Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,интересен ми е Libre на Заг,пробвали ли сте го?

# 436
Лидълския Мадам Гламур за трайност при мен е повече от чуден за цената си,може да се пръска на воля и не души,наистина се убедих,че свикнеш ли с аромата,не го усещаш,единствено ориенталските аромати къртят:)

# 437
Аз имах Либре на Заг. Изпръсках го и не бих повторила. Не че е лош, по-скоро ми напомняше на някакъв парфюм или дезодорант, който съм ползвала преди и не мога да се сетя от къде ми е познат. Не познавам оригинала и не знам до колко се доближава. Трайност при мен задоволителна.
Вчера си взех 2 парфюма от Мартинез- Baccarat rouge и Азаро- Wanted girl. Дъщеря ми определи първия като мъжки парфюм. Joy Аз все още не мога да преценя дали ми харесва. Пръснах снощи 2 пъти преди лягане и тази сутрин също, определено има нещо привличащо. Стои близо до кожата и детето трябваше да си завре носа във врата ми, за да го усети. Иначе аз си го усещам при движение. Според мен клони по-скоро към мъжки парфюм. Не познавам оригинала. Азарото не съм го разносвала, но определено ми допада повече от двата.

# 438
  • Пловдив
На Заг ми пръснаха на ръката Libre, има някаква остатъчна миризма като на мъжки парфюм, което не ми харесва. Имам и оригинален тестер, пак на ръката го разносвах. Откъм трайност оригиналът ми се видя по-добър, иначе имитацията е много добра, според мен.

# 439
520 jo malone english pear & freesia
521 jo malone wood sage & sea salt
Това са сигурно пак поръчка от частни клиенти, които не пускат в магазините, затова не ги намирате никъде/освен в Бургас, Стара Загора и Ямбол, евентуално/
В Заг на центъра в Стара Загора не бяха чували за нови аромати Sad

# 440
Благодаря за отговорите!Мъжки нотки в дамските парфюми не обичам да усещам.Харесвам чисто женствени и нежни парфюми.Затова много ме е яд за Un Jarden Sur Le Toit,защото като цяло много го харесвам,с изключение на тая бръснарска нотка,която ми избива в последствие.Иначе е жесток летен свежак,и траен при това.

# 441
  • Пловдив
То това си е твърде индивидуално усещане. Аз и в Nomade усещам накрая такава нотка, но за Libre и други момичета бяха споделили, че усещат мъжки парфюм, та не съм само аз. Аз също обичам чисто женствени парфюми, обичам свежите, миришещи на чисто парфюми. Установих, че обичам жасмин в парфюмите и има ли го, ароматът ми харесва. Мисля да пробвам Beauty на Calvin Klein. Той е от жасминовите аромати

# 442
Аз имам и харесвам Beauty на Calvin Klein.  За мен е точно нежен и женствен аромат на жасмин. Имам колежка обаче, която като го помириса каза, че за нея това е парфюм за жени на възраст 40 +. 😂 Иначе 100 мл се намират доста бюджетно из сайтовете.

# 443
solar_fields не са поръчани през сайт (ако молбата за сайт е към мен). Всички които изредих като нови ги има заредени в нашия град (Ямбол).
Да, да, към теб беше молбата ми, ееех, жалко, в София ги няма, по сайтовете им също....Благодаря ти за инфото! Simple Smile
Аз имам и харесвам Beauty на Calvin Klein.  За мен е точно нежен и женствен аромат на жасмин. Имам колежка обаче, която като го помириса каза, че за нея това е парфюм за жени на възраст 40 +. 😂 Иначе 100 мл се намират доста бюджетно из сайтовете.
И аз го харесвам много, но го нося само в яката жега /тогава направо има физически охлаждащ ефект - кедър, жасмин и черен пипер - направо е чудесен за жегите/ Hands Plus1 А това с пришиването на възраст към парфюмите е доста...невъзпитано и грубо според мен.

# 444
  • София
Соларче, и мен ме яд, че ги няма новите на Заг. Понеже така или иначе ми се иска да пробвам нещо ново, утре ще ходя до Рефан да преслушам последните които пуснаха.
А иначе да споделя - нали последно си взех от Мартинез Girl of now и Tobacco oud. Girl of now няма какво да го коментирам - разкош, но Tobacco oud ме разочарова. Толкова лек и стоящ близо до кожата не съм очаквала. Трябва да си доближа китката до носа, за да усетя че съм се напръскала с нещо Confused

# 445
Това с нетрайността сме го писали доста пъти, но все пак ще го кажа пак Simple Smile Имам случаи, /не един и два/ когато се сдобивам с нещо ново /оригинално/отварям, пръсвам и.... и направо ми се .доревава.... Трайност никаква. Наситеност никаква. За шлейф да не говорим... Имам даже случаи когато нищо не усещам, ама наистина нищо - вода, все едно съм се пръснала с вода от чешмата. Ииии... Rage влизам във Фрагрантика и пиша някакъв гневен коментар, даже пускам парфюма за продажба...Минава време, никой не ми го е купил парфюма, и аз го отварям, ей така, да си спомня колко съм се прецакала... Simple Smile И не мога да повярвам! Все едно нещо не съм в ред  - парфюмът се усеща, дори е наситен, дори е траен...И в тоя момент си викам: Боже, добре, че никой не го купи от мен, щях да се изям! А имам и друг случай, при който един и същи парфюм ту го обичам и го нося, ту го ненавиждам и даже ми става лошо от него... Simple Smile И просто не знам какво да си мисля. Говорим за периоди от ден - два...Говорим за едно и също шише. Та...дай му шанс, това исках да кажа Simple Smile Направило ми е впечатление, че табаковите аромати всичките стоят близко до кожата. Уда също. С изключение на един уд - това е ЗВЯР Simple Smile - наистина - ето този:
 https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Rehab/Al-Sharquiah-20032.html

# 446
  • София
Всъщност си абсолютно права. Миналия месец си поръчах от Гиза Ombre leather на Tom Ford /аз съм си му фенка/ понеже преди време имах оригинала и много го обичам. Та идва, аз се обливам както си му е реда ииии не мога да се трая...Но миналата седмица го извадих пак и всичко е точно - кеф Heart Eyes Винаги давам втори шанс Joy най-вече на парфюмите Heart

# 447
  • Пловдив
Аз също съм забелязала това. Всичките ми парфюми от Мартинез например, след като постоят няколко дни, стават по - хубави. Наистина все едно се променя ароматът. И не само техните.
Карат на Картие, освен на Парфен, друг има ли? На първа страница няма инфо.

# 448
И аз се нареждам на опашката за Карат😀😀😀

# 449
...Карат на Картие, освен на Парфен, друг има ли? На първа страница няма инфо.
Май само Парфен и Гардени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт