Фанфари свирят, барабани бият - вече и АПРИЛките пристигат

• 18 923
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Апарата е в единия пръст, а другите ги събират в ръка и така преглеждат.

# 181
  • Пловдив
Момичета, до къде стигнахте с идеята за отпуска или болничен? - по специално за Пенелопа и Иавалекс .... Ако вече сте го решили ... колко време мислите, че ще ви е необходимо?
Питам защото нали и аз си пуснах още 1 седмица отпуск... но като видях, че събота и неделя не станах от леглото, вчера с все сили да свърша малко домашна работа с много почивки .... имам чувството, че и месец мога да откарам в лежане Simple Smile Уж спрях да повръщам, но съм като изцеден лимон. В същото време ми е гузно, че все пак не съм болна и ако се понапъна мога да си ходя на работа.. ..

# 182
  • София
Вече и аз мога да се запиша  Laughing Днес бях на лекар. В началото не можа да намери нищо и аз се притесних- бях пила вода, че уж по-добре се виждало. Лекарят ме прати да пишкам и пак ме прегледа и тогава се видя плодното сакче. Ура-а-а не е извънматочна. Каза, че е още рано да се види бебето вътре. Ще ходя след три седмици пак- да видим дали си е там бебето и да  му се чуе сърчицето евентуално. Беше много мил, а аз се бях ошашкала.
По мои изчисления трябва да е за към 23.04, но лекарт нищо не ми е казвал.
Иначе не ми става особено лошо. Само, ако не ям- тогава. Не ми се и спи кой знае колко. Май дотук имам късмет. Дано и занапред всичко да е наред.
Ура-а-а-а  pregnant          Tada
Simple Smile

# 183
  • гр.Варна
zazu1,
дано аз да съм първата:)
Честитоооооооооооооо:)
дано всичко е наред с вас двамата/а защо не и тримата/!
И добре дошла в отбора на бремелинките за месец април:) welcome smile3525

# 184
  • София
Мерси   Laughing

# 185
Лека седмица на всички и от мен! Вчера не можах да пиша  Sad
Вчера сутринта ходих при моя лекар и той ми каза, че всичко си е наред, не се вижда нищо тревожно!!!  newsm44 Плодния сак е там където трябва да бъде, каза че даже малко е пораснал  Simple Smile Нямаше кървене, всико е ОК!!! Толкова съм щастлива  Joy Но за всеки случай ми изписа Utrogestan.

Не знам как ще изкарам тази работна седмица! Толкова съм разсеяна, изобщо не мога да се съсредоточа, а имам ужасно много работа!

Освен това се чуствам виновна спрямо Марти, като се прибера в къщи вече съм скапана и леко раздразнителна, а той иска да се гушка в мен, иска си внимание детето!!! Много ми е добрък, съобразява се с всичките ми настроения ...

Оххх, май трябва да се захващам за работа  ooooh!

Добре дошли на новодошлите! Леко бременеене  PeaceДано успея да се включа отново по-късно!

# 186
Ами аз си имам още 10 дена платен отпуск, обадих се и казах, че ми е трудно да идвам с детето на работа вече, а и на нея много и се събира, наистина.Не е нормално малко дете да стои затворено и на работа.Достатъчно и беше.Та до 4 септември точно ми е отпуската, както искат-така да я смятат-все ми е едно дали ще е платена, важното е, да не влача дете през цяла София точно по обяд, моето състояние не е толкова важно.

# 187
Добре дошла на Зазу  Simple Smile

Дейзи, това за Шейново и ръкавицата направо ме разби  hahaha Joy

Бенита, недей да се успокояваш, защото имаше случаи при мартенките, където гаденето започна към края на 6 и началото на 7г.с.  Crazy Аз за това до последно тайно се надявам да ме отмине, но все пак една частичка от мен е психически подготвена ако въпреки всичко се случи  Confused

Стаси, много се радвам за добрите новини  Hug Видя ли, че напразно си се притеснявала   bouquet Все пак спазвай малко по-строг режим и МНОГО се пази - ако ти е трудно да ходиш на работа и да се занимаваш после с детенцето, вземи си болничен - не биха ти отказали. Въпроса е обаче дали искаш да казваш в работата толкова рано, защото един болничен от 2 седмици винаги е много съмнителен  Grinning А хапчетата пий редовно и ако те боли корема пий и Но Шпа  Peace

Пенелопке, много хубаво решение си взела. Ако не си от онези няколко процента дето им се гади до края (което не ти пожелавам  Heart Eyes) би трябвало до тогава да те е отпуснало  Simple Smile

Аз днес съм малко по-спокойна (за сега  Crazy) и си чакам срещата с бебоците с голямо нетърпение  Heart Eyes Но е чак следобяд и ще мога утре да се отчета, защото малко сме рзглобили компа в къщи  newsm78

# 188
Стаси,много се радвам за теб!
Аз съм с ужасно гадене!Всеки ден храната се качва,все по нагоре и по нагоре... и чакам всеки момент да прелее! Не,че не съм го преживяла,ама бях забравила какво е.......
Та и аз се чудя сериозно за болничен. Само дето преди да чуем сърчицето не искам да казвам да шефството! Та освен да помоля да ми измислят друга диагноза. А то, че шефовете ще се сърдят то се знае....

# 189
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз вчера бях като парцал. Като си спирах кърмата предния път ми изписаха едни български хапчета по същия начин ми подействаха. От вчера сутринта не съм пила Уфрогестан и съм по-добре

# 190
  • София
stassy, много се радвам!  Grinning Само спокойствие и сутрин на гладно голяма супена лъжица "Майната му на всичко останало" е отговорът на всичко.   bouquet

zazu1, браво, добре дошла!  Hug

Но какви са тия разноположни съвети с пиенето на вода? Мен пък всеки път ме карат да пишкам преди преглед, никаква вода! Да не би да има значение дали прегледът е вагинален или коремен??? newsm78

Aya, помня, че твоите туптящи сърца ги видяха сравнително рачнико.  Heart Eyes В събота ще ходя на лекар, дали ще се види сърце?

# 191
  • София
От кога трябва да започвам да си мажа корема и бюста?
На вас кога започна да ви става лошо? На мен още не ми е особено- само като не ям и огладнея- тогава. Особено сутринта. Не мога да преценя дали ми расте бюста. Той и без друго не е малък, та се чудя къде ще си търся сутиени....  Embarassed

Laughing
А за водата бях чела из форумите, че, ако изпиеш 1 литър преди прегледа и по-добре се вижда, а то май се оказа обратното- при мен не видяха нищо и ме пратиха да пишкам и чак тогава се видя. Да не говорим, че щях да се попикая докато чаках за прегледа  Wink

# 192
  • София
zazu1, аз вечер си купих масажно масло против стрии заради гърдите. Едва ми се побират в наличните сутиени, а като сваля сутиена, направо ужасно ме болят. И видимо са наедрели отсега. Ако продължават с тия темпове...  bombs

Хубавото е, че има накъде  Laughing

Явно това с пиенето на вода е мит... или пък важи за по-късен етап от бременността... Thinking

# 193
  • София
А какво масло си купи? Май и аз ще поразгледам утре какви има и ще взема някакво, че имам чувството, че и моят бюст расте. Blush
Тези медицински бикини и сутиени за бременни дали са добри? Имаш ли идея от кога се носят?

# 194
Здравейте, момичета!
Много ми стана драго като видях , че вече има априлки в очакване.  Simple Smile Миналата година по това време и аз разбрах, че съм бременна. Сега моето съкровище е вече ан почти 5 месеца. Успех на всички и леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт