Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 879
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 855
Аз мисля, че Гучито живее с муж, а не със съквартирантка. Няколко сториха имаше, на които се виждаше едър силует като на мъж. Нали обясняваше, че ще направи видео за документация и покупка на жилище, може би е приятелят ѝ, който не иска да показва.

# 3 856
Гергана е най-забавна от всички. То са страховити истории, въображаеми гаджета, съкварирантки, апартаменти, нелепи курсове. Поддържа интригата. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не знам дали сте забелязали, но докато говори прави нещо като тик с дясното око. Не е грозна, според мен. Посто изглежда на не повече от 13 годишна и като се нафръцка става откровено забавна и за това са тези подигравки.

# 3 857
Като говорим за вълка... Не, не и пак Не, Геро!

Скрит текст:

# 3 858
  • София
Добре де, Гергучи защо държи да се снима с тези очила? Казвам го като човек, който носи очила от дете, но когато преценя, че ще се получат отблясъци в очилата, ги свалям за снимка. Плюс това, б(в)логърите заснемат стотици кадри, от които качват 2 - не можа ли поне да качи такава, без отлясък.
За бюстиенцето, моля ви, змии такива - това, че вие не предлагате френските кроасани в такъв вид, си е ваш проблем, не на Гергучито Grinning

# 3 859
Като говорим за вълка... Не, не и пак Не, Геро!

Скрит текст:
Герито как се опита да излъже, че ще прави френски кроасани, а то български кифли...

# 3 860
Това секси снимка ли трябва да бъде?
Прилича по-скоро на ученичка със закуската от стола.

# 3 861
  • Варна
Е, що за риторичен въпрос? Естествено, че трябва да е секси, иначе що да се показваме по бельо?

# 3 862
Сега се загледах в броя последователи и харесвания под снимките. Гергана има 155 хил. последователи, а на снимки събира по 2000 - 3000 харесвания, това мисля, че говори много..

П. П :  Пример за сравниение Теа Минкова, която аз харесвам най-много от блогърите има по-малко последователи от гериту, а на снимки събира по 15 000 - 30 000 харесвания.

# 3 863
Явно това й е нов сутиен.И снощи го показа с падналото халатче. На мен, честно казано, ми е неудобно да я гледам.

# 3 864
  • Някъде там
Гана с кроасана..🤣

Оф Алекс ме втрещи.Помислих я за Мегз...
Какъв е този кеф да слагаш толкова филтри на снимките, при положение, че си достатъчно красива, не го разбирам
Скрит текст:

.

# 3 865
Звезди и Кало с ново видео за фотографив вкъщи и обработка на снимки.
С нетърпение очаквам и част 2 на катеринаник 😂

Гергана според мен ги краде тия снимки от някъде. Прекалено хубава е храната, за да изглежда истинска 😂 и нито един клип, нито едно стори няма да прословутите манджи. Все казва, че ще ни напише рецептата утре или в следващите дни.. ами като искаш да държиш кулинарен профил пиши рецептите веднага..много ми е простовата..

# 3 866
Жечев със 💯 хиляди абонати.
Да са му честити.

# 3 867
Супер си е Ганка,аз редовно правя филии с кашкавал по сЮтиен,мусаката е спец.ястие затова за нея ,по бельо на В.Сикрет.
Видеото на Любо ми хареса,а Кузманов се закопава сам,доста нелепи изказвания в своя защита,а се вижда как се е о*рал.
Елица пуснах,лежерно видео,свежарка е,ама декорацията и' нещо не ми хареса,много претрупано,Но Да,аз нямам роял дениш сервиз.

# 3 868
Толкова много неща могат да се кажат за тази снимка на Гергана и нито едно няма да я зарадва... Има нужда от остра смяна в посоката,  защото начинът, по който избира да се самоинсценира досега, просто не работи за нея.

Тейче Наумчева не е по-добре за мен,  но там дефицитите са други (пак според мен, нищо към феновете и).

# 3 869
  • HH
Не издържам, анонсира кроасани, прави куфли и се снима грозно с кроасан, за да отклони вниманието от поредната нарочно подадена грешна информация, че ще прави кроасани.

Замислям се, че във Виена беше в една стая с Лора, а не със сестра си. За мен би било по-логично да си деля стая със сестра си ако съм някъде в такъв състав.

Общи условия

Активация на акаунт