ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 235 346
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 555
Да, затова трябва да бъдем много внимателни относно информацията, която четем и да ползваме главите си по предназначение. Особено в социалните мрежи, където всеки е анонимен и си пише, какви ли не работи, често неотговарящи на действителността.

# 556
Цитат
неваксиниран,вероятно изкарал ковид.Припокриването на тези кожни прояви,подкрепя тезата,че ваксините нанасят вреда,сравнима с вредата,която би нанесло това,срещу което се ваксинираме.
Точно заради такива "примери", се атакуват мислещите хора, които разсъждават и търсят информация дали да се ваксинират.
Дори не си сигурна, че си изкарала ковид, а какво остава за твърдението, че това е последица от ковид, още по-малко за връзка с ваксините.
Дисхидрозата не е посочена в наблюдаваните кожни прояви на ковид. Поне почети малко, събери информация, тогава пускай такива твърде съмнителни съдържания.
Аз изкарах тежко ковид, имах жестоки херпеси, за тях поне има някаква информация, че боледуването от ковид активира херпесни вируси в някои случаи.
Моля те, като даваш такива примери, то поне да има някаква вероятност за достоверност. За да не се дава възможност за твърдения за дезинформация относно ваксините.
Защо какво му е на примера?Аз нямам дисхидроза!Още колко пъти да го напиша,за да го разбереш?
На великден родителите ми бяха леко болни,като грип.Аз съм се виждала с тях,но нямах никакви симптоми.В периода в който започнаха кожните ми проблеми,започнаха и здравословни проблеми с баща ми.В момента човека е с 2 тромба и има дата за прием в болница най-вероятно за стент.Вече писах,че съм пускала тест за антитела и съжалявам,че не съм си направила пср или антигенен тест,но в периода в който те боледуваха аз не съм имала проблеми,освен огромен херпес(изненада),2 седмици след техните симптоми.Мислиш ли,че бих отишла да си правя тест за ковид,заради единия херпес или месец след това за няколко пъпки,след като се чувствам добре?Освен това съм имала контакти и с други хора,които са били контактни със доказоно болни ваксинирани,единия от които го изкара тежко в болница.В крайна сметка съм пуснала тест за антитела 2м. след вероятната среща с вируса и нивата са ниски,което нищо не означава.Кожните проблеми и херпеса говорят точно за слаб имунитет.Явно организма ми се бори с нещо и какво може да е то,след контакт с болни хора единия от които след 2 м.е с тромби?Ти като си карала тежък ковид,защо си мислиш,че всички го карат точно като теб?Какво толкова не вдяваш,че и аз не те разбирам?И не ми казвай колко и какво да чета,чета ви всички теми от началото на пандемията,но не смятам да се включвам,когато нямам какво да кажа,така че по-леко с изводите за хората.

# 557
  • София
https://dailyexpose.co.uk/2021/08/19/1-in-1-7-million-children-d … on-covid-vaccine/
1 на всеки 1,7 милиона деца е починало от ковид за последните 18 месеца, докато 1 на всяко 9 деца е получило сериозна нежелана реакция от ваксината. Според статията тези факти показват, че ползите от ваксината при деца над 12 г. не надвишава рисковете.

# 558
Би трябвало да сравняват и с пост ковид, защото и при децата го има.

Не зная в тази статистика дали държат сметка какъв % са ваксинирани , спрямо цялото население. Но звъчи стряскащо.
https://dailyexpose.co.uk/2021/08/06/new-latest-phe-report-shows … 19-significantly/

Цитат
Последният технически брифинг за обществено здраве в Англия относно варианти на опасност от Covid-19 е публикуван и разкрива, че до 2 август 2021 г. 65% от всички предполагаеми смъртни случаи от Covid-19 от февруари 2021 г. са били хора, които са били ваксинирани срещу болестта.

# 559
Аз се изумявам как хората с лека ръка отиват и бодат децата си с експериментална, вече доказано неработеща ваксина, при положение, че те дори не се разболяват. Пълна загадка ми е това.

# 560
И на мен ми е пълна загадка... Хубаво, взел си решението за себе си, но защо го причиняваш на децата си?!

# 561
Това, че сме станали толкова арогантни и си мислим, че "съвременната медицина" е на върха връхчето, не значи, че естествения подбор не важи. 
Да си ги бодат, не мога да се ядосвам за глупостта на другите, но да не пипат моето като в Австралия, че няма да се разберем.

# 562
То това, което се случва в момента, ако някой го нарича медицина.... за негова сметка си е.
Ако действително имаше загриженост за населението, нямаше ли да се вземе предвид естествен имунитет, придобит след боледуване, нямаше ли да се изследва ефикасността на тия препарати и да се ограничи използването при боледувалите, да не се дават привилегии само на ваксинирани, след като се вижда, че заразяват и се заразяват....такива неща? Явно не е важно хората да не се заразяват, а просто да се набодат?! Е, сори, аз съм пас.

# 563
Здравното министерство обяви какво съдържат ваксините срещу COVID-19

"#146 Министерстовото признава че ваксините съдържат антифриз и алуминий но не се бойте - в безопасни количества, а също така и ГМО, а това беше теория на конспирацията доколкото си спомням."

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/08/23/zdravnoto-ministerstv … u-covid-19.501308

# 564
Не знам дали е било публикувано тук, но след като го видях и изгледах видеото(освен видео има и превод на интервюто)бих желала да го споделя с максимално много хора!!!

https://thebulgariantimes.com/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0% … 0%B8%D1%89%D0%BE/

# 565
Аз се изумявам как хората с лека ръка отиват и бодат децата си с експериментална, вече доказано неработеща ваксина, при положение, че те дори не се разболяват. Пълна загадка ми е това.
И за мен е загадка.
Възрастни, хроници, хора със затлъстяване и диабет, разбирам. Разбирам и за уплашените, ясно е, че ползите там надвишават вредите, най-малкото човек се успокоява и живее по-нормално.
За децата обаче съм изумена, те не са рискова група, а тежките случаи са в рамките на процентната грешка, за смъртните да не говорим. Явно пропагандата върши чудесна работа.

# 566
Не знам дали е било публикувано тук, но след като го видях и изгледах видеото(освен видео има и превод на интервюто)бих желала да го споделя с максимално много хора!!!

https://thebulgariantimes.com/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0% … 0%B8%D1%89%D0%BE/
Мда, обяснява как е възможно да направят толкова бързо тези терапии наречени ваксини, освен останалата скандална информация разбира се. Това, за което се говори във видеото е подкрепено с конкретни данни, които са лесно проверяеми.

# 567
Абсолютно и на мен се изясниха вече всички въпросителни, които имах. Но след като вече има доказателства, не би ли следвало някой да бъде съден за това и да поеме отговорност или всички са навързани... Интересно е също, че само Русия не се споменава в цялата тази работа, а те си имат своя собствена ваксина.

# 568
  • Пловдив
МЗ публикува какво съдържа всяка от ваксините срещу COVID-19.
Нито една от тях няма съдържание на животински продукти
...
https://trafficnews.bg/zdrave/mz-publikuva-kakvo-sadarzha-vsiaka … htu-covid-220037/

# 569
Абсолютно и на мен се изясниха вече всички въпросителни, които имах. Но след като вече има доказателства, не би ли следвало някой да бъде съден за това и да поеме отговорност или всички са навързани... Интересно е също, че само Русия не се споменава в цялата тази работа, а те си имат своя собствена ваксина.
До колкото чувам от тук от там, има организация за обратна реакция по темата. За съжаление, заради зверската цензура, не се публикува много информация. Като добавим заплахи и самоубити хора, разбираемо е, че докато не се организира по-сериозен фронт, ще изглежда, че почти никой нищо не прави, а тези за които се чуе, ще бъдат дискредетирани и наричани конспиратори.

Общи условия

Активация на акаунт