Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 986
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 615
Напоследък гледам тези видеа от този плейлист:
Гледа различни ютубъри, коментира рекламите във видеата, мърчовете им, книгите им.. Много държи да се казва кога едно видео е спонсорирано. Доста е циничен и много псува, обаче пък в повечето случай съм съгласна с него.

# 3 616
На мен ми харесва как изглежда без абсурдните усни с филъри.Също така и добре се гримира.
Сега,не я намирам за чаровна,няма някаква уау,запомняща се красота,но не е грозна в никакъв случай.
За мен най-красива ютубърка е Теа,но това пак са лични предпочитания.Страхотна е - коса,тяло,чипо носле.

# 3 617
  • Sofia
Тая Галчето само си взима неща, които все не и стават, все някакви кусури им намира - онова голямо, това малко, другото много евтино и не е по нейния стандарт - не може да и се угоди на тая Примадона.

# 3 618
На мен ми харесва как изглежда без абсурдните усни с филъри.Също така и добре се гримира.
Сега,не я намирам за чаровна,няма някаква уау,запомняща се красота,но не е грозна в никакъв случай.
За мен най-красива ютубърка е Теа,но това пак са лични предпочитания.Страхотна е - коса,тяло,чипо носле.
Даааа.Hands Raised Hands В моята класация на 2 и 3 място са Елица и Алекс. И с това свършва и класацията.

# 3 619
Като е станало въпрос за апартаменти, в кой квартал се е преместила Константина? Споделяла ли е? На старо строителство ми прилича и доста позната гледка.

# 3 620
Живеем в 21 век, сигурно 50% от жените имат нещо коригирано по себе си и не виждам, защо устните но Галя са такава любима тема за коментар. Най-важното е човек сам да харесва себе си,а според мен тя се чувства добре в кожата си.
За мен устните ѝ не са несъразмерни с лицето, нито пък са нещо фрапиращо. Излизайки до магазина виждам къде, къде по-очевидни корекции.
Честно казано дори тя ми е може би най-лицеприятната българска влогърка. Има поддържан вид, гримирва се отлично сама. Тук постоянно виждам, че ѝ се преписва чалга визия. Ее не знам за вашите разбирания, но познавам юристи, мениджъри, счетоводители, бизнесдами и тн.,с къде къде по-провокативен външен вид - та всичко е до усещането на човек.
Тук вече спирам по всякакъв начин на намесвам Галя в постта си ... Типична българска черта е да се гледа повече в чуждата паничка, отколкото в своята. Виждам изключително интелигентни коментари, с ясно изразени доводи тук, които просто ми е приятно да чета, но има и такива хора, които просто имам чуството, че да дошли да си позлобеят на воля прикривайки се зад никнейм. Аз ли бъркам или темата е в Клюкарник, а не в Злобарник?!

# 3 621
Не е проблемът, че са коригирани, а че са коригирани грозно. Мое, субективно мнение, де.

# 3 622
И аз гледах Галя. Поне първите 5 мин. Толкова ѝ отне да изчисти - избърса плота, фурната и холната маса и приседна да почине и отвори пратките. 😜
А така се бях настроила да гледам как слага ред у дома.
Между другото одобрявам кухнята. Нашата ще е с подобна подредба - добре ще стане. 😜 😂

# 3 623
.. attractive .., прави ми впечатление, че от няколко дни се включваш да ни държиш сметка защо и какво коментираме. Не знам за Клюкарник и Злобарник, но със сигурност се намираме в тема за обсъждане на блогъри и влогъри, а не така за обсъждане на разбиранията на потребителите за красиво и грозно.

За мен си е чалгаско излъчването на Галя заради устата и косата. Чудесно е, че тя се харесва, обаче на мен ми изглеждат прекалени корекциите в устните. Може да е интелигентна жена, обаче на снимки изглежда като кифла. Обясненията и за мусаката и парфюма не са в особено противоречие с показвания вид.

