Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 891
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 810

За лека нощ.😜
Съжалявам, не мога от телефона в скрит текст.

# 3 811
Е такава красота крие ли се пък тиии.

# 3 812
Попаднах на тази рецепта и съм впечатлена от начина на обработване и красивите кадри. От всички български готварски канали, които съм виждала, този ми допада най-много откъм заснемане. Някой следва ли канала и пробвал ли е някоя от рецептите?

https://youtu.be/TU26_G_LDqI

# 3 813
  • Стара Загора
Аз пък не мога да им понасям заглавията на рецептите - приличат ми на заглавия на статии в някои сайтове. Например "Ето какво направих от обикновени картофи. Цялото семейство беше във възторг.", "Като цяло ... сложете пълнежа върху тестото и увийте", Този вкус със сигурност ще ви спечели!', "Само една глава зеле ще нахрани цялото семейство. Най-трудното е да споделиш последното парче!", Не губете време за търсене на рецепта, това е перфектният десерт за всеки повод! ". По заглавията на някои иди разбери какво ще готвят, вместо да си го напишат ясно и да знаеш дали е това, което търсиш или което би направил. Страшно ме дразнят. Не съм сигурна дали клиповете са български. Преди година-две във Фейсбук постоянно някой споделяше рецепти от ФБ страницата на Апетитен. Сега гледам "Чудесна закуска! Паниран лук разнообразие на празничната маса и гостите ще се изненадат!" - кой ще закусва с пържен лук...

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:30 от ❇Sisi_91❇

# 3 814
Ех, това списание на Диор. Голямо четене е!

# 3 815
Гергано, загърни се малко! Ша ти настинат джоланчетата!

Въх, сега видях и сЮтЮиена!!!

# 3 816
  • Някъде там
Попаднах на тази рецепта и съм впечатлена от начина на обработване и красивите кадри. От всички български готварски канали, които съм виждала, този ми допада най-много откъм заснемане. Някой следва ли канала и пробвал ли е някоя от рецептите?

https://youtu.be/TU26_G_LDqI
Рецептите им са взаимствани от тести. Няколко пробвах. Категорично не.
Всеки път ми се налагаше да импровизирам и да добавям неща и техники от себе си за да ми се получи.
Може в мен да е грешката, но как пък от няколкото пробвани една не стана както показаното.

# 3 817
Гергуца това списание май го чете една година вече. 😂😂😂
Да похваля и аз лайва на Ая с pickyeatersdiary, много готини и двете ❤️

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:17 от tuali

# 3 818
Какво мислите за на Ралица масажите? Някой пробвал ли е? Видях, че е написала, че профила й е без реклами в инстаграм. Полезни са й видеата в ютуб (не е редовна), но с този тик ток ме изгуби.

# 3 819
Sisi, и мен заглавията доста ме подразниха 😅
Daviz, окей, благодаря, ще търся друга рецепта за кроасани тогава 😁

# 3 820
Това девойче има същия налудничав поглед като Мегъз.
Хем се гологъзиш по бельо, хем се хилиш кат зелка...
какво трябва да е това, съблазнителна седмокласничка?

# 3 821
Какво мислите за на Ралица масажите? Някой пробвал ли е? Видях, че е написала, че профила й е без реклами в инстаграм. Полезни са й видеата в ютуб (не е редовна), но с този тик ток ме изгуби.

Отидох да видя какви масажи прави и малко от днешния лайв.... ноооо, не е моето, да не кажа, че доста ме изнерви цялата работа, някак не ми е успокояващо или забавно да гледам как си натиска лицето и тегли кожата насам - натам. Но със сигурност има хора, на които би им действало успокояващо, така че защо не? Ако друг ми прави масаж, да, но сама на себе ми е напрягащо. А и изглежда като да отнема много време, а и дали има реален ефект изобщо...

# 3 822
  • Някъде там
Позволявам си да ти споделя, изпитана рецепта за домашни, но бързи кроасани от блога на съфорумка. Редовно ги приготвям и са много сполучливи.
http://ilrai.blogspot.com/2012/12/blog-post_29.html?m=1

# 3 823
Позволявам си да ти споделя, изпитана рецепта за домашни, но бързи кроасани от блога на съфорумка. Редовно ги приготвям и са много сполучливи.
http://ilrai.blogspot.com/2012/12/blog-post_29.html?m=1
Щъркелово гнездо има и страхотна рецепта за Триградски мекици. Правя само по нея, откакто я открих!

# 3 824
Ох, това Герганче ми е много несързамерна в лицето. Едни големи зловещи очи и в същото време тази ехидно-гротескна усмивка ми напомнят на някакъв гаден персонаж в анимационно филмче, но Бога ми не се сещам кой. 🤔 Според мен онова, което и липсва е чар. Има хора, които просто стоят рошави, с пижама, без грим, без около тях да има всякакви списания, луксозни чашки, възглавнички и пак са красиви. Има я и Гергана, която както и да застане - с каквато физиономия, стойка, декор все изглежда нелепо.

Относно масажите на Рали - правя ги от самото начало. При мен определено има ефект, забелязвам че фините бръчици около очите леко са се смалили, също така кожата ми определено се чувства по-добре, забелязвам по-малко пъпчици. По-изгладена. Още преди година бях започнала да си правя, но в един момент ги заразах. Тя отново ми върна идеята. Нейните лайфове са малко по-дългички (заради темите, които се обсъждат) - може би затова на някои им е досадно. Иначе може да си намерите масаж за 10 минути със същия ефект в Ютуб. Аз много често посредата спирам и си продължавам с някой друг с различна техника. 💆🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт