Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 900
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 780
Аз мисля, че всичко, което е създадено с желание и от сърце е хубаво. Пък остави вече посредствено или не. Ако ти носи радост и нямаш някакви прекомерни амбиции да ставаш известен и да си изкарваш парите от това, няма нищо лошо. Като хоби е супер. Самите картини са свежички и жизнерадостни и нека си рисува, всяко творчество носи радост на човек и това е важното. За мен като творческа личност-не по професия, но като такава се възприемам си обичам нещата, които създавам и не ме интересува особено дали ще ги намерят за добри или не. На мен ми носи радост, и е начин да се изразиш. Критики винаги ще има. По-скоро не мога да си обясня защо се показва с такава коса. Да, има жени, които имат мазна коса, като трябва ще я миеш всеки ден за да изглежда добре и толкова. Но така да се показваш-не ми е приемливо.

# 3 781
На Любо Жечев му щрака мозъкът и като попадне на някой гладен фитнес инструктор, решил малко да захлеби, ето ти трагедия! Освен това, понеже целокупно хората не се замислят какво купуват, защо го купуват и откъде го купуват, трябва им такъв като Любо Жечев за да им предаде подробно информацията. Ах, малки и бедни негодницииии (това към гладните фитнес инструктори!)

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 00:03 от Анонимен

# 3 782
Този сигурен източник дали може да разкрие и прословутата съквартирантка? 🤔
Че за мен си остава ЕЖК.
П. П. Не разбирам от изкуство, щом картината на Константина ми хареса. Но поне мога да напиша правилно хУдожник. 👀
Не виждам защо да се намесва съквартирантката, която не се занимава с ютуб и не е инфлуенсър.
Не те карам да даваш име, ЕГН и т. н.
Достатъчно е да кажеш, че е обикновено момиче, което не се занимава с ю туб и живее с Гергана, защото? 🤔....
И защо се съгласява да се спекулира така с нейния апартамент? 🤔

# 3 783
Галя си кръстила влога "Ред вкъщи" - забърсва холната масичка и плотовете в кухнята. Голямо почистване ахахах
според мен си вика жена да и' чисти дори в момента, личи и' че не и' се занимава.

# 3 784
И на Нина гледах новото видео. По принцип я харесвам, но стана рекламно лице на Фаберлик вече.

# 3 785
Галя си кръстила влога "Ред вкъщи" - забърсва холната масичка и плотовете в кухнята. Голямо почистване ахахах
според мен си вика жена да и' чисти дори в момента, личи и' че не и' се занимава.
Ще ме извиняваш, но жената си е изпрала САМА пердетата и е пуснала 1 пералня и една миялна, май беше? 🤔
Тъй, че да сме коректни все пак. 😁😜

# 3 786
Извинявам се! Заради критиката ми към нея, искам лично да и' закупА следващия колан на Патриция Пепе!

# 3 787
Не гледам Стефи на Стан,но видях,че ще има нова книга?Нещо с писма?Видях видеото й в инстаграм.Ами изкопирано е от филма ''До всички момчета,които съм обичала''!Цялата й идея е от там ,само,че геройнята от филма ги пише писмата на ръка.Какво им стана на тези влогъри не спряха да копират идей с тази карантина мозъците им се стопиха.

# 3 788
Този сигурен източник дали може да разкрие и прословутата съквартирантка? 🤔
Че за мен си остава ЕЖК.
П. П. Не разбирам от изкуство, щом картината на Константина ми хареса. Но поне мога да напиша правилно хУдожник. 👀
Не виждам защо да се намесва съквартирантката, която не се занимава с ютуб и не е инфлуенсър.
Не те карам да даваш име, ЕГН и т. н.
Достатъчно е да кажеш, че е обикновено момиче, което не се занимава с ю туб и живее с Гергана, защото? 🤔....
И защо се съгласява да се спекулира така с нейния апартамент? 🤔

Защото са пълни глупости.. "достоверен източник"

# 3 789
Ще ме извиняваш, но жената си е изпрала САМА пердетата и е пуснала 1 пералня и една миялна, май беше? 🤔
Тъй, че да сме коректни все пак. 😁😜
После сигурно е реанимирала 3 дни след този къртовски труд 😃

# 3 790
  • Някъде там
Герганчето пак послъга. Вчера показа закуска с кроасанче и написа, че ще даде рецептата за домашни френски кроасани днес. По късно обаче смени домашните френски кроасани с  домашни мини кифлички които нямат нищо общо с кроасан..
Този от закуската и , не приличаше на тези показани сега...
Не че имам против и кифли да са , просто пак използва бум имена за привличане на внимание...

# 3 791
Чете тука Гучито, на мен вече не ми излиза "кулинарния" й профил, явно съм леко блокирана. Но поне си е купила бъркалка, радвам се,че съм й била полезна😂😂😂

# 3 792
Разбирам я донякъде Йоана. Много е некоректно да не се приемат пратки и да товариш другия с разноски. Има право да го прави. Но...
Не я знам какво продава, но едва ли е нещо уникално, което да не мога да си купя другаде - дали режим, дали някакъв продукт. Просто бих си поръчала от друго място или човек, които нямат подобна политика. За мен пазаруването и покупките на неща, които не са от първа и спешна необходимост, е удоволствие и даже метод за разпускане. Всякакви такива потвърждения и усложнения с лек тон на заплаха мен ме отблъскват като клиент. Искам да ми е простичко, приятно, мило щом искат да си изхарча изкараните с труд пари някъде. При такъв голям избор пазарувам там, където клиентът е цар.

# 3 793
Дали и КЗП е на същото мнение като Йоко Сан или това е незаконно? Бат Любо може да се самосезира и да проучи въпроса.

# 3 794
Може да постави такова условие, друг е въпросът, че тонът е меко казано бабаитски. Като ги накара тези некоректните да си вземат пратките чрез заплахи, какво??  Дали ще ги спечели за постоянни клиенти, дали изобщо ще остави добро впечатление у купувача? Както се писа по-горе, такива пратки са част от играта и просто трябва да са калкулирани като % загуби в цената.
А като толкова я напрягат тия транзакции, да въведе само плащания с карта или пейпал и няма да има такива проблеми...

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 16:16 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт