Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 877
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 870
Радостче пита на стори защо някои хора не я приемат като добър инфлуенсър и обещава, че ще приеме градивната критика с отворени ръце (ако някоя от вас има за споделяне... Stuck Out Tongue).

# 3 871
Гергучи като си е купила веднъж абонати, сега нека се бръкне малко и да купи лайкове, че много постно така. Десислава Стоянова в инстаграм под 10к посл., а на снимка събира лайкове колкото Гергучи с нейните 100+к. Малко не върви, Гуче, замисли се.

# 3 872
И на мен ми е чак неудобно да я гледам Гергана. Не смятам, че трябва жените да ходят забулени, обаче са ми много досадни подобни снимки.
Иначе не я намирам за грозна и не разбирам някои от епитетите по нейн адрес. Има по-простовато изглеждащи жени във влогърското пространство или поне такива, които мен с нищо не ме впечатляват. Гергана можеше да е сладурана, ако залагаше повече на естествено поведение, а не на образа на грандама с Гучита.

# 3 873
Радостче пита на стори защо някои хора не я приемат като добър инфлуенсър и обещава, че ще приеме градивната критика с отворени ръце (ако някоя от вас има за споделяне... Stuck Out Tongue).

После да се кара и пули на стори, че не сме се подкрепяли жените 😆

# 3 874
Ще споделя една от поредните и'изцепки на Радостчето,заради което смятам,че е кофти инфлуенсър,апропо,блокирала ме е ,инак бих и' го драснала.
Що за неземна простот..да караш кола,да държиш волана с едната ръка,с другата да държиш тел.и да снимаш,като в същия момент питаш откъде да купиш безопасно столче/кош за кучето си за кола,'щото се притесняваш да не му се случи нещо в движение.А межд.то се вози на предната седалка до теб докато снимаш.
Аз прос...парчета не позволявам да ме инфлуенсват.

# 3 875
Наречете ме наивна, но аз все още се изумявам как хора като Гера, Радост и още др. лъжат толкова безочливо.
Да в интернет е, да, всеки сам избира да ги гледа или не. Но все пак, това са неща, споделени пред хиляди аудитория.Как очакват, че няма да ги разобличат примерно? В примера  с Радост и рецептата видяхме как най-нагло продължава да лъже и маже, без дори да се притеснява от това.
На всичкото отгоре наричат аудиторията си " приятели ", опитват се да трупат нови такива. Не ги следвам, но от споделеното виждам как този модел се налага и става все по-зле. За Пепе няма и да коментирам, тя първо сама да се откаже от илюзията, която си създаде.
Лъжи, триене, криене. После ги наричат инфлуенсъри, примери, децата искат да станат като тях, защото валят пр пратки с висок клас козметика (уж) и накрая - самотни, нещастни хора, които представят изкривената реалност в розови филтри.
Интересно ми е какъв ще бъде краят на тази ютуб вълна. Ами ако изчезнат социалните мрежи какво става? Те половината ще се окаже, че нямат нормален живот и умения извън онлЯйн пространството?

# 3 876
Някои от вас питаха за апартамента на Герито. Не знам дали е уместно да публикувам обявата публично, понеже всякакви хора влизат да ни четат, но ще постна няколко снимки с риск да й разваля бъдещия home tour Grinning Може пък в крайна сметка да си има и приятел.

Скрит текст:

ПС: Много ми харесва как е направено апартаментчето.

# 3 877
Не харесвам Гергана, не ми е симпатична, дори напротив доста съм я критикувала, но е супер грозно да бъде обиждана по този начин, да се коментира къде точно живее и тн. Ние тук в Бг мама сме с никнеймове, но тя застава в публичното пространство с името и лицето си и да се коментира тук къде точно живее не е редно за мен.

# 3 878
Купиш един кроасан от топлата витрина на Лидл - снимаш го три дни във фотосесии.
Евала!

# 3 879
Апартамента на Гергана е жесток за двойка или сам човек(дали под наем или купен - няма особено значение, а с кого живее не ме интересува). Аз бих живяла там, но само ако заменя икейските масички с нещо по-прилично и имам голяма тераса, на която да си пия кафето и играя с детето. Ако е на втори етаж и няма блок отсреща си е просто бонус за мен.

Аз не виждам нищо лошо в обсъждането на имота, в който живее Гергана. Щом е показала снимка в интернет пространството (в случая помня жълтия стол и икейската маса в стори май беше), ще се обсъди - дали от нас или от други хора, които са попаднали на въпросната обява за апартамент под наем/продажба и са запознати с профилите 'и.
Скрит текст:
За адреса няма да коментирам много, за да не става чаршаф, нямам идея къде се намира това място, което се спомена, нито ме интересува, а предполагам и много тук просто ще подминат. Където им е кеф, там да си живеят. Simple Smile За Пепе се коментира в 100 страници, къде, на кой етаж ще живее, снимки на блока, че дори за съседи, които са роднини или познати беше (не помня) от предния апартамент се коментира как са ги виждали с Филип2 и децата, постна се самата обява от апартамента, колко пари е плащала...... Не може за Пепе да е окей и никой да не кажа и гък, а сега за Гера да не е.

Не ми е интересен готварския профил на Гергана. Не смятам, че може да ме научи на нещо.

Гледам този профил днес InformOverload. Моята чаша чай е, докато готвя. Топ 10 инфлуенсъри, които са искали неща безплатно и са били (изложени?) 'exposed' : https://www.youtube.com/watch?v=SHGhpC3zWNU&t=740s

# 3 880
И аз не мисля, че Гергана е грозна, има и симпатични черти в нея. Просто наистина секси и женствени снимки не са й силата - няма типичните форми и излъчване за такива. Да заложи на тийн визии и да използва това, че изглежда по-млада, тъкмо ще радва й аудиторията си, че повечето са деца.

# 3 881
  • софия
Според мен Гергучи няма никаква съквартирантка, или поне не постоянна такава. А последните й снимки ме карат да си мисля, че усилено си търси приятел, за какво иначе да се показва в този нелеп вид. И кроасана, който държи няма нищо общо с кифлите до нея Smile

Видеото на Ели беше хубаво, но и на мен украсата ми беше в повече, особено листенцата по масата.

# 3 882
Не виждам с какво може да навреди това, че се постват снимки на апартамент, който доскоро е бил в продажба и в последствие влогърка заживява в него. Съгласна съм за Пепе, дори и за Полина се коментираше покрай сторитата с балкона къде живее. Въпрос на време е, когато някой показва жилището си да стане ясно къде е то.
За мен не е нито хубава, нито грозна. Просто не е женствена и затова е нелепо това показване на деколте,  което дори не е привлекателно.

# 3 883
Аз лично не говоря за обсъждането на апартамента от снимките, а за това че потребителка беше споделила квартала и приблизителното местоположение на апартамента.

# 3 884
  • Light of Zartha
Идвам от видеото и сторита на Ели. Хареса ми, не беше натоварващо. Друго обаче ми прави впечатление - обувките. Laughing и те ми харесаха, въпреки че не обичам така открита пета, но ми е интересно друго - дали ги носи ежедневно?! Прилично високи са, аз също обичам такива и нося, но сигурно там тротоарите и улиците са по-хубави и не е такава мъка. Тук след 5 крачки е потекла вода от мен по неравните ни тротоари. Евала ако може честичко да си обува елегантна обувка.

Общи условия

Активация на акаунт