Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от препоръчаните летни парфюми в публикацията?
Къде мога да намеря информация за имитации на определени парфюми?
Къде се намира кварталната аптека, спомената в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от препоръчаните летни парфюми в публикацията?
-
Къде мога да намеря информация за имитации на определени парфюми?
-
Къде се намира кварталната аптека, спомената в публикацията?
-
Как мога да намеря парфюми, които съм купил преди няколко години и търся информация за тях?
-
Кои са някои от препоръчаните имитации на парфюми, споменати в публикацията?
Аз все още не мога да преценя дали ми харесва. Пръснах снощи 2 пъти преди лягане и тази сутрин също, определено има нещо привличащо. Стои близо до кожата и детето трябваше да си завре носа във врата ми, за да го усети. Иначе аз си го усещам при движение. Според мен клони по-скоро към мъжки парфюм. Не познавам оригинала. Азарото не съм го разносвала, но определено ми допада повече от двата.

А това с пришиването на възраст към парфюмите е доста...невъзпитано и грубо според мен.
влизам във Фрагрантика и пиша някакъв гневен коментар, даже пускам парфюма за продажба...Минава време, никой не ми го е купил парфюма, и аз го отварям, ей така, да си спомня колко съм се прецакала...
Винаги давам втори шанс