Професионални серии за коса 135

• 42 401
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета! Понеже все още сме на темата с четките искам да ви попитам какво ви е мнението за Ikoo. Аз си купих 2-те четки от Великденската промоция и нещо не съм очарована... на външен вид са много красиви, обаче като реша и имам чувството, че ще ми падне скалпа. Зъбите са толкова твърди... Аз имам Тенгъл Тийзър и зъбите са по-меки и ти е приятно да си правиш масаж на скалпа с тях, но тези на Икоо направо те раздират.
[/img]

# 691
  • Стара Загора
Препоръчайте ми хубава боя за коса-5ца. Да е по-щадяща.
Ето тази - https://www.zlatnaribka.com/compagnia-del-colore/boya-za-kosa-cd … del-colore-100-ml
Вчера се боядисвах с нея. Мирише хубаво, щадяща е и не изсушава косата. Даже е на промоция в момента. Моята коса е с тънък косъм и някои бои като Пермесе например ми изсушават краищата и косата става суха и заплетена. С тази още като я измиеш, косата е мека.

# 692
  • София
Ще ми се да направя едно отклонение след като изчетох темата за слънцезащита. Никак не ми харесва тая карантина и предвид факта, че цяло лято хвърчах между София и Созопол, не съм се отказала от тази мисъл и тази година (хипер оптимисът съм Joy) Та, след като изчетох темата, ми се ще да попитам какви серии/продукти сте използвали за слънцезащита освен масла? В темата ще обобщя, че са обсъждани Kerastase Soleil (и по-конкретно cc крем за коса) + доволни от слънцезащитната серия на Lakme, а също така и серията на Nashi, но нищо не откривам за нея конкретно в момента налично. Наясно съм, че тепърва ще заредят слънцезащитни продукти. Засега съм се спряла на слънцезащитен спрей + cc крем на Kerastase. Flowers Hibiscus

# 693
Acquadigioia,
Не е лоша серията на Kerastase. Тази седмица от великденско намаление се сдобих и с тази на label.m, която беше намалена с повече от 50% и е в приличен несесер, малки опаковки. Харесвам я. Практична е.

# 694
Lunna puteka, на мен в салон са ми правили керасилк терапия - нищо не видях като ефект, не я повторих. Терапиите, които правя вкъщи, са със значително по-осезаем ефект. (Аз нямам мн терапии - домашен и еластисайзър на ФК, олаплекс)

# 695
Аз бях заложила на СС крема на Керастаз и не съм никак доволна. Тази година ще пробвам нещо друго. Ако стигнем въобще до ходене на море Joy

# 696
Viktoriai защо не си доволна? Аз също исках да повдигнем темата за слънцезащитата и като цяло кой как пази косата си от слънцето и на плажа и в града. Керастас съм загледала и аз (по-скоро спрея заради плажните вълни), също и обмислям Swimcap на ФК, но си признавам хич ме няма на тая тема, само слънцезащитния шампоан на Лакме съм ползвала преди години и помня че много ми харесваше (ползвах го зимата Joy )

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 14:04 от PeachHoney

# 697
Това звучи като добро заглавие на следващата тема.
Принцесата преди време беше описала как пази косата си и беше интересен пост. Беше писала че на плажа понякога под шапката слага кокосово масло, е, не само и още неща.

# 698
Ей, реших да дам едни грешни пари за кератинона домашна терапия и благодаря на момичетата, че ме отказаха...Grinning Парите разбира се бяха веднага похарчени за парфюм и козметика за лице... Както и да е... Та снощи на вълна онлайн шопинг ровейки се в сайтовете, бях изумена от разликата в цените на някои продукти за коса. Например новата серия Генезис, серума върви от 27 евро до към 45-50евра. Шампоана и маската също, продуктите на Алтерна, даже любимата ми боя Иноа върви от 6 до 12 евро за туба... Човек преди да купи нещо, трябва 1 час първо да сверява цените... Има и доста оферти, като например маска 500мл на Лореал за по-малко от 15евро (при положение, че малката маска е средно към 13евро)... Не знам тия колебания в цените дали са заради коронавируса или някои сайтовете така си продават двойно и даже тройно... В един сайт с големи букви пише Керастаз големи намаления, влизам и гледам шампоана е 26 евро Flushed (аз го вземам от другаде за 16 евро).
Луда работа!!!!

# 699
lunna pateka,

Би ли посочила интересни белгийски сайтове с изгодни цени? По възможност да не оперират с GLS. И без белгийския notino.

# 700
lunna pateka,

Би ли посочила интересни белгийски сайтове с изгодни цени? По възможност да не оперират с GLS. И без белгийския notino.

Аз рядко вземам нещо от Белгия, защото е много скъпо. Вземам от немски, холандски, английски, френски сайтове с безплатна или евтина доставка до Белгия. От амазоните de, uk, fr също вземам... От някои белгийски аптеки вземам неща онлайн или bol.com само ако ми дадат ниски цени (понякога има оферти). Иначе освен чуждите сайтове от първа страница ползвам и
- haarshop.nl
- haarboetiek.be
- barberstore.eu
- hbb24.be
- douglas.nl
- salontopper.nl
- cosmeticaxl.nl
- hairandbeautyonline.com
- kapperskorting.com
- myhair.nl
- nicebeauty.com
- hairstore.fr
- johnbeerens.com
- beautybay.com
- hqhair.com
- hbcare.co.uk
- parfumdreams.be  или .de
- allbeauty.com
- kalista-capillaires..com
- nicebeauty.com
- haarwereld.nl
- haarspullen.nl
- hbcare.be
- fragrancedirect.co.uk
- cosmeticaholland.nl
- hagel-shop.de
- beautycoifuure.com
- vitazita.com
- hairsupermarket.com (английски сега някакви ограничение за доставката)
Има и други, ще допълвам ако се сетя. Ако някой знае да казва други сайтове и да ги сложим на първа страница, за да не се забравят....Grinning

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 16:26 от lunna pateka

# 701
Дами,
моля някоя да ме насочи относно шампоана Mediceuticals Hydroclenz. В момента е намален в ЗР, а скалпът ми се раздразни от редуването на шампоани и много му се чудя дали да го взема... Някоя от вас дали има наблюдения как се държи на склонни към омазняване коси, които по дължините са сухи? Досега, когато съм пробвала с шампоани за мазни коси, положението става по-зле, сякаш пресушават и скалпът реагира със силен сърбеж. След като Mediceuticals Hydroclenz е за сух скалп, дали няма да омазнява допълнително?

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 16:12 от Mini Me

# 702
Peach honey, за СС крема на Керастаз. Ами никаква защита имам чувството, че нямаше върху моята коса, а я мажех щедро. Тогава все имах балеаж. И като се прибрах след морето, косата ми беше брутално изтощена и изтормозена.

# 703
Тези, коите сте пробвали нещо от серията Aura Botanica останахте ли доволни и от кой точно продукт от серията?

# 704
Здравейте!
Никога не съм правила запечатване на маската с балсам и не знам какъв е алгоритъма. Ще бъда благодарна, ако ме насочите дали след измиване с шампоан SHOW BEAUTY SUBLIME REPAIR, стоене с кафявата маска на марокан,е добре да запечата с балсама SHOW BEAUTY SUBLIME REPAIR?

Общи условия

Активация на акаунт