Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 763
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Някой беше писал, че Bargello също предлагат Carat, 352 е номерът. Но не съм имала възможността да пробвам как е направен.

# 451
Гардени наливно или капсуловано?

# 452
Гардени наливно или капсуловано?
Зависи от къде си взимаш. Ако намериш магазинчем в което продават Гардени,ще ти е наливно.Иначе онлайн аз намитам само бидончета по 250 мл! В София в Дружба 1 на пазара само съм виждала наливни на Гардени и то ограничени имена(най-търсените)!

# 453
В моя град няма наливни Гардени,опцията е капсуловани,ако има някъде в някой сайт.

Да попитам и за Евтерпа-наскоро гледах техни парфюми,мн.трайни се оказаха след като ги тествах.Знаете ли,дали са имитации или са собствени? Благодаря!

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 13:20 от Mimeto74

# 454
Мисля, че на Евтерпа са си собствени разработки, но кой знае? Аз така и още не съм тествала нищо тяхно.
Някой преди време питаше за Лорис, ето едно прилично направено сайтче /не съм го тествала още, но изглежда много добре/:
http://www.parfumeloriscenneti.com/

# 455
Покрай ревюто на Ре за Jenny Glow (репликите на Jo Malone), се зарибих и аз и като един шаран поръчах набързо и насляпо 2  вида. Много се надявах да ми харесат, обаче, уви - тотална греда. Монотонни аромати, без никаква трайност при мен (и слава богу, защото не ми и харесаха). За протокола, поръчах Amber & Lily - усещам само някакъв пипер, другият е Oak and Hazelnut - това пък е като лекарство, никакъв лешник отникъде. Исках нещо по-топло и креместо, ама хич не ми се получи 🙂. Научих си урока де, насляпо няма да поръчвам непознати неща, разминават се много реалност и очаквания.

# 456
Покрай ревюто на Ре за Jenny Glow (репликите на Jo Malone), се зарибих и аз и като един шаран поръчах набързо и насляпо 2  вида. Много се надявах да ми харесат, обаче, уви - тотална греда. Монотонни аромати, без никаква трайност при мен (и слава богу, защото не ми и харесаха). За протокола, поръчах Amber & Lily - усещам само някакъв пипер, другият е Oak and Hazelnut - това пък е като лекарство, никакъв лешник отникъде. Исках нещо по-топло и креместо, ама хич не ми се получи 🙂. Научих си урока де, насляпо няма да поръчвам непознати неща, разминават се много реалност и очаквания.
На сляпо си е риск винаги:) Преди да поръчам изчетох мнения за ароматите на Джо Малоун,които имитират всеки един от тези на Джени Глоу. За Amber & Lily  писах,че не е моя тип амбър ,и че усещам подправки и острота! А за Oak and Hazelnut не проетих кой знае какви хубави неща и изобщо не го поръчах.За това пък другите неща са много хубави.За транйността  освен мен и други хора писаха,че ги усещат дълго !Аз пръскам само по дрехи! На кожа и нишови парфюми ми изчезват за 1-2 часа!Но всичко е индивидуално! И вкусовете също Simple Smile

# 457
На сляпо си е риск винаги:) Преди да поръчам изчетох мнения за ароматите на Джо Малоун,които имитират всеки един от тези на Джени Глоу. За Amber & Lily  писах,че не е моя тип амбър ,и че усещам подправки и острота! А за Oak and Hazelnut не проетих кой знае какви хубави неща и изобщо не го поръчах.За това пък другите неща са много хубави.За транйността  освен мен и други хора писаха,че ги усещат дълго !Аз пръскам само по дрехи! На кожа и нишови парфюми ми изчезват за 1-2 часа!Но всичко е индивидуално! И вкусовете също Simple Smile
Факт, всичко е индивидуално. Аз не обичам да пръскам по дрехи, само на кожа и имам аромати, които усещам през целия ден, без да се налага да подновявам. Но се разочаровах не толкова заради трайността, а защото ароматите не се развиват, стоят си монотонни докато изчезнат. Радвам се, че твоите покупки са успешни. При мен си е чиста греда 😊.

# 458
Мисля, че на Евтерпа са си собствени разработки, но кой знае? Аз така и още не съм тествала нищо тяхно.
Единият им мъжки си е направо Terre D'Hermes, но не е много траен.
Имат други аромати - приятни и трайни.

# 459
  • BG-DE
А, някой пробвал ли е Just Jack, пак от Нотино, които пък са имитации на Том Форд?

# 460
и аз да се отчета с малко дженчета
жасмин + мента и лимон + босилек имам вече върху шкафа
не са ми безценни по отделно, но заедно са добра комбинация
заглеждах, но не посмях листата от лайм, но Ре знам, че вече ги е думнала и ще чакам впечатления Simple Smile
чух добри думи /другарка каза "този е твой"/ за тъмния амбър, а случайно преди малко мернах единствена бройка от зелената краставица, затова се самозарадвах в събота сутрин
нарът звучи все по-привлекателно и очаквам тези дни да го тествам - в момента е изчерпан, иначе щях и него да взема на сляпо
грейпфрутът е последният, който ме привлича, но не съм го виждала наличен
изобщо не ме интересува, че марката е имитационна /признавам, че имам някои предубеждения/ - ароматите са добри, флаконите и кутиите са красиви, а цената им е много приятна - знам, че ще ги приключа преди края на лятото, защото в жегите съм щедра на летливи и свежи неща

на джъст джак също съм загледала едно-две неща, но някога, не точно сега

преди време се сдобих с арабска имитация или "имитация" на ЧО и много ме радва
https://www.fragrantica.com/perfume/Ard-Al-Zaafaran/Oud-24-Hours-42090.html
за това малко ми се размива разделението между подобни парфюми и имитации

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 09:47 от bubanka

# 461
и аз да се отчета с малко дженчета
жасмин + мента и лимон + босилек имам вече върху шкафа
не са ми безценни по отделно, но заедно са добра комбинация
заглеждах, но не посмях листата от лайм, но Ре знам, че вече ги е думнала и ще чакам впечатления Simple Smile
чух добри думи /другарка каза "този е твой"/ за тъмния амбър, а случайно преди малко мернах единствена бройка от зелената краставица, ...
Комбинацията между Жасмин с мента и Лайм с босилек е страхотна:) Става лятна бомба от свежи аромати!
За Френските лимонени листа ще пиша като дойдат ! А аз чакам отзиви за Краставицата, всички са ми много интересни Bowtie

# 462
  • Стара Загора
Аз ни в клин, ни в ръкав да се включа, макар че става дума за други аромати, но Нарът на Арден от Зелените чайове е много слаб и твърде плодов за мен. Не е така освежаващ, както ми се иска.

# 463
  • Burgas, Bulgaria
Покрай ревюто на Ре за Jenny Glow (репликите на Jo Malone), се зарибих и аз и като един шаран поръчах набързо и насляпо 2  вида. Много се надявах да ми харесат, обаче, уви - тотална греда. Монотонни аромати, без никаква трайност при мен (и слава богу, защото не ми и харесаха). За протокола, поръчах Amber & Lily - усещам само някакъв пипер, другият е Oak and Hazelnut - това пък е като лекарство, никакъв лешник отникъде. Исках нещо по-топло и креместо, ама хич не ми се получи 🙂. Научих си урока де, насляпо няма да поръчвам непознати неща, разминават се много реалност и очаквания.
В Зара има Jo Malone аромати в момента, цената е повече от прилична. Gift Heart

# 464
  • София
Аз имам два от Зара и сега ще си взема Джени.
Всъщност, Джоана Малоун окончателно се оттегля от Джо Малоун като марка през 2006. Марката е собственост на Ести Лаудер. Те преиздават нейните аромати. А сега - 2017, 18, 19 - вече други парфюмеристи разработват аромати за марката.
Така че всъщност Зара и Джени са повече Джо Малоун от Джо Малоун.🤪
Джени Глоу е ирландска компания, която работи с Джоана Малоун.

Общи условия

Активация на акаунт