Професионални серии за коса 135

• 42 568
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ако сведеш термичната обработка до минимум и съчетаваш правилно продуктите,храниш се сравнително правилно няма начин да не се случат нещата-проверено е!

Оригиналната рецепта на домашния еластисайзър-40мл. глицерин,40мл. рицин,20мл. бадемово масло и 5мл. вит.А. Смесваш и нанасяш на 5см. от корена. Всички съставки ги има в аптеката или ги имаше поне преди корона идиотията.
 Тая рецепта търпи всякакви вариации. Единственото задължително нещо е глицерина без него хидратация няма. Аз съм слагала в бъркоча,зехтин, ЯЧРМ и всякакви други масла,които косата ми обича. Слагала съм и мед и гел алое за пиене аба...всичко.

В момента съм омазана с масла преди сън. Тоя път смесих ЯЧРМ,с годжи бери,ему,камелия и 5 капки розмарин. Нанесох по скалпа с масаж и ще се тръшкам да спя,че съм мортус след кошмарен работен ден. Утре сутринта или когато се събудя ще сложа еластисайзър екстрийм с малко ЯЧРМ по дължините за поне два часа. После ще измия с Генезис Ш и М или с лалга или с Ланза кератин...Ще видим какво ще сънувам.

Hristo Mihailov още когато ти препоръчах Дийп кеър казах и два пъти повторих,че серията е балансирана с превес на протеина.  Не знам от къде реши,че са хидратация.

Ванеса какво поръча на Себастиан? Чак ме е яд на мен си Grinning Когато някоя от вас пропише за нещо чак тогава се сещам,че го имам. Наскоро мрънках на една дружка,че нямам хидратараща серия свястна Grinning, а Себастиян Хидре си стоят в шкафа забравени Grinning блондинска работа.

# 226
Dark Oil,моята коса обича много масла.Чудих се хидратиращата или маслената,но поръчах хидратиращата на Кевин Мърфи и Дарк ойл.Ще ги видим

# 227
  • Варна
На Дарк ойл имам само олиото. Каня се и аз на цялата серия,но тая корона идиотия ми действа депресиращо на шопинг мераците....Иначе имам Хидре Ш,Б и М и Пенетрейт Ш и М. Просто чудесна козметика от най-висок клас.
Ще чакам да споделиш как ти се отразяват. Олиото е направо вълшебство за къдрава и чуплива коса. Обожавам си къдриците след него.

# 228
  • Някъде там
И аз като Ванеса мразя кокос по дължините.От него косата ми бухва ужасно  и имам много фриз.
Защо се получава така не мога да си го обесня .
Пристигна ми Олаплекс 7.
Шишенцето е толкова малко ,симпатично,с много лек аромат .Не съм го изпробвала все още .

# 229
  • София
Хей Дами,

Пиша за съвет за косата на братовчедка ми, ако някой се е сблъсквал с такъв проблем.
Косата и не е гъста, с тънък косъм, боядисана, като тя се боядисва 2-3 пъти в годината, обикновено с L’oreal casting цвят близък до нейния (кестеняво). Не я третира по никакъв начин, от време на време зимата у тях я суши със сешоар (без четка и тн)
Много и се омазнява косата -на втория ден вече е адски мазна.
Проблемите са
1. Омазняването
2. Че след като измие тази мазна коса, тя става адски суха и като слама - прилагам снимки

Казах и да прави маслен преуош в корените за подхранване, казах и също да прави преуош на дължините с маска, прави го.
Купи си шампоан на макадамиа за фина коса, маската на лакме bio argan и аргановото масло но положението е такова.
Някаква идея къде бърка?
Мисля да и кажа да вземе еластисайзър.
Но някакви други идеи?
Защото се притеснявам че ако и кажа да вземе например Терапист, адски много ще и омазни и утежни тънката мазна коса.

# 230
Искрица, доста обмислях покупката на Олаплекс 7,но тъй като нямам другите продукти от системата се спрях.
Четох добри отзиви за продукта. Би ли споделила как ти действа, след като го пробваш?Трябва ли да се използва заедно с другите части от системата?
Благодаря!

# 231
  • Варна
Мélisande

Еластисайзър само по дължините. Друг преуош също. Шампоан на Кингсли примерно за мазни корени и сухи краища. И да вземе да вкара малко пигмент в тия дължини. За 4 месеца бая порьозни стават при 3 боядисвания годишно.  За Маска бих препоръчала нещо балансирано примерно Епруваж или Дийп кеър като и двете ги нанася далеко от корена.

Искрица и на мен ще ми е интересно какво се получава при смесване на 6 и 7. Шестицата е богат финиш предполагам,че миксът от двете ще е още по-добър.

# 232
Момичета, случи ми се нещо много странно.
Както казах скоро си закупих серума на Eprouvage (  на 03.04.2020)
И гледам аз днес, че нещо не се пълни пипетата хубаво. Отлепям етикета, който е на шишето и какво да видя?!
Шишето е с много малко количество!
А съм го използвала 6пъти до сега, на всяко слагане по 3 пипети!
Какво да правя?Да пиша ли на Златна рибка или просто да се примиря с факта, защото няма как да докажа нищо.
Вашите серуми колко са пълни?

Много се издразних! За пръв път ми се случва това😠😠😠😠

# 233
Showbeauty,

Не съм ползвала серума и нямам представа какво е количеството и как се изразходва то, но обезателно се свържи с тях. Пиши им мейл, отделът им за обслужване на клиенти винаги реагира бързо и адекватно. Не съм имала проблем, който да не сме разрешили съвместно. Много професионално отношение съм срещала - за съжаление, за разлика от екипа, който отговаря на месинджър и/или консултира.

# 234
Showbeauty, привет. Може да не съм права, защото мина доста време откакто използвах серума. Но това, което помня е, че слагах по две пипети, през миене и въпреки това свърши доста бързо, количеството на серума си е малко според мен.

# 235
Аз поръчах серума тази седмица. Сега погледнах и е пълно. Ползвала съм само веднъж-3 пипети.
Хрумва ми идеята, след като ти свърши серума да го напълниш с вода и да изброиш колко пипети съдържа 🙄

# 236
jiraf4e86, идеята ти е добра. Но няма нужда дори да свършва, а просто да си отлее в една чаша 60 мл течност, серумът е 59 мл. и оооще днес може да знаем истината  Grinning Grinning Grinning

# 237
Аня Филипова 649504, до сега не ми се е случвало подобно нещо и съответно не знам как реагират в подобни случаи...
Но поне това, че обръщат внимание е добре.Радвам се, че сподели

jiraf4e86, би ли снимала количеството на продукта, моля!

Лошото е, че не погледнах количеството още при закупуване на продукта, за да знам до къде е било пълно... Имаше етикет на български, който закриваше и малката видима част. Днес го премахнах и установих, че имам толкова малко останал продукт.

# 238

Това е, ще взема да измеря след малко с вода и пипета 🙂 че ми стана интересно

# 239
Дано да съм изразходила продукта поне бързо, а не да са ми изпратили по - малко количество

Общи условия

Активация на акаунт