Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 883
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 825
В новото видео на Гергучи се вижда терасата и малко от пътя долу. Живее в Кючука  Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:08 от Ariana...

# 3 826
Идвам с откритие. В новото видео на Гергучи се вижда терасата и малко от пътя долу. Живее в Кючука на Коматевско , близо до Била на Александър Стамболийски. Grinning
Скрит текст:

Eй, ама големи детективи...от парче булевард и храсти - вече знаем точното местонахождение. Stuck Out Tongue

Хайде, мадами, грабвайте мусаките, отиваме на кОпон у Гера. Bowtie

Скрит текст:
Аз като ви казвам, че много подценяват нещата, показвайки гледките от прозорците и терасите...

# 3 827
На мен на Тракия ми заприлича в едно стори, но не съм 100% сигурна. Еми, по-добре да не плаща наем и да е в инстаграмъбъл "дом" в Кючука, отколкото с наем в мизерна квартира в широк център...

# 3 828
  • Някъде там
Един от обектите ни е съвсем на близо.
Отивам утре с мм да инспектирам уж обекта, може пък да видя тази прословута тайна съквартирантка...🤣😉
Шегувам се, не бих го направила, нравствената полиция да не се тревожи.

На Илиянка, повечето рецепти са много сполучливи. Каквото и да съм пробвала, винаги се настанява трайно в менюто ни.

# 3 829
Тая съквартирантка с това "Обичам те" по огледалата и новия "дом"...

# 3 830
Ахах случайно стана, че разпознах храстите Joy онзи ден даже в Била я видях, много невзрачно изглежда, не бих ѝ дала 26-7 години. (По маската и гучито я познах Joy)

# 3 831
Гергана показва, че нищо не и разбира главицата от пекарство с тези кифло-кроасани. Казах аз, че не вярвам да се изложи с купешко тесто при заявка за кроасани, но не можах да предположа, че ще покаже кифли. Не компютри, а компоти. Нямам нищо против кифлите и кроасаните - и двете обичам, и двете съм правила. Кроасани сигурно ще направя пак, ако ни дойде някоя кралица на закуска, понеже си е бая играчка.
От този случай и от бъркането с вилица на тежка смес, без да я следя особено, наистина мисля, че Гергана си харесва рецепти в Пинтерест и после се занимава повече със снимките, отколкото отделя внимание на същинското готвене и мисъл за храната. Не я харесвам и не намирам бълването на съдържание в Инстаграм кулинарния профила за съвсем смислено, но този път мога да повярвам, че отделя много време. Готвене, миене, аранжиране, снимане, качване, текст, а накрая си представям колко коментара я заливат при такова лудо качване постоянно. На мен обаче ми прилича на инстаграмъбъл ширпотреба.

# 3 832
  • Мюнхен
Идвам с откритие. В новото видео на Гергучи се вижда терасата и малко от пътя долу. Живее в Кючука на Коматевско , близо до Била на Александър Стамболийски. Grinning
Скрит текст:

Гергана не беше ли казала, че "новият й дом" също е на централно място в Пловдив...С риск да прозвуча снобски, пораснала съм баш на пъпа на Пловдив и това нейното и за широк Център не може да мине. Rolling Eyes

Особено със сутрешния трафик, ще има да си висииииии по светофари и задръствания... Laughing Ама пък поне има къде да паркира де, при нас е леко кошмар, редовно се запушваме със съседите, защото просто няма места.

# 3 833
На 26 години Герганчето вече трябва да се научи да прави зимнина по нейни думи от последното видео. В същото време пие фреш портокал от чашка Jimmy Choo?
Това малко ми прилича на исках да съм принцеса и кралица на модата, но се родих в България.

Иначе май сладкото й се получи? На мен светлото повече ми допада как изглежда. Никога не съм правила зимнина аз.

# 3 834
  • Някъде там
Wellt аз за това вчера казах че малко ме съмнява Ганка точно истински кроасан да направи, защото онзи от закуската изглеждаше като истински. За това и реших че може с бутер тесто да е.

Джина, наша Ганка не е шофьорка.

# 3 835
  • Мюнхен
Wellt аз за това вчера казах че малко ме съмнява Ганка точно истински кроасан да направи, защото онзи от закуската изглеждаше като истински. За това и реших че може с бутер тесто да е.

Джина, наша Ганка не е шофьорка.

Ха, не е ли наистина? Имам спомени, че нещо се говореше за някакви шофьорски курсове на нея или на сестра й, не знам вече. Иначе за тия пари, които е хвърлила по чанти и щуротии, можеше да си е взела страхотна малка кола, да й покрива разходите и да си е супер, особено ако й се налага да ходи насам-натам по ангажименти. Паркоместата в Каменица (където живееше преди май?) не са проблем, а в Кючука още по-малко.

А по темата с кроасаните, бях пуснала линк в предно мнение, повтарям го: https://www.youtube.com/watch?v=hJxaVD6eAtc& Баш истински френски кроасани са си, момчето обяснява като за идиоти, клипът е страхотно заснет. Не съм ги пробвала още, че живея сама и ще е свинщина да смотам 6 кроасана, но като се прибера в БГ, бих, има на кого да ги пласирам. Laughing А за тези от вас, които се интересуват от домашни хлябове с квас, Джошуа има и такива клипове, разбира от всякакви видове тесто.

# 3 836
Скрит текст:

Гергана не беше ли казала, че "новият й дом" също е на централно място в Пловдив...С риск да прозвуча снобски, пораснала съм баш на пъпа на Пловдив и това нейното и за широк Център не може да мине. Rolling Eyes
Не това, предната квартира беше до Военна болница, което си е Широк център. Сега си е в един от кварталите, доста пренаселен.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 00:46 от Stella Gemella

# 3 837
Ганка да не би да живее в Оазис някой си номер?

# 3 838
Така като чета, някъде към 50% сме си пловдивчанки в темата  Simple Smile
Гергана каквото и да направи, ще ми е безинтересна, никога не можеш да разбереш всъщност какво мисли, покрито с двеста хиляди думи, прикрито момиче. Не мога още да повярвам кой ще й плати за 6 часа!? нещо, наречено курс, 100 лв, не. За някой смислен, добре, но да ги дадеш на човек като нея, няма значение квалификацията,  само като й четеш неграмотните писаници, забрави.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 01:40 от passionbiojuniper

# 3 839
  • HH
Хах, кроасаните се оказаха просто кифли. Също като нея, напъва се да е нещо, а е просто поредната комплексирана кифла.

Коментираше се назад един тоалет на Ели. Според мен проблема е в коженият панталон. С едни дънки, нормални без кръпки и съдрано по тях, щеше да изглежда добре според мен. Що се отнася до обувките - те вече са въпрос на лични предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт