Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 72 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Айде да видим кое какво имитира.😀😀😀

# 661
  • София
Mimeto74, къде са такива цените Rolling Eyes

# 662
В Монтана,в кварталната парфюмерия мисля,че са повече от перфектни.😀😀😀

# 663
  • София
Да, перфектни са - имам доста от тях, но в нашата квартална парфюмерия са по 5.80 лв Лъкитата, а Гардени  мисля, че са почти 7 лв

# 664
Simple Smile Ето линк към сайт, където се продават въпросните парфюми:

https://www.starcorp.bg/productbg/12

# 665
Момичета, взех си 5 аромата от Заг- Poison girl, Because It's You, L'interdit, Si Passione и Mon Guerlain. Ами много ми харесват като аромати, обаче хич не са ми трайни като че ли. В носа ми ли е проблема, в кожата ми ли ... И отделно никакъв шлейф и при петте аромата. Хората около мен ги усещат само ако забият нос във врата ми и малко се разочаровах. Препоръчайте ми сходни аромати, които обаче да са по шлейфови, по-наситени и по- трайни Simple Smile Благодаря!

# 666
  • София
При мен Заг са много нетрайни, ама много. Пробрав преди време няколко и се отказах от тяхната марка.

# 667
Откъде ги купувате тия  Заг,та са така нетрайни .Всичко което имам на Заг трае с дни. Купувам от olx от Вито.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:39 от Mimeto74

# 668
Втори от днес е Jenny Glow Sandalwood- мирише на кореселин с много натрошени бонбони Виолетки.Жестоко:) Супер странен и много хубав.Дали защото съм завършила художествена гимназия и обожавам миризма на кореселин.Много ми хареса,но е труден аромат! За любители на разредители Smile

душнах и аз разни дженчета, други поръчах /на сляпо/, а едно - дори за втори път - моята любима, абсолютно безумна и изкълчена зелена краставица

от тези, които пробвах, сандалчо ми хареса най-много - наистина странно начало, но моята кожа "чупи" брутално всякакви аромати, за това след време го докара до: https://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Simply-Jil-Sander … ntense-57379.html - подушено и удостоверено от друга парфюмна дама с паралелен тест на двата парфюма
другите, които пробвах, не ме впечатлиха особено - дори нарът, който очаквах да ми отнесе главата - все пак го поръчах, но вероятно няма да го задържа
останалите два са ууд & сейдж и ангелика

# 669
  • София
Нарът ЩЕ ТИ! я отнесе, но посред други проби не се възприема достоверно. Аз го оцених едва при самостоятелно носене.

# 670
И аз чакам 5 нови Дженита Simple Smile)) Нямам толкова аромати от която и да е друга марка парфюми Bowtie Чакам и краставицата,много ми е любопитна!
А Нара е голям ! Simple Smile Най-най е от всички Джените:) Видях,че пак са го заредили в Нотино!

# 671
  • София
Ей, не мирясахте. Smiley Днес успяхте да ме изкушите. Wink Поръчах тази прослувата краставица, нектарината и солта.
Бубс, ако не ти хареса този нар, давай го насам. Wink

# 672
  • Пловдив
Ох, ужасни подстрекателки сте! Smiling Imp
И аз "повлякох" три Дженита - божура, нектарината и фрезията с круша - последния в пореден опит да го харесам. Smile
Без майтап - заразни сте Purple Heart

# 673
Аз краставицата,божура,солта,крушата и още нещо имаше- не ги познавам,но ги чакам Bowtie Нектаринените цветчета са разкошшшшшшшшш Simple Smile

# 674
Ре, ще чакам отзив за последните изброени. И на мен са ми доста интересни Simple Smile
Всъщност има ли ги в Нотино Парадайз? Ако да, мога да скокна да ги пробвам направо.

Общи условия

Активация на акаунт