Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ходих да си напълня наново 106 на Рефан (зелената ябълка), защото ми е любим за лятото. Попитах от любопитство какво се продава най-много летните месеци - каза ми само два парфюма, явно наистина са бестселърите им - Императрицата и Брайт Кристъл. Очаквах доста повече предложения за подходящи летни от нея, но уви.

# 76
Може ли снимка на Карат на Картие,в изпълнение на Гардени.Наливен или капсулован е? Благодаря!
нее,за съжаление само на едро по 250 мл ,както зареждат в магазините го има онлайн! Но за мен не е никакъв проблем това количество точно от този аромат Simple Smile
https://www.plamboy.bg/index.php?_route_=nalivni-parfyumi-refan- … ivni-parfyumi-BGN

# 77
The Moon имат малко намаление на 50 мл,минавам да кажа Money

# 78
  • Пловдив
Сега разглеждам сайта им. Какъв е този парфюм Dove?

# 79
Сега разглеждам сайта им. Какъв е този парфюм Dove?
Нямам идея. Аз ги питам за всичко във Фейсбук страницата им на лично съобщение! Любезни са и винаги отговарят.Можеш да ги попиташ, ако нещо се чудиш Simple Smile

# 80
  • Пловдив
Благодаря. Ще поръчам тези дни едно Лайт Блу. От други парфюми може да не разбирам, но от този да. Въпреки, че и да не е направен добре, това не значи, че и другите са така. Например Лайт блу- то на Парфен е отврат. А имат толкова други, които са страхотни. И два оригинала съм харесала от другата тема. Абе..

# 81
  • София
Момичета, а какво мислите за репликите на Eyfel? Имат ли добри попадения?

# 82
Момичета, а какво мислите за репликите на Eyfel? Имат ли добри попадения?
Не съм ги ползвала аз. Тук някой беше писал,че не е доволен,но не помня точно....Да не бъркам

# 83
  • София
Благодаря, Ре. Правя си поръчка в Makeup, та бях на път да сложа няколко Eyfel заедно с другото, но ще се въздържа. Засега, като че ли от репликите, които съм купувала, тези на Заг и Мартинез са ми се сторили най-стойностни.

# 84
Аз бях пробвала Eyefel преди 3 години някъде. Пълен ужас. Тяхната версия на класическия Obsession  нямаше нищо общо. Това творение миришеше абсолютно монотонно на чубрица!  Имам Obsession, чаках няколко месеца въпросната имитация да се ,,съвземе'' , но не. Чубрица, прясно наронена и смачкана между пръстите.

# 85
ayaska, уби ме с описанието! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аз съм поръчвала именно от Мейкъп техни парфюми /преди около два - три месеца беше/...Доволна съм. Реално и от трите. Единият е Erba Pura Sospiro , другият е Quizás Seducción Loewe и третият е Fleur de Figuier Roger & Gallet. И трите си ги нося и им се радвам. Плътни, шлейфови, трайни, наситени...Не мога, обаче да кажа нищо за прилики, защото на нито един от тези не познавам оригинала. Пък и за мен това точно никога не е било важно - да приличат точно на оригинала си. Гледам на мен да ми харесва парфюма, всичко друго...  Simple Smile  Разбира се,  никой от производителите на имитации няма само "успешни" парфюми. Така, че мога да говоря само за това, което лично съм пробвала и то с горните уговорки. Hands Plus1

# 86
  • София
Чубрица, прясно наронена и смачкана между пръстите.
Така миришат развалените парфюми. За съжаление, ми се е случвало и с оригинален парфюм, флакон за пълнене Sad

# 87
По спомени го бях поръчала от сайта им (този с доста странните списъци и реклами), но след този неблагополучен опит не съм пробвала други техни. Сега гледам,че са добавили нови и се чудя дали да не пробвам с нещо което имам в оригинал и да видя дали ще ме изненадат приятно.

# 88
  • Пловдив
Моя колежка има някакво Бърбъри от Eyfel.  Нямам идея колко прилича на оригинала, но е много хубав. И супер траен.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 18:47 от Unforgiven*

# 89
Моя колежка има някакво Бърбъри от Eyfel.  Нямам идея колко прилича на оригинала, но е много хубав. И супер траен.
Значи и при тях е въпрос на късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт