Професионални серии за коса 135

• 42 480
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Оливия Гардън е четката аз така и не се разбрах с нея. На мен ми драска и ме скубе. Косата ми обаче е доста дълга и доста чуплива. Ровентата/въртящата/ е нещото,с което най-лесно вкарвам ред в крушението на главата си. Рядко се случва обаче. Предпочитам да си ходя къдрава.

# 106
[/quote
Денсифик е протеинов,следователно преди него миеш с протеин.Да запечатваш маска с протеинов балсам е безсмислено,а и малко рисковано,освен ако косата ти не е хипер прехидратирана.Можеш да го ползваш след шампоан и преди маска,но пак не виждам никакъв смисъл,само заносваш продуктите.Аз бих го ползвала като единствен продукт след шампоан.
[/quote]
Благодаря Simple Smile Значи пак нещо не много смислено съм купила... ще има продажби в OLX Grinning

# 107
  • Стара Загора
Това ми е косата с разлика 2мес

Като терапия, веднъж месечно се мацам с еластисайзер с кокос, ако се смята за терапия. Приемам препоръки за нещо допълнително 😉
Четка за коса ползвам някаква обикновена, но сега започвам да се замислям за нещо ново 😄

# 108
  • Варна
Керастазките балсами са силни и супер кондициониращи. Спокойно можеш да си го ползваш и самостоятелно.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 23:00 от prinzesata

# 109
А трябва ли да се редуват протеин и хидратация? На мен много ми харесаха шампоана Генезис и маската, бяха мми дали мостра. Незнам протеин ли са или хидратация, но косата ми беше доста обемн... е може би леко суха. Видях в arlen намаление на някаква професионална серия на goldwell..... Кератин  май беше.... Ползвали ли сте я?

# 110
Според мен, за по лесно изправяне е от значение не толкова четката, колко сешоара. Аз от както си взех  Парлукса се изправям много по лесно и косата е много по здрава. При него не е нужно да минаваш кичура 435 пъти Simple Smile и косата стои добре пригладена.

# 111
diadora1010 Как постигна такава разлика в растежа за 2 месеца Flushed аз се боря от декември до април за горе-долу същите резултати със сума ти продукти. Ген ли е или имаш трик?

# 112
Olivia Garden EcoCeramic тази, която е за тънки коси, soft мисля се води, е наистина страхотна и я препоръчвам за тънка коса. Преди не беше възможно да мина кичур коса с кръгла четка без да се получи мега заплитане, с тази нямам никакъв проблем. Дълго време обмислях да взема на Марокан с гигантския косъм, но цената ме спираше. После стрелях на сляпо с Olivia, не бях чела никакви мнения за този модел конкретно, видях, че пише, че е за тънка коса и веднага я поръчах, изобщо не съжалявам. В този Victoriastyle са по-скъпи, уж намалени... моята е от Нотино, беше към 45лв.

# 113
Тедичка
Скрит текст:
На теб ти липсва техника.Ако ще и най-скъпия сешоар и най-скъпата четка да купиш,няма да се получи ако не знаеш как да си изправиш косата.Моята четка е купена от дрогерия в БГ преди повече от 10 години,а един от любимите ми сешоари беше Лидълски,но скоро го изтървах върху плочките и предаде богу дух.Другия ми много любим е на Braun,който преди няколко години струваше 20 и нещо евро,пак нищо скъпо,но такива оформени къдрици ми прави и нулев фриз,че не го заменям за нищо на света.Скоро поръчах от Италия един на Imetec, Bellissima,веднага го върнах.Пресите им са номер 1,но сешоарите им не са силната им страна.Сега купих още един на Babyliss,пак не ми харесва,но за изправяне става горе-долу.
Та,не гледай цената,скъпото не винаги е ок.Гледай да е около 2000W и 50-60Hz.С по-мощните няма да се справиш,ще ти разхвърчават косата,а по-слабите няма да ти я изправят.Гледай да има кератин-,йон- и ако има и турмалин-подкрепа, е супер.Както казах,всичко е в техниката,изправяли са ме в салони със супер скъпи профи сешоари и със сешоари от най-ниския профи клас,както казват "Който може,си го може".

А трябва ли да се редуват протеин и хидратация? На мен много ми харесаха шампоана Генезис и маската, бяха мми дали мостра. Незнам протеин ли са или хидратация, но косата ми беше доста обемн... е може би леко суха. Видях в arlen намаление на някаква професионална серия на goldwell..... Кератин  май беше.... Ползвали ли сте я?
Ти май не си много наясно какво се случва.Не се обиждай,но подозирам,че купуваш на сляпо каквото ти падне. Генезис за сега не предизвиква интереса ми,не съм го ползвала и не мога да дам мнение.
Щом има Кератин в наименованието,обикновено е протеинов продукт.Щом е реконструиращ,съответно е протеинов продукт.Мойсчър-хидратация.За боядисани коси-хидратация.Подхранващ-балансиран.Овлажняващ-балансиран.Това е най-общо и относително.
Както писа някой по-нагоре,трябва да редуваш протеин и хидратация.И тъй като не си наясно с комбинирането на продуктите,редувай цели серии.Измий като начало с ДПШ и продължи с хидратиращи продукти.После сподели мнение

# 114
MissMcCandless, в нотино поне да пишеше мм на четките, та да сравним цени... Rolling Eyes
https://www.notino.bg/olivia-garden/eco-ceramic-soft-bristle-the … n-chetka-za-kosa/

# 115
  • Варна
Hristo Mihailov Щом ти харесват генезис ползвай да речем месец само и единствено тях. Серията е доволно подхранваща,води се против накъсване и е с насоченост грижа за скалпа.
Поради липсата на отявлен протеин не смея да ти препоръчам да ползваш Б Денсиик с шампоана на Генезис,но може да пробваш. Генезис имат доста голямо съдържание на аминокиселини,които дават протеиново усещане. Ще тествам тия дни с маската денсифик и ще пиша-нямам балсама.

# 116
  • Някъде там
Аз за втори път пробвах маската генезис  и съм много доволна от резултата.
Косата  е без фриз,мека,добре хидратирана и подредена.
Измих с шампоан окара на РФ,после маска Генезис за около 10 минути.
Термик за суха коса на Керастаз.
Доволна съм,а аромата го обожавам.

# 117
Тедичка
Скрит текст:
На теб ти липсва техника.Ако ще и най-скъпия сешоар и най-скъпата четка да купиш,няма да се получи ако не знаеш как да си изправиш косата.Моята четка е купена от дрогерия в БГ преди повече от 10 години,а един от любимите ми сешоари беше Лидълски,но скоро го изтървах върху плочките и предаде богу дух.Другия ми много любим е на Braun,който преди няколко години струваше 20 и нещо евро,пак нищо скъпо,но такива оформени къдрици ми прави и нулев фриз,че не го заменям за нищо на света.Скоро поръчах от Италия един на Imetec, Bellissima,веднага го върнах.Пресите им са номер 1,но сешоарите им не са силната им страна.Сега купих още един на Babyliss,пак не ми харесва,но за изправяне става горе-долу.
Та,не гледай цената,скъпото не винаги е ок.Гледай да е около 2000W и 50-60Hz.С по-мощните няма да се справиш,ще ти разхвърчават косата,а по-слабите няма да ти я изправят.Гледай да има кератин-,йон- и ако има и турмалин-подкрепа, е супер.Както казах,всичко е в техниката,изправяли са ме в салони със супер скъпи профи сешоари и със сешоари от най-ниския профи клас,както казват "Който може,си го може".

А трябва ли да се редуват протеин и хидратация? На мен много ми харесаха шампоана Генезис и маската, бяха мми дали мостра. Незнам протеин ли са или хидратация, но косата ми беше доста обемн... е може би леко суха. Видях в arlen намаление на някаква професионална серия на goldwell..... Кератин  май беше.... Ползвали ли сте я?
Ти май не си много наясно какво се случва.Не се обиждай,но подозирам,че купуваш на сляпо каквото ти падне. Генезис за сега не предизвиква интереса ми,не съм го ползвала и не мога да дам мнение.
Щом има Кератин в наименованието,обикновено е протеинов продукт.Щом е реконструиращ,съответно е протеинов продукт.Мойсчър-хидратация.За боядисани коси-хидратация.Подхранващ-балансиран.Овлажняващ-балансиран.Това е най-общо и относително.
Както писа някой по-нагоре,трябва да редуваш протеин и хидратация.И тъй като не си наясно с комбинирането на продуктите,редувай цели серии.Измий като начало с ДПШ и продължи с хидратиращи продукти.После сподели мнение
Да, не се обиждам не съм наясно. Ползвах био продукти след двете раждания и отскоро минах на професионални. Чета ви постоянно, но не всичко ми е ясно. И си права, че купувам ей така, каквото чуя, че е хубаво. Благодаря за съветите🙏

# 118
Извинявайте ако е коментирано, има ли нови кодове в парфимо, старите вече са невалидни

# 119
Какво мислите за хидратиращия спрей на Lalga? Не съм го ползвала и се колебая дали да не се възползвам сега. Може ли да се съчетава и в други комбинации? Видяли сте, предполагам, че има 20% намаление на продуктите.

За този спрей на Marrakesh също ми е любопитно, ако имате впечатления: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-styling-stilizir … BKol4qEjkqEBkFp5Q

Общи условия

Активация на акаунт