# 3 624
Звезделина и Калоян мисля бяха казали във видеото, че са в етаж от къща. Домът им е наистина за снимки, но и за мен 70к е прекалено. Щом са преценили, нека си се кефят, де.

# 3 625
Не симпатизирам на Галя, доста ми е посредствена, някак фалшивее на моменти, но не бих казала, че е нещо фрапиращо. По-скоро е безлична. В никакъв случай не искам да съдя за парите, които пръска по козметика - има, дава. И аз искам всеки месец да пръскам свободно пари за професионална бяла козметика (макар и не винаги скъпото да е качествено), но нямам тази възможност и се ограничавам с козметика по моя джоб. 🤞🏼
П.с. Гледах видеото на Радост. Идва ми too much в 80% от сторитата и клиповете си да натяква “Е, от Враца съм си все пак!”, “Е, все пак съм си от северозападна България!”, “Ние врачанките сме си такива”... идва ми малко все едно иска да убеди на всяка цена аудиторията си, че не се срамува къде е израснала, някак пресилена ми е тази гордост от нейна страна. Може и да греша, не знам. Просто адски се набива на очи. 🙄

# 3 626
Сметка никому не държа! Също като всички тук изразявам мнение. Навярно имаме различие в разбиранията - за себе си предпочитам да търся винаги положителното в човек и да оценявам личните разбирания за живота. Също така си имам и ясно поставени граници, до къде е нормално да коментирам чуждите животи. Нито пък ми е приятно да изразявам негативно мнение пред по-голяма аудитория. Когато някой ми е откровено неприятен просто не му пускам клиповете с цел да му намеря кусурите. Чета тук, защото както казах наистина има много интелигентни коментари, от хора също имащи граници и успяващи да изразят мнението си без да звучи злобно и натрапчиво...Таа нали ти казвам- различия в разбиранията имаме явно.

# 3 627
Галя ми е приятна, не ме натоварва - за това гледам youtube. Домът и ми харесва, поддържана жена е и съм ползвала някои продукти, които е препоръчвала и не съм оставала разочарована до сега. Цената на козметиката и не ме впечатлява, щом има пари нека си ги дава.
Пуснах  и Адри, много ми е симпатична, децата и са невероятни сладури, но нещо последно време не ми е увлекателна.
Тони с рекламно видео на Нивея - пуснах го за фон. Доста либерална съм по отношение на домашните любимци, все пак две кучета имам, но чак да ми се качват по масата и там да се хранят ми идва малко повече. Иначе въпросните душ гелове са много приятни, имам ги и трите вида.
В последно време са ми много интересни видеа, предимно американци ги правят, за изоставени места - в повечето случаи са напълно непокътнати милионерски домове, хотели или увеселителни паркове.

# 3 628
Че те сега устните й са къде,къде по-добре.Дори си мисля,че отдавна не ги е пипала.Като започнах да я следя,устните й бяха като балони,всеки момент ще се пукнат.Грозновато си беше на нейното крехко тяло и килограми.
За козметиката - не съм сигурна колко е хубава,нямам опит.Оставам с впечатление,че ползва ПР продуктите на 2-та сайта,които рекламира непрекъснато и евентуално си купува понякога кремове от друго място.Като споменах 2-та сайта(кокос и моята козметика),никоя друга инфлуенсърка май не е показвала толкова много пратки с препълнени кашони с пр продукти.

Защо всичко се свежда до злоба? Трябва да гледаме със същите очи като вашите,да пеем в общия хор,да мислим като вас,че да не ни нарекат злобни и завистливи?

# 3 629
Ето значи почти всеки има какво хубаво да открие в някой влогър и да го сподели. Просто някак ми се струва, че когато се обръща внимание и на положителните неща, и не се набляга само на недостатъците, темата ще стане в пъти по- лека и приятна за четене и доста хора ще споделят мнение тук.

Общи условия

Активация на акаунт