Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 894
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 795
Може да постави такова условие, друг е въпросът, че тонът е меко казано бабаитски. Като ги накара тези некоректни те да си вземат пратките чрез заплахи, дали ще ги спечели за постоянни клиенти, дали изобщо ще остави добро впечатление у купувача? Както се писа по-горе, такива пратки са част от играта и просто трябва да са калкулирани като % загуби в цената.
А като толкова я напярягат тия транзакции, да въведе само плащания с карта или пейпал и няма да има такива проблеми...
Именно, винаги има начин да си вържеш гащите по-здраво, но и всяка търговия носи риск, така че трябва да е наясно. Дали и тя с охота връща пари на недоволни клиенти?
Йокото все повече ми прилича на хулиганката в класа,  от която всички ги е страх и затова са й приятелки, а не защото  я харесват.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 20:39 от Stella Gemella

# 3 796
И на мен Йокото ми изглежда от хората, за които всеки проблем се решава с бой и заплахи. То тея условия са по-страшни и от на бързите кредити. Не си взимаш чая за отслабване - праща ти мутри.

# 3 797
Тази хулиганска роля на Йоана ми е толкова смешна и е толкова зле изиграна.

Моделирала се  във фитнеса и при чичо доки и вече ми го играе лошото момиче. Smile Хайде, бе, не на мене тия!

Не може да ме изненада, колкото и да се прави на лоша и скандална.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 16:25 от Yogurina

# 3 798
Разбирам я Йоана, но според мен куриерските фирми трябва да се занимават с това. Като пускаш пратка да те предупреждават, ако получателя редовно не си взима нещата. Има хора, които се забавляват като набутват другите с по 11лв за доставка, за пратка от 10лв. Не знам какво продава, но 3 некоректни човека са си 33лв на вятъра. Ако наистина имам намерение да си взема покупката, няма да ме стреснат последиците, ако не го направя.

# 3 799
Йоко изобщо не ми допада. Играе го някаква bad girl, но е смешна. Преди време гледах някои нейни видеа, но бързо ми омръзна. Някой може ли да обясни, защо се е кръстила леля и започва всяко видео с "аз съм ваща леля"?!

https://www.youtube.com/watch?v=pBClLDsKU74&t=108s

Ново видео от Наум и Теа, хареса ми.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 17:49 от Не се сърди, човече

# 3 800
тва беше лафче от преди 15 години 😃 
не помня от къде излезе и тя, наричайки се леля, си проси да ѝ казват колко е готина и секси 😉

# 3 801
Стефи от eatlovemakeup е изтрила от канала си клипа с грим колекцията й и този с бюти стаята. Струва ми се, че дамата страда от тежки комплекси. Харесвам блога й, преди и инстаграма й, но вече не е редовна и запчона да прекалява с тези розови филтри тип Пепе. 🤔

Инфлуенсърите, които следя са:
Боряна от bobismakeup
Елица от makeupbuthow
Зорница от Agleu
Мария Андреева
Стефка от eatlovemakeup
Stef's Library
Quadrifo
Рада от Thrift Sheep
zerowastesofia
maggievitty
+
Любо, Мъци и Крис Захариев

Нито Валери, нито Ивана и т.н. мога да ги трая. Натоварват ме да ги виждам във фийда ми ежедневно. Ако нещо крайно интересно е писано за някого, влизам за да погледна. Иначе не бих си ги причинила.

# 3 802
Гледах Теа и Наум. Ами в много добра форма е Теа, не й личи да е раждала, чудесно се е възстановила. Наум изглеждаше преуморен, докато Теа - изобщо не.
Не мога да не сравня с Анелия, защото двете родиха горе-долу по едно и също време. Там изморена и изоставила се по-скоро изглежда Анелия за съжаление. А според мен по принцип е красиво момиче и има хубав ген за тяло.

# 3 803
Аз при Стефи не съм видяла розов филтър. Доста лични тревоги е споделяла.

# 3 804
Стефи наистина беше глътка свеж въздух на фона на колегите ѝ. В блога също започна да пише пише все по-рядко. Винаги е била полезна и отзивчива. Надявам се да се върне.

# 3 805
Алис направи live с pickyeatersdiary, хареса ми.

# 3 806
Ооо, ще гледам, дано е достъпен още!

# 3 807
Всеки път като си пусна виедо на Тейчеви имам чувстовото, че гледам предишно. Наумчо е все полузадрямал и размишлява над тренировка, а Теа си размахва косата над бебето и ни показва поредната закуска, вечеря или обяд, при това не ми изжлежда грам апетитно. Може би защото не съм активно спортуваща и брояща калории, но нянкви омлети от белтъци, протеинови десерти и рехава салата...ужас. Как пък не си направиха една вкусна вечеря, с хубаво вино, ей, така да разпуснат душата. Скука.

# 3 808
  • Някъде там
Аз при Стефи не съм видяла розов филтър. Доста лични тревоги е споделяла.
Съфорумката имаше предвид снимките най вероятно. Повечето снимки са в такива нюанси.

Тя Стефи като цяло не е снимала много видеа..Пишеше повече в блога и в иг, но сега и там споделя рядко.

# 3 809
Йокото иска да е bad girl, ама с тоя нейния тон е по-скоро квартална.

На Гергучи кроасаните не съм убедена, че са правени от нея, а не купени от близката пекарна. Аз на нея вече за нищо не и’ вярвам.

Следя Стефи, каналът и’ много ми харесваше, но в инстаграм определено и мен леко ме натоварва това розова. Обичам по-натурални снимки

Общи условия

Активация на акаунт