Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 984
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 630
Хората са свободни да споделят мнения и сега. Наистина нямаме нужда от рецензии за коментарите ни, благодаря.
Аз за козметиката на Сисли съм чувала много добри отзиви. Наистина е скъпа и даже Тати е казвала, че Сисли не пращат пр-пратки даже и на големите имена при тях. Просто нямат нужда. По-добре Сисли отколкото гумени чехли - мое мнение.
Джеймс Чарлз има риалити за инфлуенсъри, обаче не съм стигнала до него още. Може утре да му хвърля един поглед.

# 3 631
Ето значи почти всеки има какво хубаво да открие в някой влогър и да го сподели. Просто някак ми се струва, че когато се обръща внимание и на положителните неща, и не се набляга само на недостатъците, темата ще стане в пъти по- лека и приятна за четене и доста хора ще споделят мнение тук.
И аз винаги поемам само положителното, а отрицателното минава покрай ушите и очите ми. Чак от както започнах да чета темата, започнах да виждам някои недостатъци на влогърите, но пак не мога да обиждам жените, живи хора са все пак. Ето tuali е написала - "коригирани грозно" - това е нормален коментар, но някой беше написал коментар, (който май е изтрит) " маймунски гъз", което не е много красиво, не сме махленки все пак.
И да си кажа, никой не поучавам и аз, просто изказвам моето лично мнение, с което не ангажирам никого. Всеки е свободен да пише каквото си пожелае, както съм свободна и аз, надявам се.
Пуснах си Десислава Пеева. Не ми допада и няма да гледам това чудо повече, напряга ме, но пък някои потребители споделят, че тя ги забавлява и развлича. Няма да им размахвам пръст, всеки да се забавлява както иска.

# 3 632

В последно време са ми много интересни видеа, предимно американци ги правят, за изоставени места - в повечето случаи са напълно непокътнати милионерски домове, хотели или увеселителни паркове.

Може ли каналите им и на мен са ми интересни изоставените места.

# 3 633
Не защитавам Попова,първо да кажа.Домашни любимци нямам.Стана ми странно,че я упреквате понеже котето е на плота.Според вас това по-гнусно ли е, от да позволяваш на животните да те лижат по лицето и ти да ги целуваш?Ако това не е гнусно-защо не е ? А котка на плота е?Пак казвам,аз нямам домашни любимци.Харесват ми някои животни,но ако имам частта с лизането на лицето ще е избягвам.

# 3 634
Тия призиви да се коментира само положително, че иначе било злоба, завиС и тралала и повече щели да пишат горките уплашени хора...не съм никак убедена.
 Колко пъти се е случило, когато някой сподели за нещо, което му харесва, да слезе някой от балкона да каже, "да бее, и на мен това ми харесва". Николко. Хората припознават мнения, когато забележат нередност/лъжа или глупост, другото е нормално по подразбиране. И защо се неглижират позитивните мнения? Събират се под общ знаменател броени малко по-грубички мнения и се почва с назидателния тон към потребителите. Ама все е в контекста на "пък аз съм много възвишена, никога не обсъждам другите и как може да сте такива".
Аз не съм съгласна с много мнения, но никога не се обръщам към автора да кажа, че е злобна змия без работа, опитвам се да оборя мнението ѝ, или подминавам. No big deal. Раздел клюкарник.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 00:07 от tuali

# 3 635
  • Light of Zartha
Не симпатизирам на Галя, доста ми е посредствена, някак фалшивее на моменти, но не бих казала, че е нещо фрапиращо. По-скоро е безлична. В никакъв случай не искам да съдя за парите, които пръска по козметика - има, дава. И аз искам всеки месец да пръскам свободно пари за професионална бяла козметика (макар и не винаги скъпото да е качествено), но нямам тази възможност и се ограничавам с козметика по моя джоб. 🤞🏼
П.с. Гледах видеото на Радост. Идва ми too much в 80% от сторитата и клиповете си да натяква “Е, от Враца съм си все пак!”, “Е, все пак съм си от северозападна България!”, “Ние врачанките сме си такива”... идва ми малко все едно иска да убеди на всяка цена аудиторията си, че не се срамува къде е израснала, някак пресилена ми е тази гордост от нейна страна. Може и да греша, не знам. Просто адски се набива на очи. 🙄

Радостина се опитва да оправдае поведението си донякъде. Друг въпрос е,че хич не ѝ се получава. Никой възпитан човек във Враца и региона не говори като нея, но тя нека продължава да се изкарва земна и народна. Селското поведение и външността на мис не се комбинират...

# 3 636
Определението за устата беше мое - да, не е много красиво, но този вид джуки предизвикват у мен точно такива асоциации.
Нека съм махленка, нямам претенции да съм префърцунена, немиришеща на мусака, дама.

# 3 637
  • Някъде там
Ето значи почти всеки има какво хубаво да открие в някой влогър и да го сподели. Просто някак ми се струва, че когато се обръща внимание и на положителните неща, и не се набляга само на недостатъците, темата ще стане в пъти по- лека и приятна за четене и доста хора ще споделят мнение тук.
А задължително ли е да си променяме начина на изразяване и мненията, за инфлуенсърите на които е посветена темата, за да се харесват на останалите потребители и на тях да им е приятно за четене ? Както много хора пишат тук, че щом някой влогър ни е неприятен, да не го гледаме, така и тези на които темата не им е лека и приятна за четене, да не го правят, или поне да подминават постовете които ги напрягат. Всеки е в правото си да пише по темата, както намери за добре, щом е по правилата. А ако не е, ще бъде изтрит от модератор.
Не мисля, че сме длъжни да се съобразяваме с желанията, с вкусовете и предпочитанията на някого конкретно, всички останали.
Няма как, всички коментари да са по вкуса на всеки и всеки сам преценява,  как ще се изразява щом е по темата.

Оправянето на терасата май е заразно..
Коцка и тя си оправя тераската.
Много шарена ми идва....
https://instagram.com/show_me_with_konstantina?igshid=93f1xucco26v 

# 3 638
И да си борим за световен мир! Алелуя! Айде стига с тия насоки какво да се пише. Не сме в детската градина, че госпожата да ни казва кое не е хубаво и че ще каже на мама.
Подминавам мнения, които не са ми интересни, които са далече от моите разбирания и не се припокриват с моите усещания за вербална естетика. Може ли и вие да го правите и всички ще сме о-о-о-м-м-м-м!

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 01:00 от Stella Gemella

# 3 639
На мен ми направи впечатление, че в едно от старите си видеа Галя каза, че не обича много да готви и с мъжа й почти винаги на обяд ядат навън. В последния влог се похвали, че заради извънредното положение вече готви и даже изненадващо й станало интересно. Хм. Това ми прилича на някаква метаморфоза като при кралицата на ваканциите.

# 3 640
А като направят и мусака по един път, направо ще се пристрастят! 😜

# 3 641
# 3 642
Терасата на Констатина ми прилича на декор от индийски сериал. Шарена черга, масичка със сто неща, възглавнички по столовете и върху чергата, саксийка, фенерче, капан за сънища, китайски ветрила и някава шарена джиджавка (лента?) на парапета на болкона, от който се вижда Фантастико. Laughing
И тя така е все с една "непринудено зяпнала уста" по снимките, в готовност за още дубли.
Явно има нова балконинг мода в ИГ.

Относно критикарите на коментарите. Аз подминавам вашите, които не ми харесват и съответно не ги коментирам. Моля, правете същото и ще е Love and Peace!

# 3 643
Константина попринцип си е доста шантава, така че терасата и не ме очудва. На колко години е, някой знае ли? Изглежда ми мега състарена - не знам дали от косата и съм останала с такова впечатление или от прекалено острите черти по лицето...🧐

# 3 644
  • Някъде там
Константина попринцип си е доста шантава, така че терасата и не ме очудва. На колко години е, някой знае ли? Изглежда ми мега състарена - не знам дали от косата и съм останала с такова впечатление или от прекалено острите черти по лицето...🧐
На 36 е

Общи условия

Активация на акаунт