Професионални серии за коса 135

• 41 810
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Мélisande, с дъщеря ми имам такъв проблем няма ресане тая коса. Ако някой знае балсам или шампоан, който помага за това адско заплитане, ще ми е много полезно да сподели. Спрейове, масла за разресване имам доста, но си е мъка, цялата заплетена като на гнезда за птички... Маски и подобни за повторно измиване не са вариант, че е малка и мрънка. Simple Smile

# 631
Мélisande, с дъщеря ми имам такъв проблем няма ресане тая коса. Ако някой знае балсам или шампоан, който помага за това адско заплитане, ще ми е много полезно да сподели. Спрейове, масла за разресване имам доста, но си е мъка, цялата заплетена като на гнезда за птички... Маски и подобни за повторно измиване не са вариант, че е малка и мрънка. Simple Smile

Пробвали ли сте детски балсам на Лореал. Ние така отгледахме коса до дупето, не се заплита, става мека и гладка (на 4 години я подстригах, защото я дразнеше) сега е на 5 маймуната, а косата й е гъста, жилава и отново дълга. Не искам да я подстригвам, а вече детските балсами не помагат, косъма е дебел и жилав като на възрастен човек. Дайте идея с какъв балсам да тествам. На Орайт, дали ще е подходящ за нея

# 632
  • София

Еми моята беше такава като бях малка, после се оправи и сега пак е горе долу така.
Затова и не ходя на фризьор.
На колко години е детето? С какъв шампоан го миеш сега? С какво го решиш и каква дължина е косата? Права или къдрава, с какъв косъм и само след миене ли се оплита?

# 633
Нещо сайта на Арлен не работи както трябва. Не мога да си вляза в профила от доста време. Тоедт влизам с мейл и парола, но като отида например да си видя последните поръчки или точките и ме препраща към неработеща страница, същото е и за някой техни продукти. при друг това?
От известно време и при мен е странно работещ сайта.
Имат реклама за намаление на Мароканойл в ФБ, прибавям други продукти в кошницата намалението изчезва, поглеждам вместо по 1бр в количката по 4 бр. От вчера въобще не се появява намалението и на страницата на Мароканойл. Влизам в списъка с любими искам да добавя от тях към поръчаката директно ме изпраща в страницата на съвсем друг продукт. Накрая се изнервих и го приех като знак да не поръчвам и без това имам козметика за коса ако не до края на годината поне до ЧП.

Искам да ви попитам дали някъде се продава само Олаплекс №2 да не е два литров ( мн скъпо )
Януари месец се сдобих с травъл сета, https://www.notino.bg/olaplex/professional-travel-kit-kozmetichen-paket-i/
3-4 max пъти съм го използвала, писала съм по назад в темите - не е моя продукт. Едно момиче се заинтересува да го закупи, но проблема е че разлях едната 2ка и тя се притеснява че няма откъде да се сдобие с допълнително количество.

Благодаря на Магнолия и Лунна за постовете Flowers Bouquet

# 634

Мия косата с шампоан на Mixa, балсам последните два пъти слагам Chi с арган, но не знам дали става за нейната възраст. Тя е на 5г. почти. Косата решим с четка на Десата. За мин. Коледа си поръча четка която не скубе 🤣🤣🤣
Не съм сигурна дали и шампоан Mixa е добър, но последния път такъв взехме. Сега се допитеам до вас

# 635
На дъщеря ми слагам балсам на Филип Кингсли, препоръчан от консултантките на рибата.

# 636
  • Някъде там
Сдобих се днес със серум и маска Епруваж (серума е пълен абсолютно до горе и е гъст и белезникав 😂)
Чудя се с какъв шампоан да комбинирам маската, иска ми се с денсифик да пробвам ама малко ме е страх. Вие как комбинирате маската?
Използвам я с шампоана им за изглаждане .
Ето този https://www.amazon.com/Eprouvage-Smoothing-Shampoo-8-45-Moisturizes/dp/B06XNZ6L3K
,няма го наличен вече в ЗР

# 637
Сдобих се днес със серум и маска Епруваж (серума е пълен абсолютно до горе и е гъст и белезникав 😂)
Чудя се с какъв шампоан да комбинирам маската, иска ми се с денсифик да пробвам ама малко ме е страх. Вие как комбинирате маската?
Маската Епруваж комбинирам с шампоан за възстановяване Епруваж (за мен комбинация, която е на границата да ми утежни, но ако ползвам рядко ми е страхотна косата след нея), Шампоан за изглаждане Епруваж (когато искам да подхраня и заздравя малко косата, да се поизглади, но трябва да е по-лек вариант от шампоан за възстановяване Епруваж), с шампоан Хроноложист и шампоан Биокленз, като последната комбнинация ми е най-лека, когато искам в корена да е съвсем леко, а да подхраня русите дължини.

