не бих си закачила у дома.
Нещо като две картини по-напред е като умения от Ивана на курсовете от "Вино Дали", които пак са се юрнали да се промотират с влогъри, гледам. Валчето и тя, с двете леви, оцветява книжки по принцип, но нали е работа, пусна се и тя на "уроците" 😂 Болят ме очите като ги гледам и тричките как рисуват. Айде Ивана и Валери сами си казват, че са зле и може да мине за хоби, но Константина май се взима насериозно?! 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 14:59 от tuali

# 3 647
Може да краде идеите,но като изпълнение добре се справя.Специално тези портретни картини са мой стил.

Пепе обаче вече спокойно включва Филип в клиповете и говори за него като партньора й.До преди месец,два го криеше/игнорираше.Това последно видео беше 4 минути по същество според заглавието и 6 минути реклама на козметика.Загуба на време.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 03:57 от Adoralova

# 3 648
Може да краде идеите,но като изпълнение добре се справя.Специално тези портретни картини са мой стил.

Не, не се. Некадърно и безвкусно изпълнено. Няма да навлизам в подробности защо, че ще отиде много специализирано и оффтопик. Но за човек, който забелязва неща като олющени панелки и фантастико, би трябвало сама да забележиш къде куцат нещата 😉
Още на "може да краде... " валидира и по-горното ми мнение.

# 3 649
Аз нищо не разбирам, но показах три неща на Коца на мъжът ми да даде мнение. Той се изсмя и каза, че това е рисуване за деца. Той е завършил  художествената академия.

# 3 650
Оф, хора не знам защо,но ми е много смешно как Валерката не спира да качва, снимки и сторита от терасата... 😁😁😁
Колкото до Галя, не ми харесва външно..Има много груби черти на лицето.. И това постоянно купуване на всякаква козметика, и се отразява зле на кожата вече... В началото на видеата й, кожата й беше много по свежа... Мое мнение.

# 3 651
Не знам какво имате впредвид,че било като детски цапаници,но за мен портретните й картини на жени са много сполучливи(говоря като аматьор,любител на картини за декорация,не на професионално ниво).Не знам как да сложа картинките от ИГ тук в темата.
Естествено,че ми прави впечатление.Има ли някой на който тези гледки му харесват? 21-ви век,европейска столица..holly f.

# 3 652
Ами да си прави кеф да рисува е ок. Да продава... също. Ма тва дето ще купят е някво безумие. Въпрос на вкус все пак.

# 3 653
Аз нищо не разбирам, но показах три неща на Коца на мъжът ми да даде мнение. Той се изсмя и каза, че това е рисуване за деца. Той е завършил  художествената академия.

Именно!
И аз като него 🙂

Коца трябва да се въздържа да рисува хора (а и животни), защото са толкова наивно и анатомично грешно предадени, че предизвиква единствено смях.
И не, това не е Мондриан, който ги рисува с криви очи и дълги вратове НАРОЧНО. Това е Коца, която толкова си може. Ако натрупа малко знания и положи още известно количество труд и старание, може и да ѝ се получи, но в момента е трагедия. Точно ниво детска рисунка, абсолютно несериозно.
Олющените сгради и на мен не ми харесват и ми развалят естетиката. Точно като Коци

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 08:23 от tuali

# 3 654
За мен козунака убива Коца с творчеството си
Скрит текст:

# 3 655
Идвам да похваля Адри. Много ми харесаха последните й два клипа, бяха точно такива, каквито снимаше преди, лични впечатления, кратко и точно обяснено. Много се радвам, че изгледах нещо от нея без реклами, защото ми липсва точно това съдържание, което се губи в последната година.

# 3 656
Скрит текст:
Ако си напиша мнението, ще ме баннат Joy

Снощи пак е имало призиви да не сме злобни и да има световен мир(изтървах купона). Устата на Галя е гротеска, съжалявам, на черното бяло как да кажа?

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 09:03 от Donna Paulsen

# 3 657
Открийте разликите :
Boyfriend  profile :
Скрит текст:
Mommy profile :
Скрит текст:
За един и същ гивалей ...

# 3 658
Boyfriend-ския е по-хубав Simple Smile
Уф, в много аспекти не харесвам Пепе (съгласна съм с всички критики към нея от последните дни), но се надявам с този Филип да й се получат нещата, да не е само за лекуване на болката. Той пък да се окаже сериозно момче, на което да се разчита. Малко като в любовен филм Joy

P.S. Аман и с тия myprotein

# 3 659
Скрит текст:
Това ще е готино на тениска.

Общи условия

Активация на акаунт