Не я следя в ИГ,но от тук линка виждам,че и тя живее в панелно недоразумение с "прекрасна" гледка към друга олющена панелка,че и точно до някакво Фантастико под тесатата й.
Иначе на мен ми хареса какво е сътворила с тераската,но аз обичам такива шарении за обзавеждане.Предишната ми кухня я боядисах в тиквено оранжево,синьо,имаше и малко жълто,исках медитерански стил кухня.
Харесаха ми,даже много,картините й - портретите на жени.Сега,ако живеех в България,бих си поръчала 1-2.Не знам дали е крала идеята(май доста се "вдъхновява" от други артисти),но за мен се е справила много добре.
Гледах Анелия,ми тя все по-габаритна става.Тук се обсъждаше колко мързелив и незаинтересован е Красимир,но ето,жената показа,че чисти,ходи да пазарува,помага й с бебето..
E,как може да публикува такива голи снимки в интернет на собственото си дете? Педофилите само на такива като нея чакат..Много глупава жена.
Пепе с ново видео "рутина",като започва с това,че всяка вечер им била различна lol .Тогава защо използва рутина като не знае значението на думата.Откога е толкова заинтересована да готви?