Професионални серии за коса 135

• 41 791
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Може ли линк към размените, моля 🙂

# 661
# 662
Момичета, имам молба. Колебая се между два шампоана - Биколенц на Меди и този на Напура за допълнително израстване на коса. Целта ми е по-бърз растеж и проблеми със скалпа нямам, освен че сравнително бързо се омазнява.
Та кой бихте ми препоръчал?

# 663
Момичета, имам молба. Колебая се между два шампоана - Биколенц на Меди и този на Напура за допълнително израстване на коса. Целта ми е по-бърз растеж и проблеми със скалпа нямам, освен че сравнително бързо се омазнява.

Сега ползвам Биокленц, нямам оплаквания. Със суха, увредена коса съм.
Преди врвме ползвах на Напура. Косата не беше кой знае колко третирана, даже си беше екстра , но с този шампоан беше страшна мъка. Като тел ми ставаше косата.Ползвах го 1-2 пъти и го изхвърлих.
Дано се включи още някой с мнение.

# 664
Търся хубава кератинова терапия дето мога да я поръчам от чужд сайт и да си я правя у нас сама? Какво ползвате вие момичета? Smile

# 665
  • Някъде там
Аз харесвам този на напура.
Дължините измивах с друг шампоан и не съм имала проблем.
На Меди шампоаните също са хубави.Дават усещане за чист скалп.
На времето използвах и с розово и с жълто .И двата  са много хубави.
Маската също е страхотна ,с ментов аромат и е доста освежаваща .Много е хубава .

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 07:10 от Искрица

# 666
  • на земята
Глас за Биокленз

# 667
Благодаря, поръчах Биокленз Simple Smile

# 668
Тедичка,

мога да споделя мой опит за две от сериитена Phyto, които са кератинови.
Бялата Phyto keratin e добър избор за дълга коса, на която е важно и дължините да са добре възстановени. Шампоанът е хубава, с достатъчна грижа и доза на протеин. Ако ти трябва сравнение - повече се доближава до Architecte и съвсем не до Densifique. Щадящ е за скалпа. Подхранва, не изсушава и не е агресивен. Маската и термото към серията също са чудесни. Не зная дали няма да утежни по-тънките коси, но съм виждала твоята и не изглежда да е тънка.

Phyto keratin extreme също заслужава внимание, по-силна серия, за нон-стоп боядисвани коси е по-добър вариант. Шампоанът може да се справи и с по-измъчени коси. Маската също я харесвам и не ми е вдървявала краищита. Винаги съм ги ползвала заедно + крема, който е с термозащита.

Друг шампоан на Phyto, който за мен заслужава внимание е този за боядисана и изсветлявана коса, но той не е с кератин. Ако не ти пречи, че са без сулфати и силикони, са интересни, но ако е възможно, ги пробвай първо с тестери.
Лично аз не харесвам Napura, но и той е с протеини.

# 669
  • София
Аня, много благодаря за изчерпателната информация 🌸 Аз гледах само Keratin, сега в сайта погледнах и за другите две, които споменаваш. Косата ми е със сравнително фин косъм, но не много изтощена (все си мисля, че и по-кофти коси съм виждала, макар че след последния балеаж моята се поизсуши). Затова всякакви “екстрим” винаги ги избягвам, страх ме е да не утежнят. Мостри няма откъде да взема, ако купувам, ще е на сляпо. Ще ги помисля още и ще споделя, като взема нещо 😊

Все се каня да пиша за концентрата на Pro longer. Ползвам го вече 4 последователни измивания, нанасям на влажна коса, кичур по кичур, стоя между 5 и 10 минути и отмивам с шампоан. Ми, не виждам ефект... той е с консистенцията на вода, буквално. Не разбирам дали прави нещо. Имам 400 мл и ще ги изразходя, ама честно казано очаквах някакъв резултат за 10 дни ползване или поне да видя някъде върви. Някой от другите имащи го, при вас как се отразява?

# 670
...ш-н и балсам Chi Keratin (златната капачка). И това май беше най-доборото ми решение за размяна от доста време насам!

Вече използвах серията 3 пъти, поредни. Косата е като коприна, буквално, изключително лъскава, с обем, без заплитащи се крайчета. Не знам защо толкова време не съм им обръщала много внимание, освен на коприната с червената капачка. Усещам, че ще залитам натам Simple Smile
Хммм, имам една такава серия (всъщност 2 различни на CHI) скрита в багажника на колата ми, купувана за щерката и още неподарена. Пoчвам да се замислям дали тя има нужда от тази серия или просто може да ползва моята Grinning

# 671
Агент, предполагам дъщеря ти не се боядисва още? Мисълта ми е, че ако косата не е третирана изобщо, може да утежни 🙄
Аз се боядисвам и ползвам сешоар и в момента ми е идеална тази серия. Явно съм се прехидратирала нещо последно време 😄

# 672
Тедичка,
ползвам цялата серия Pro longer и съм доволна. Концентратът го нанасям в различна поредност с останалите продукти. Действа, дай му време.

PeachHoney,
беше писала да се включа след време с повече впечатления за серията Pro longer. Все още са ми позитивни, като вече имам и балсама. Само към маската добавих един шот за изглаждане от друга серия на L’oreal. Редувам я с балсама. Същo комбинирам и с термозащитния изглаждащ крем liss unlimited вместо този от серията.

# 673
Агент, предполагам дъщеря ти не се боядисва още? Мисълта ми е, че ако косата не е третирана изобщо, може да утежни 🙄
Аз се боядисвам и ползвам сешоар и в момента ми е идеална тази серия. Явно съм се прехидратирала нещо последно време 😄
Убеди ме! Детето не се боядисва още и надявам се с нейната красива коса поне още 15 год да не я пипа!
Освен тази другият сет е CHI с червената капачка - купих ги с идеята да ги редува.

В момента се чудя с каква маска да се омажа, че да си направя тренировката и с един куршум да убия поне 2 заека!
Дали да не опитам Еластисайзър с нар, обогатен с масла + масла по скалпа и после да го затапя с един американски братовчед на Дензифик, който имам.

Concentrated densifying shampoo
Contains Keravis to boost fullness
Sulfate-free
Get thicker, fuller hair with a Pureology sulfate free shampoo that won't strip strands. The concentrated, densifying formula contains Keravis to boost fullness, while PhytoBlend™, a plant-derived protein, wraps around each strand for a densifying effect. This results in hair that looks and feels stronger.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 21:49 от Agent Provocateur

# 674
А има ли в БГ Pro longer?

Общи условия

Активация на акаунт