ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 235 112
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 3 045
Боже! Колко много вирусологията и имунологията са загубили от липсата Ви в техните редици, Мултимедия! Това е велико просто! Чест и почитания, ненадминат коментар по темата.

# 3 046
  • София
Аз така и не разбрах какво точно са спасили ваксините в икономиката. Не съм съгласна с подобни твърдения. Според мен спасиха само производителите на ваксини. Всички останали и досега търпим икономическите последствия от ваксините.

# 3 047
  • София
Всички останали и досега търпим икономическите последствия от ваксините.
Включително и това, че едни десетки милиони се дадоха за покупка на ваксини, после бяха бракувани, подарени, унищожени, поради неизползването им и изтичането им на срока, а нови след това- отново закупени/ такива били разпорежданията на ЕС/ и разбира се, тях ги очаква същата съдба. И всичко това на гърба на данъкоплатеца, а колко детски и спортни площадки биха могли да се направят с тях, или просто да отидат за по- добро здравеопазване...

# 3 048
  • София
В никаква критична ситуация - епидемия, война, наводнение, пожарите в САЩ... не започват дискусии и гласувания как да се процедира. В такива моменти и лошият ред е по-добър от най-умното мъдруване и бездействие.
И един друг ред в едни концлагери беше свързан с натиск, нечовешко и унизително отношение, и тогава "палачите" му не са имали право на друго мнение и поведение. А после този режим беше заклеймен, обявен за ужасяващ и срамен за човешката история. И тогава същите тези, които екзекутираха невинни хора се оправдавали, че "така им било наредено" и нямали друг избор.

# 3 049
Доц. Атанас Мангъров: При най-ваксинираните държави срещу Covid има завишена смъртност

Доц. Мангъров говори за действието и вредите от ботолиновия токсин, за клип, който е направен от ИИ и в който той убеждава хората да си купуват някакви кардиологични лекарства, за допълнителната смъртност в най-имунизираните държави, че се е завишила в последните 3 години с 50 % по данни на Евростат и никой не търси причините. Както и за ваксините срещу ковид, за СЗО, за грипа, за новите храни от насекоми и, че нашият организъм не е пригоден да яде скакалци, няма ензими, които смилат хитиновите обвивки, както за канцерогенността на някои от съставките им.

От 5:50 мин. за клипа с ИИ, от 7:46 мин. за ковид
https://www.youtube.com/watch?v=QfsICuwI0So

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 00:31 от Diorela

# 3 050
Моля, пуснете нова тема.

# 3 051
  • Пловдив
Някой, ако има достъп до комп да пусне тема, че аз ще мога чак довечера...

# 3 052
  • Mediterraneo
Пуснах, Мисте.

НОВА ТЕМА

https://www.bg-mamma.com/?topic=1739569.new#new

Общи условия

Активация на акаунт