ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 432
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е сега се видя що за стока са ваксините. Не са подходящи за възрастни, не са подходящи за под 60, за този и за онзи също не са подходящи. Но за бебетата всичко е подходящо. При тях странични ефекти няма. За всичко след ваксините са виновни родителите.

# 166
  • Пловдив
Някой да знае нещо повече за ваксината за Жълта треска?
Всяко инфо ми е от полза...

# 167
  • в кукувиче гнездо
Тук надали някой ще знае. Много тежка, жива ваксина. Докато нямаше ковид и хората пътувах спокойно много хора, които посещава ха рискови държави си слагаха. Знам за някои от тях, че са имали силна треска, фричоподобни състояния, много висока температура. Трябва внимателно да се преценя полза-риск, защото има и смъртни случаи.

# 168
  • Пловдив
Ай, ай...
Не, че нещо друго си представях, ама ще е още по-зле и да я боцнат на човек с автоимунно Confused

# 169
Привет, може ли мнение, че нещо се обърках съвсем - лл казва, че се ваксинират децата в годината на навършване на съответната възраст, а в сайта на МЗ пише "НА ..г." - в случая 12, което аз разбирам "навършени". Кое е вярното? ПС: сега видях в Наредбата, че пише "Навършени... години". Как е възможно лл да твърди, че в годината на ваксиниране, а в наредбата да пише при навършване?

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 00:46 от alen mak

# 170
Alen mak, въпросът ви не е за тук. Прочетете заглавието на темата преди да пишете!

Нищо не знам за тази ваксина, но знам, че много хора пътуват без да се ваксинират.

# 171
Alen mak, въпросът ви не е за тук. Прочетете заглавието на темата преди да пишете!

Нищо не знам за тази ваксина, но знам, че много хора пътуват без да се ваксинират.
Е как да не е? Ако ги викат по-рано от допустимото не е ли предпоставка за по-голяма вреда???

# 172

С Хашимото съм, щях да пътувам и си я сложих - никакви странични ефекти нямах.

# 173
  • в кукувиче гнездо

Ясно е, че нищо не знаете. Има страни, в които не пускат без жълт паспорт. Т.
Е. Доказателство за поставена ваксина срещу жълта треска.

# 174
lechugitka,
Къде не пускат без ваксина за жълта треска? Посочи официални правителствени сайтове. Надявам се, че правите разлика между задължително и препоръчително. Smile

# 175
  • Пловдив
Така или иначе няма да слага...мм отказа да пътува и по-добре.
За държавата беше задължителна, ако беше тръгнал.

# 176
  • в кукувиче гнездо
lechugitka,
Къде не пускат без ваксина за жълта треска? Посочи официални правителствени сайтове. Надявам се, че правите разлика между задължително и препоръчително. Smile
Има списъци в РЗИ, както ий на страницата на Външно министерство, където е упоменато, че ваксините срещу жълта треска са задължителни, не препоръчителни, за определени страни в Южна Америка, Африка.. Където няма да ви пуснат без имунизационен паспорт. Сега, аз не знам дали тези източници са ок за вас. Във сайта на ваксини точка Ком не съм го чела.

# 177
Да, има държави, където е задължително да имаш ваксинация за жълта треска преди да влезеш, също има държави, които не те пускат без такава, ако в последните 14 дни си бил в Африка.

# 178
"- Ваксинирате ли се, преди да поемете на път за екзотични страни?
- Ще се изразя донякъде еретично – ваксините удариха имунната ми система. Преди години след много пътувания започнаха да ми излизат циреи. През няколко дни изскачаше цирей на най-неочаквани места, в ключително на главата. В Института по заразни и паразитни болести ми правиха доста тежка ваксина. Циреите спряха за известно време и после пак тръгнаха. Докато не се усетих, че причината е силно отслабената ми имунна система от непрекъснатите ваксини, които си правех. Пътувах често и се ваксинирах против жълта треска, едра шарка и т.н. Това са страхотни удари върху организма. Тогава спрях всякакви ваксини. Предпочитам да засиля организма през есента с методите, с които българите от край време се лекуват – билки, природни илачи и силна храна. Имаме страхотни билкови чайове."

(Симеон Идакиев, 12-santimetrov-stend-me-spasi-ot-tromb)

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:21 от Пух

# 179
  • в кукувиче гнездо
"- Ваксинирате ли се, преди да поемете на път за екзотични страни?
- Ще се изразя донякъде еретично – ваксините удариха имунната ми система. Преди години след много пътувания започнаха да ми излизат циреи. През няколко дни изскачаше цирей на най-неочаквани места, в ключително на главата. В Института по заразни и паразитни болести ми правиха доста тежка ваксина. Циреите спряха за известно време и после пак тръгнаха. Докато не се усетих, че причината е силно отслабената ми имунна система от непрекъснатите ваксини, които си правех. Пътувах често и се ваксинирах против жълта треска, едра шарка и т.н. Това са страхотни удари върху организма. Тогава спрях всякакви ваксини. Предпочитам да засиля организма през есента с методите, с които българите от край време се лекуват – билки, природни илачи и силна храна. Имаме страхотни билкови чайове."

(Симеон Идакиев, ref. https://zdrave.to/index.php/lyubopitno/simeon-idakiev-12-santime … me-spasi-ot-tromb)
E, щом Симеон Идакиев го казва... Пътувайте си спокойно до страни, в които има жълта треска и папкайте мед с клеева тинктура.

Общи условия

Активация на акаунт