/Малко продължение на моя опит с хидратиращата серия на Марокан/
Днес отново ползвах цялата серия на Марокан от шампоан, маска - лекия вариант и балсама. Този път вече усещам, че косата има нужда от по-силни продукти. След изсъхване косата има достатъчно добър вид, но при измиването с шампоана усетих повече заплитане в краищата спрямо предния път, след маската и особено след балсама косата вече беше доста лигава, а след баня косата беше по-бухнала и с по суховат вид, което при мен е ясен знак, че вече имам нужда от по-тежки продукти. Определено серията ми харесва и вече имам идеи как точно да включвам между другите си продукти.

Косата на моята дъщеря има вид направо същия като на това съкровище на снимката на jiraf4e86, но моята щерка е на 10 год. Ползваме шампоан на Орайт за деца, бляскавата серия на Олиосета, шампоан и балсам Лореал за деца, Шампоан  и балсам Ливинг Пруф Фул серията, маска Лореал Митик Ойл за тънка коса, шампоан за обем с кокос на Кингсли и балсам за хидратиране с кокос на Кингсли.

# 638

Ето това е точният продукт    https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuv … 8-ml   

Моята девойка е с къдрава и руса коса. Веднъж се заплита заради къдриците и втори път заради сухотата на русата си косица. На всичкото отгоре и е много гъста. На всяко ресане са пазарлъци,а косата и става на топка на вратлето. Сигурно съм пробвала 10 вида продукти за разресване и нищо. От този крем-спрей ползваме трето шишенце. От коприната на Chi също бях доволна,но с този продукт по-лесно се разплита.
Дадох за проба на една колежка,чиято дъщеря има коса като на негърче. Като тръгнала да я реши и детето си заровило лицето в една възглавница,за да не се чува като пищи от болка. Обаче били и двете изненадани,че скубене почти няма.

Дано свърши работа и при вас!

# 639
Давам предложение постът на lunna pateka за Kerastase да бъде включен в заглавната страница на темата като част от мненията за някои марки продукти. Много ми хареса!

# 640
kosa.bg имат ли в момента някакъв актуален код за отстъпка или БД?
😊

# 641
  • Варна

Ще стане с Денсиик според мен. Достатъчно богата е маската,за да се справи с него. Също комбинирам с възстановяващия и изглаждащия шампоан на марката,с Хроноложижист,с Архитект,че даже и с Лалга.

Мélisande
нееднократно съм писала,че балсамът за блондинки е доста по-богат и ревитализиращ от маската......

Ирка......а няколко капки масло марокан в бялата маска.......и да постоиш малко повечко......разсъждавам си само. А защо не направо няколко капки ЯЧРМ Grinning. Твоята коса обича масла като моята.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 22:42 от prinzesata

# 642
Измих 1 път с противокосопадния на Оуей и след това 1 път с Денсифик, усетих леко уплитане, после намазах обилно маската кичур по кичур с масаж, сложих и малко по скалпа и седях не повече от 5 минути. Силно впечатлена съм, не сложих никакви финиши защото не изсуших и косата ми е супер плътна, жива и мега лъскава! Разбирам защо всички толкова я хвалите... Сега само да улуча кога ще е хубаво пак да я ползвам, за да имам същия ефект, до колкото разбирам (и усешам) е балансирана така че ще експериментирам с комбинации.

# 643
Късно се включвам, но така или иначе щях да пиша, че с какъвто и оплитащ шампоан да се измиеш, маската на Епруваж е достатъчно силиконова, че да разплете без проблем.
Според мен се харесва, точно заради ефекта, но в дългосрочен план не съм сигурна, че е нещо повече от ефектен кит.
Бих подържала една доза у мен "за всеки случай", ако някога някъде ми се наложи да се изкъпя с веро. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо лично. Hug

# 644
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
При мен маската на Епруваж действа разплитащо само на първо миене, ако повторя , няма същият ефект, нуждая се от повече хидратация. Но когато редувам , няма проблеми. Много харесвам маската, аромата й е чудесен, за мен е един от най-хубавите.

Общи условия

Активация на акаунт