ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 235 112
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 3 030
# 3 031
Ами и в момента има наказание и препоръки да не говорим за ваксини във ФБ!
Защото публикувах в страници информации за ваксини, които дори не са тайна - съдържание и какво точно е то + странични ефекти имах почти месечно наказание да нямам достъп до страниците си, да нямам право да пиша коментари и да участвам по какъвто и да е начин в мрежата. Добре, че имам по няколко профила Simple Smile

# 3 032
  • Deutschland
Марк З.запя друга песен. Изобщо не му вярвам.

# 3 033
  • София
Не вярвате, че е бил притискан, или не вярвате в чистите му подбуди, признавайки това?

# 3 034
Все пак тогава беше кризисно време и не можеше да има спорове. както вече знаем, едва се спаси световната икономика и то съвсем не без последствия. И ако ги нямаше ваксините щеше да е много по-зле. Няма ваксина без странични ефекти, ама ако са пострадали десетки хиляди, а са спасени милиони действията тогава са били оправдани. Сега кризата отмина, дискутирайте колкото искате. Виждате войната съвсем близо до нас, в момента и там не се допускат размисли от типа "to be or not to be". И на това ще му дойде времето, но не сега. И с Ковид пандемията беше същото.

# 3 035
  • Deutschland
Не вярвате, че е бил притискан, или не вярвате в чистите му подбуди, признавайки това?

Абсолютно вярвам, че е бил притискан. Но защо сега признава? Защото Байдън вече няма да е на власт и трябва да се "мазни" на новия президент? Иска да си измие ръцете вероятно. Да, други ме накараха, аз съм чист като сълза. Лицемерието ме отвращава.

# 3 036
Да се надяваме че Кенеди дж ще изкара всичко наяве.

# 3 037
Чакай, чакай....не бяхме ли откачени конспиратори, тия, дето твърдяхме, че има цензура и терор над противниците на ковид ваксините и целия наратив...
Сега гледаме Зуки 2.0 (Тръмп версия) - изцяло преработен от Зуки 1.0 (Байдън версия).
Ако не беше гротескно, щеше да е смешно. На какво се надява тоя човек?

# 3 038
Както и не съм съгласна как се прокарва версията "Ох, имаше натиск ама ваксината спаси света по време на пандемията!" ТРЪНКИ!
Точно пандемията е ПОРЕДНОТО доказателство, че ваксината нищо не спасява.
Ние точно сме една от страните с повече неваксинирани - нали прогнозите и чужди и ваши бяха как ще мрем и какво ни чака нас неваксинираните!
Пък то какво стана - с ваксина или без все така за всички мина епидемията?
Ще кажете Еми спасила е тя някого! А какво ще кажете за тези, които увреди и уби?  Сега пеят как тогава са ги притискали, а сега защо се мълчи за делата и търсенето на отговорност за свидни жертви ПРИНУДЕНИ да се ваксинират?

Нищо еднозначно полезно няма във ковид ваксината. Не, ваксината НЕ СПАСИ СВЕТА!

# 3 039
Аз написах, че спаси икономиката на Света. Малка, но съществена разлика. Разтревожените от ваксината антиваксъри бяха несъизмеримо по-малко от успокоените проваксъри и така нещата минаха с минимално сътресение. Иначе с няколко десетки или стотици милиони умрели човечеството няма да се затрие, това е ясно.

# 3 040
Още тогава беше ясно, че има тежка цензура, но се отричаше. А това провокира още повече хора да не приемат ваксините. Защото много хора предпочитат ясно да се каже ползи и вреди, за да преценят. Включително се отричаше, че има пострадали от ваксините, не им се обърна внимание навреме, не бяха лекувани и много се збавиха във времето.

На много хора тази паника им подейства зле. И до сега някои твърдят, че пандемията не е свършила.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:52 от Diorela

# 3 041
Пандемията никога няма да свърши, просто мина в кротка фаза. Обаче вече няма паника. А и днешният Ковид не може да се сравнява с първите случаи, когато в Италия си спомням как наистина имаше камиони с ковчези. Тогава трябваше да има действия, защото паниката основно беше от болестта, не от ваксините.

https://www.youtube.com/watch?v=Os1TJHJ_ijc
https://news.sky.com/story/coronavirus-italian-army-called-in-to … rwhelmed-11959994
https://www.france24.com/en/20200319-coronavirus-death-toll-in-i … r-rising-to-3-405

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:57 от Черна станция

# 3 042
  • София
Било кризисно време и не можело да има спорове?? Защо? Нали е демокрация? Защо заглушаваха инакомислещите, заради кризисното време или заради нещо друго?? Т.е Вие оправдавате упражнения натиск, принуда, които отвсякъде са си незаконни, защото времето било такова? Ама нали ваксините спасявали животи, а сега пък твърдите, че само икономиката били спасили?? Не ми се рови и няма да ровя, но съм абсолютно сигурна, че в разгара на пандемията твърдяхте как трябва да се ваксинираме и как останалото били конспирации😂

# 3 043
В никаква критична ситуация - епидемия, война, наводнение, пожарите в САЩ... не започват дискусии и гласувания как да се процедира. В такива моменти и лошият ред е по-добър от най-умното мъдруване и бездействие.
Иначе спасените животи не противоречат на спасената икономика. Аз казах, че цивилизацията/човечеството щяха да оцелеят и с няколко стотин милиона повече умрели, а не че не са спасени много повече животи, отколкото има увредени от ваксините.

# 3 044
  • САЩ
В моят съзнателен живот след 13 год. възраст аз никога не съм се ваксинирала, за нищо, нито за грип дори, какво остава за Ковид!
Жива съм, здрава съм, с което обаче не могат да се похвалят 4-ма мои познати връстници, които си заминаха от този свят след...масивен инфаркт!
Пред избора да се ваксинирам с опасността да умра от сърдечен разрив, или да преболедувам съответния вирус (или пък да не го преборя), аз предпочитам да разчитам на имунната си система и каквото Бог е определил!
Онова, което ме вбесяваше по време на пЛандемията, бе, че пресираха хората да ваксинират, като им отнемаха правата и свободите в различни направления.
Когато боледувах с грипоподобни симптоми и по време на пЛндемията, и след нея - само веднъж се съгласих да ме тестуват с бърз Ковид-тест. За огромно съжаление на доктора - оказа се отрицателен! За мен лично няма значение кой вирус съм пипнала - дали Ковид или един от хилядите други - след като вирусна инфекция не се преборва с лекарства, а с имунитет!
Друго нещо, което ми свети като червена лампичка е, че правеха и изискваха ковид-тестове, но никой никога не направи (и не изиска) кръвно изследване за ковид-антитела!
По същата причина и логика никой никога не прави изследване за придобити антитела след която и да е ваксина! Единствената ваксина, за която се прави някакъв тест за ефективност, е тази за туберкулоза и т.нар. Манту-тест. Но пък с тази ваксина проблемът е, че не се знае доколко е "ваксина"...
Изследват те за Ковид - когато си болен със съответните симптоми - БЕЗ значение дали си ваксиниран или не!
Щом можеш да пипнеш Ковид (и която и да е друга болест, за която си "уж" ваксиниран), и не само да я пипнеш тази болест, но и да я боледуваш, но и да я боледуваш сериозно и с риск за живота - тогава за каква ефективност на ваксините говорим изобщо!?!
Или "страх лозе пази"?
Аз моят личен избор за ваксинации съм си го взела преди много години, когато ме убеждаваха да се ваксинирам за хепатит, последно искаха да ме реваксинират за Тетанус (щото ваксинацията против Тетанус изветрявала на всеки 10 год.)
ВИе изобщо наясно ли сте какво значи да се "ваксинирате" с всяка възможна ваксина на пазара? Това значи, все едно да сте преболедували всяка възможна болест, за която създават ваксина! Но ако в миналото опасните детски болести с голяма смъртност са се брояли на пръстите на ръцете и е било оправдано децата да се предпазват от тях, то в днешно време започват да ги ваксинират за какво ли не!
Цялата тази ваксино-мания води до груба намеса в имунната система на човека, и в крайна сметка във времето води до отключване на автоимунни заболявания.
За мен човешкото тяло е много фино балансирана жива система, която ние  опорочаваме с: лоша храна, синтетични лекарства (в т.ч. и ваксини), ядене на (прекалено много) месо, стрес, лош въздух, алкохол, тютюн, дрога, електронни зависимости, малко сън, деструктивни мисли, и т.н.
Заболи ни главата - хайде хапче за главобол! Тръшне ни грипа - хайде в аптеката за поредното рекламирано антигрипно лекарство! Зададе се поредната пандемия - хайде на ваксините!
Много време от живота си пропилях и аз в тази схема, докато не "одъртях" и не помъдрях, в последната година аз НЕ пия лекарства за главобол и НЕ приемам лекарства за настинка и грип! Горещ душ, спокойствие, сън - и времето и имунната система си вършат работата, подпомогнати от прясноизстискан лимонов сок.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:40 от Multimedia

Общи условия

Активация на акаунт