Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 882
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 840
Обявата за апартамента на Герито още не е изтрита от фейсбук и може да се види Grinning Ако това за съквартирантката е истина, явно споделят една спалня.

# 3 841
Благодаря за рецептите, ще ги погледна. 🌼
П.С: И аз съм от Пловдив 🙋🏻♀😁

# 3 842
Гергана да не се окаже хомосексуална? Не намирам за нормално да делиш едно легло с приятелката,било то и най-добрата.Нещо замирисва работата там..

Да питам относно рецептата на кроасаните,защо само на 7те топки се слага масло.Какво се случва с 8-мата?
Всъщност слагате маслото върху топките тесто и след като втаса,ги разточвате с маслото заедно?

# 3 843
Дайте линк от обявата на апартамента на Гергучи, моля.. 😊

# 3 844
  • Някъде там
Гергана да не се окаже хомосексуална? Не намирам за нормално да делиш едно легло с приятелката,било то и най-добрата.Нещо замирисва работата там..

Да питам относно рецептата на кроасаните,защо само на 7те топки се слага масло.Какво се случва с 8-мата?
Всъщност слагате маслото върху топките тесто и след като втаса,ги разточвате с маслото заедно?
Разточваш всяка топчица на кора, върху всяка кора слагаш масло и захлупваш . Последната която слагаш, ти е капачето, така да го наречем. Върху нея няма масло. Оставяш така да втаса, както са на купчина и тогава точиш и навиваш.
Надявам се ме разбра, че не съм много по обясненията.

Много е странно това със съквартирантката. Все си мисля че е сама, не забелязах да има и други вещи..
А и до сега говореше ли в единствено число.Тази с която живя, споделяла ли е Ганка, че и за нея прави закуска и вечеря...Защото сега сякаш само за себе си готви ?

# 3 845
Гергана ми е толкова антипатична, че изобщо не мога да си причиня да я гледам. Отделно, че е доста грозновата. За това не е виновна, но не се бутай да се снимаш и да си известен, без да имаш приличен външен вид. Тя дори не е симпатична. Не мога да разбера как има толкова абонати...
Ивана също не е красива, но е приятна за слушане. По-интелигентна е, прави интересни видеа. Поне някои.

# 3 846
Гергана ми е толкова антипатична, че изобщо не мога да си причиня да я гледам. Отделно, че е доста грозновата. За това не е виновна, но не се бутай да се снимаш и да си известен, без да имаш приличен външен вид. Тя дори не е симпатична. Не мога да разбера как има толкова абонати...
Ивана също не е красива, но е приятна за слушане. По-интелигентна е, прави интересни видеа. Поне някои.

Гергана подсили антипатичността си с неадекватното си поведение и хилядите си изцепки.
Едва ли някоя от нас би се дразнила на нелепия начин, по който изглежда, ако не бяха те. В крайна сметка никой не е перфектен.

# 3 847
Естествено, че никой не е перфектен. Но когато искаш да си известен, снимаш се и се показваш и демонстрираш самочувствие до небето, е хубаво да се погледнеш в огледалото. Малко да се приземиш.

Снощи си пуснах да погледам Боряна Стефанова.Скоро не бях я гледала. Много е приятна и жизнерадостна. И доста отслабнала ми се видя, браво.

# 3 848
Красотата ще спаси света! 💅Ама иначе Вие си стойте вкъщи!😉
Скрит текст:

# 3 849
Красотата ще спаси света! 💅Ама иначе Вие си стойте вкъщи!😉
Скрит текст:
Трябва да задържим мУж все пак Hands Nail Care

# 3 850
  • София
На мен това с апартамента, купен от приятелка/ съквартирантка също ми е доста странно. За да живеят двама души като съквартирани (не двойка) си трябва 3-стайно жилище (или поне с две отделни спални). Не знам съквартирантката на Гергучи каква е, но след като живее със съквартирантка, едва ли е семейна/ сериозно обвързана, а ми е малко странно сама жена да се втурне да купува голям апартамент. Аз мисля, че Гучито живее в апартамент, който е или на семейството и, или на близки до семейството и хора.

# 3 851
Това е част от ресурсния запас, блин...нищо не разбирате, завиждачки!

Eдит: Тъкмо й отворих новите сторита и госпожата отново дава акъл на тема ресурси. ахахах

Впрочем, разбра ли се какво си е правила на зъбите? С фасети ли е? Ако да, доста калпави са.
Аз също съм с фасети, но да ми е жив и здрав доки и зъботехниците (пу-пу), дори и други зъболекари не могат да ги разпознаят, че са такива.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 10:27 от Yogurina

# 3 852
На мен това с апартамента, купен от приятелка/ съквартирантка също ми е доста странно. За да живеят двама души като съквартирани (не двойка) си трябва 3-стайно жилище (или поне с две отделни спални). Не знам съквартирантката на Гергучи каква е, но след като живее със съквартирантка, едва ли е семейна/ сериозно обвързана, а ми е малко странно сама жена да се втурне да купува голям апартамент. Аз мисля, че Гучито живее в апартамент, който е или на семейството и, или на близки до семейството и хора.
А от къде знаем, че не е като двойка. Wink

# 3 853
  • София
Да, права си, Стела, не знаем Simple Smile Но аз не мисля, че Гучито си пада по жени, дори и взимайки под внимание неадекватното и поведение около мъжете (пр. клиповете със Стан; предизвикателството с Цвети да казва "Да" на всичко).

# 3 854
SmileySmileySmiley
Wellt аз за това вчера казах че малко ме съмнява Ганка точно истински кроасан да направи, защото онзи от закуската изглеждаше като истински. За това и реших че може с бутер тесто да е.

Джина, наша Ганка не е шофьорка.
С Гучито в градския транспорт Smiley

Общи условия

Активация на акаунт