ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 235 242
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 985
С д-р Сигридов съм говорила по темата за ваксините още когато следеше бременността ми, преди години, и тогава имаше определени резерви към някои от тях.  Затова не се учудвам и на сегашното му мнение. Просто той не е променил очевидно становището си и държи на него, не го е обърнал на 180 градуса /както други негови колеги, само и само да угодят на конюнктурата/. Това е още по времето, когато беше  много търсен и некомерсиален. Нямам представа какъв е сега, нямам допирни точки с него. Не визирах само него, написала съм, че "очернянето" в такива случаи е стандартна процедура и съм посочила за пример и д-р Мангъров и д-р Уейкфийлд.
Мангъров още ли го боготворите!? Заради него си заминаха толкова хора, може би не са хора, а просто едни сухи съчки!
А уейкфилд е фалшифицирал резултати, затова са му отнети правата.
Много промити мозъци!

# 2 986
Аз съм много доволен от доц.Мангъров и най-вече от факта, че запази абсолютно спокойствие и хладнокръвие в условията на ирационална масова истерия Simple Smile

# 2 987
С д-р Сигридов съм говорила по темата за ваксините още когато следеше бременността ми, преди години, и тогава имаше определени резерви към някои от тях.  Затова не се учудвам и на сегашното му мнение. Просто той не е променил очевидно становището си и държи на него, не го е обърнал на 180 градуса /както други негови колеги, само и само да угодят на конюнктурата/. Това е още по времето, когато беше  много търсен и некомерсиален. Нямам представа какъв е сега, нямам допирни точки с него. Не визирах само него, написала съм, че "очернянето" в такива случаи е стандартна процедура и съм посочила за пример и д-р Мангъров и д-р Уейкфийлд.
Мангъров още ли го боготворите!? Заради него си заминаха толкова хора, може би не са хора, а просто едни сухи съчки!
А уейкфилд е фалшифицирал резултати, затова са му отнети правата.
Много промити мозъци!

"Боготвотите"? Ех, че снизходително.
Хайде сега тези с измитите, непромити мозъци да обяснят кои са си заминали заради Мангъров.
Или ще броим заминалите си от ваксини и тези без ваксини. Интересно и тъжно броене ще следва...

Периодично в темата се позявава нова "звезда", която ей сега ще обясни на нищо не разбиращите  антиваксърки колко са промити, подмити или както рекат да ни нарекат и неразбиращи прогреса на медицината ... Уморително е! Изгубихме ентусиазъм да посрещаме поредната примадона...

# 2 988
В 2020та Илон Мъск каза категорично, че няма да се ваксинира.
https://faktor.bg/bg/articles/ilon-mask-nyama-da-si-slozha-vaksi … ka-vsichki-umirat
Сега туитва шеговит коментар/качвам само колажа/ -
"След три години не трябваше ли всички неваксинирани да са мъртви!?

# 2 989
  • Deutschland/HE
Май на ваксинираните ни даваха максимум три години живот. Вече всеки ден ми е подарък.

# 2 990
Здравейте, ще съм ви благодарна, ако някой знае какво се прави когато детето няма ваксини и от училище мрънкат. Става въпрос за гимназия вече, до сега не сме имали драми и разправии с това. Сега доктора ми каза, че подава код в РЗИ и при тях ще светне, че няма. Въпроса е какво да направя, ако от у- щета искат да се сложат?

# 2 991
Не могат да те задължат да сложиш ваксини. Обясни причината на ЛЛ - ако е имало алергична реакция, дава мед. свидетелство за това и тогава училището спира да ти иска ваксина.
Ако е по религиозни или др причини, ще те уведомят, че дължиш глоба, после ако са стриктни, ще ти пристигне да я платиш, ако не са, а са я забравили/преценили другояче - няма да се наложи да я плащаш.
Поне така е в западните държави, би трябвало и в Бг да е така, но провери.

# 2 992
Мисля, че зависи от училището. Така или иначе, образованието е задължително и няма какво да направят.
На моята дъщеря са поставени всички задължителни ваксини, обаче старата й лична лекарка не ги беше сложила в системата, незнайно защо. По тая причина новата ЛЛ не можеше да й издаде бележка и стои празна графата с ваксините. Никой нищо не каза в училище.

# 2 993
Най-много да мрънкат на детето, друго не могат и нямат право да правят. Подгответе детето да казва да звънят на вас, да не се занимават с него.

# 2 994
  • Пловдив
Ако не друго напиши и подпиши една декларация/заявление за отказ...със свои думи дори и входирай в деловодството.

# 2 995
Моята дъщеря нали е без ваксини /тя и с комислия е освободена де/, но сестрата в училище имаше хоби да ходи да я пита за бележка за ваксините. Явно нещо им светва.

# 2 996
  • Deutschland
Моята голяма дъщеря има всички ваксини за мое огромно съжаление, но не мога да върна времето назад. Сега й трябва документ за тях, защото от университета ги пращат в една лаборатория за изследване на тежки заболявания и за там се искат определени ваксини. Да ама при проверка при личната й лекарка в България се оказа, че такива няма в база данни. Питах старата й лична, която би ваксините, казва " Предала съм всичко на новата". От 2015 насам детето ваксини няма, не живеем и в България. Оказва се, че и преди това няма или поне са неоткриваеми. Пращат ме в РЗИ, ама ми е малко далеч. Ако им пратя имейл, дали ще ме отразят изобщо?

# 2 997
Принципно може първо да се обадиш в РЗИ. След като се сбориш с нелюбезността може да разбереш нужното.
Какви са тези лаборатории, в които искат ваксини? Че то нямате основните като за чума, холера, момичето ти е голямо - може и за шарка да няма. 

# 2 998
  • Пловдив
Ще я накарат да ги сложи. На куп.

# 2 999
  • Deutschland
Важно им е дали има варицела. Попитах старата й лична, нямала такава. На 20 години е иначе.
В лабораторията изследват появата на рак на сърцето, тоест кои са причините за появата на това заболяване. Защо са нужни ваксини и тп точно варицела нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт