ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 675
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
И аз не вярвам. Да не обръщаме темата към ковид, има такива достатъчно.

# 301
  • на пистата
100% нищо не ѝ е казал, а и тя не е питала.

Не вярвам на горното твърдение, че вирусът ще изчезне. Хубаво би било, ама едва ли..
Ако става въпрос за мен,Да,питала съм го.В момента е възложен анализ на лекарите в болницата.До дни ще ми каже.

# 302
  • София
Ще анализират ваксините ли? Извинявам се, ама нещо не разбрах.

# 303
  • на пистата
Ще анализират ваксините ли? Извинявам се, ама нещо не разбрах.
Не мога да кажа какво ще правят.Възложен е анализ на екипа на болницата(така ми каза).Те контактуват и със свои колеги от Франция и Белгия.

# 304
  • София
Възложен е анализ на екипа на болницата, предполагам означава, че на екипа е възложен някакъв анализ. А не, че ще анализират екипа. Както и да е, явно и на вас нещо не ви е ясно.

# 305
Хора, имам един съвсем прост въпрос към вас.
Страхувате се от ваксината за Ковид. Че след години може изведнъж да се прояви някакъв нежелателен ефект. Добре.
Но не се ли замисляте дали не е възможно такъв ефект да се прояви и след заразяването с вируса. Той все пак заразява живи клетки, кара ги да го възпроизвеждат, предизвиква и васкулит. Това не е обикновена настинка за да го подминем просто така.
      Никого не агитирам, още по малко за децата. Просто се чудя дали сте претеглили добре рисковете Ковид или ваксина.
     Между другото вече мина 1 година от първите ваксинирани доброволци със Файзер. За сега са добре хората.

# 306
  • на пистата
Хора, имам един съвсем прост въпрос към вас.
Страхувате се от ваксината за Ковид. Че след години може изведнъж да се прояви някакъв нежелателен ефект. Добре.
Но не се ли замисляте дали не е възможно такъв ефект да се прояви и след заразяването с вируса. Той все пак заразява живи клетки, кара ги да го възпроизвеждат, предизвиква и васкулит. Това не е обикновена настинка за да го подминем просто така.
      Никого не агитирам, още по малко за децата. Просто се чудя дали сте претеглили добре рисковете Ковид или ваксина.
     Между другото вече мина 1 година от първите ваксинирани доброволци със Файзер. За сега са добре хората.
Аз съм с две дози Пфайзер.Жива съм.Но свекърва ми почина от ковид,здрава работеща жена.Аз също не агитирам никой.

# 307
  • София
Има пострадали от ваксината, има пострадали и от вируса. Няма как да се каже кое е по-добре. Всеки да си преценява.
NaM, кой какво възложил не е ясно, но не ти е казал твърдо и ясно "Да, ваксинирай, безопасно е!". Това ме интересува. За да възлагат нещо си на някого, значи има някакви съмнения.

# 308
  • София
Не разбирам от медицина, но разбирам от статистика. Помислете какво ще анализират. Ваксината в България не се слага на деца под 18. Как ще анализират ефектите тогава? И ако има информация, която не е известна на публиката, защо я крият? Да не е някой сам да си направи извод? Или има нещо друго.

# 309
Не е нужно да ваксинират в Бг. В други държави (например САЩ) вече има ваксинирани немалко деца и данните може да ги получи всеки, който има интерес. Зависи и от възрастовата граница, защото са разделени на 16-18 (има доста в Израел), над 12 (САЩ) и под 12 годишни. От последните мисля че почти няма ваксинирани засега.
     Но мисълта ми е че наши специалисти могат да проучат и вземат решение на база чуждия опит.
      А като ги гледам нашите как проучват и проследяват ефекти и подобни... 100 пъти по добре да се доверим на чуждестранните данни най-малкото.
      За момента обаче мнението на болшинството специалисти по света е че при децата няма риск, който да оправдава масовата им ваксинация. Така че освен препоръка за силно рискови деца със увреждания и сериозни хронични заболявания, не очаквам друго да има.
     Освен ако не се пръкне някоя мутация с висока смъртност или усложнения и при децата. Confused

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 09:21 от geizer

# 310
Ако на някой му е интересно, може да погледне тази 15 миниутна част от интервю на английски с д-р Робърт Малоун: https://www.youtube.com/watch?v=aMB1dRJNHe8.
За мен информацията, която дават, ако е вярна, е повече от притеснителна. Накратко -  изненадани са от това, че спайк протеинът след ваксинация се открива в огромни количества в яйчниците, а също и в костния мозък.

# 311
  • Пловдив
geizer,пишете в тема САМО за вредата от ваксините!!!Има тема за Ковид-ваксините специално!

# 312
Аз пък да ви попитам за какво е необходимо да се прави МАСОВА ваксинация на децата за Ковид след като те боледуват леко от Ковид и в много редки случаи има сериозни усложнения?
Това не показва ли инфантилността и залитането с ваксинирането за всичко де може да се поддаде на ваксина?

Разбирам да се поемат рисковете за заболявания, които се сериозни и увреждащи децата, като полиомилита, туберкулоза, но да ваксинираш против грип!!! Да си хакнеш субстанции които и хабер си нямаш как точно твоя организъм ще приеме и дори кои твои гени ще промени за да не изкараш грип в БЛИЗКИТЕ месеци намирам на ненормално!

# 313
  • Варна
Тук съм съгласна.

# 314
Не е нужно да ваксинират в Бг. В други държави (например САЩ) вече има ваксинирани немалко деца и данните може да ги получи всеки, който има интерес.

Но мисълта ми е че наши специалисти могат да проучат и вземат решение на база чуждия опит.
      А като ги гледам нашите как проучват и проследяват ефекти и подобни... 100 пъти по добре да се доверим на чуждестранните данни най-малкото.

Извинете, за какви "данни" и опит говорите, при положение, че ваксинирането не само на деца, но и на възрастни едва има и 6 месеца? Дългосрочни последствия се наблюдават от 2 до 10 години след поставянето на експериментална ваксина. Доколкото знам - и се плаща на съгласните да участват в наблюдението.
Ако на някой му е интересно, може да погледне тази 15 миниутна част от интервю на английски с д-р Робърт Малоун: https://www.youtube.com/watch?v=aMB1dRJNHe8.
За мен информацията, която дават, ако е вярна, е повече от притеснителна. Накратко -  изненадани са от това, че спайк протеинът след ваксинация се открива в огромни количества в яйчниците, а също и в костния мозък.
Това видео вече е свалено. Естествено.
Но го има тук:
https://www.bitchute.com/video/xkEElw1YYC3X/

Общи условия

Активация на акаунт