Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 72 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Да знаете, Creed -  Aventus for her от Рефан е нещо страхотно. Избухна ми мозъка като го пръснах. Много вълнуващ и хубав. Много Heartpulse

# 61
Здравейте, момичета!
Честит празник Цветница и честит имен ден на всички носещи имена на прекрасните цветя!
Моля да ме извините, ако повтарям нечий въпрос, но поне в настоящата тема не открих такъв.
Има ли добри имитации на  Yves Saint Laurent Parisienne, Yves Saint Laurent Mon Paris Floral, Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant, KENZO Flower By KENZO Poppy Bouquet – в списъците от първа страница не успях да открия, но е възможно да съм пропуснала. Макар, че за този на Kenzo едва ли има – твърде нов е.
Също така моля да споделите, ако знаете друга имитация на  Mon Guerlain EDP Bloom of Rose , освен тази на Refan. Интересувам се и от имитация на Si Rose Signature Giorgio Armani – рефанската не е лоша, но бих пробвала друга – не разбирам защо не се предлага оригиналът тук в България.

# 62
  • София
…. не разбирам защо не се предлага оригиналът тук в България.
Предлага се. Perfume-bg. eu, Parfium.bg, Dolce.bg, Makeup.bg Hands V И на четирите сайта можеш да имаш доверие.

# 63
Привет момичета!
Черният опиум в чия имитация е най-сполучлив? 🙂

# 64
Във всяка. Оказа се лесен за копиране. Grinning

# 65
Момичета, знаете ли защо няма Парфен във Варна?! 🤔 Дали въобще е имало?

# 66
Да споделя за Mon Guerlain EDP Bloom of Rose, Martin Lion също го предлагат.Номера е F74.

# 67
  • Пловдив
Привет момичета!
Черният опиум в чия имитация е най-сполучлив? 🙂
Аз имам от Парфен и страшно ми харесва да си го пръскам като е студено. Ако и другите го правят толкова хубав, ще се гръмна вече. И след пране на дрехи го усещам.

# 68
  • Варна
Момичета, знаете ли защо няма Парфен във Варна?! 🤔 Дали въобще е имало?
Нямало е Парфен никога и едва ли ще има. В Бургас имаше, но май го закриха, предполагам поради недостатъчен оборот.

# 69
…. не разбирам защо не се предлага оригиналът тук в България.
Предлага се. Perfume-bg. eu, Parfium.bg, Dolce.bg, Makeup.bg Hands V И на четирите сайта можеш да имаш доверие.

Благодаря за информацията.
Не съм пазарувала от тези сайтове, тъй като отзивите за тях за разнопосочни.
Търсила съм го в магазините на DOUGLAS и SEPHORA, също в сайтовете notino и e-mag.

# 70
Днес бях в Рефан и си купих две парфюмчета. Единият aqua missoni, който доста осезаемо мирише на пъпеш, другият Gucci rush 2 - микс от зеленина и бели цветя. Искам свежи парфюми, които обаче да не са много масови. Вие какво друго бихте ми препоръчали?

# 71
  • Пловдив
Nimueh, според мен Рефанския Rush 2 не е много Ок откъм близост до оригинала, но ако като аромат ти допада всичко е наред.
Мои любими  свежаци са Un jardin sur le toit и Rush2 но на Заг. Първия задължително  го тествай на кожа, защото има кожи които просто не го понасят и започва да мирише ужасно. Аз съм от късметлиите върху чиято кожа този аромат просто искри от свежест.

# 72
Благодаря ти, добавям ги към списъка си с летни парфюми и ще ги проверя в най-скоро време

# 73
Благодаря ти, добавям ги към списъка си с летни парфюми и ще ги проверя в най-скоро време...
Писала съм назад моите летни открития, избирам ги да са възможно най-близо до оригинала и да са трайни!
Кара на Картие- на Парфен или на Гардени
Модерн Мус  - Парфен или Заг
Африканския бал - на Мартинез
Клое на Клое- на D & P
Гучи Блуум - на Парфен ( много траен и цветен,много харесван,при мен обаче туберозата ми идва една идея в повече,но е много добре направен )
Аура -на Парфен
Ботега Венета- на Заг
Градините на мосю Ли- на ПАрфен
Идили - на Парфен (той е малко сладък,не всеки може да го нося лято,но е разкош)
Скандал - на Парфен ( също като Идили е от по сладките,но не лепне)
Идеалния Мъж на Герлен- на Парфен ( мъжки е ,но стои прекрасно върху мен )
Солей Блан - на Парфен
By Kilian Good Girl Gone Bad - на Мартинез
Cherry in the Air Escadа - на Парфен

Олях се Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 10:49 от Ре

# 74
Може ли снимка на Карат на Картие,в изпълнение на Гардени.Наливен или капсулован е? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт