Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Като бивш служител на D&P, мога да препоръчам Инвиктус.С изключителна трайност.

# 121
  • Burgas, Bulgaria
Привет.Здраве и благодентствие на целите ви семейства!
 Има ли Диорисимо имитация освен на D&P? Трябва ми нещо много бяло, дали от изолацията ама направо вътре в мен крещи.Без Alien.Не съм влизала тук от месеци,надявам се  нови попълнения из ароматите. И да питам,Шалимар има ли имитация?

Да, това е единствената му имитация, но от сайта личи, че в момента е изчерпан. Disappointed Relieved   https://www.kameya.bg/f63-damski-parfyum-analog-na-guerlain-shalimar/

# 122
Момичета, знаете ли кой номер Нарцисо на Заг- 332 или 333 е този розовия мускусен аромат. Не съм го запомнила, а много го харесвах и искам пак да си поръчам, но съм го имала от Рефан.
А пък в списъка са два или три Нарцисо.

# 123
Аз ги имам и двата, 332 е имитация на тоалетната вода, а 333 на парфюмната, този в розовата бутилка.

# 124
Здравейте.Мoже ли съвет за добра имитация на  Miracle na LANCOME

# 125
Благодаря. Дано е същия аромат на рози и мускус. Гледам,че имат и нов Нарцисо. И още 10 на тови. Имат и интинз кафе. Понеже ще пускам поръчка за Лалето,искам и някои малки разфасовки. Та се чудя кои да са. Сега ми изпрати списъка момчето от Базар.
Набелязала съм Л'Интердинт (не знам така ли се пише),Венеция на Лаура Биаготи,Хипнотшчната отрова,Ултравайълет и Becouse its you. А Нарцисото и Лалето па 30 мл.

# 126
  • Karlovo
Мис Каролин Бингли  кои са новите ? И аз ще си подновявам Поемата ,да пробвам някой нов .

# 127
И Заг пуснаха намаление  -10% на всичко до 3.5.2020  Simple Smile
https://www.zagzodiakshop.com/bg/?fbclid=IwAR2z2e_RN3NsPpkddQ3dA … 4K_ogkoVaOTnhpOes

# 128
Тези са писани като нови в най-актуалния списък. Аз си поръчах 30 ки Нярцисо и Лале и няколко мостри-ще споделям мнение,но не познавам нито един от оригиналите.
398 IL IDOLE LANCOME NEW
 399 MU PURE MUSK NARCISO RODRIGUEZ NEW
 527 EF ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN NEW
530 VF GOOD GIRL VELVET FATALE CAROLINA HERRERA NEW
 531 WO WOMEN CALVIN KLEIN NEW
 532 ME METALIQUE TOM FORD NEW
 533 LI LIBRE YSL NEW
535  IC INTENSE CAFE MONTALE

# 129
В списъка от 1 стр в Заг намирам номер 534 -Silk Blossom Jo Malone,но в сайта на Заг и в новите номера,които Мис Каролин Бингли пусна ....го няма .Някой виждал ли го е в магазини и тества ли го е. Thinking

# 130
Да сте попадали на добра имитация на Clinique Happy за мъже? В списъците го виждам единствено при "Рефан". Те нали не продават проби във виали или спрей?
Също така бихте ли препоръчали много лек, свеж мъжки аромат? Ама много леко ненатрапчиво ухание да е, търся го за малко момче, решило "да пръска като големите, защото бил пораснал".
Самата аз само за "Хепи" се сетих, макар че много смътно си го спомням. Господинчото не иска да е "Бон бонс Малиция"..

# 131
Да сте попадали на добра имитация на Clinique Happy за мъже? В списъците го виждам единствено при "Рефан". Те нали не продават проби във виали или спрей?
Също така бихте ли препоръчали много лек, свеж мъжки аромат? Ама много леко ненатрапчиво ухание да е, търся го за малко момче, решило "да пръска като големите, защото бил пораснал".
Самата аз само за "Хепи" се сетих, макар че много смътно си го спомням. Господинчото не иска да е "Бон бонс Малиция"..
Мъжкото Хепи ми е много любим,толкова е лек и различен.С такова леко звучене ми идва на ум само Колон на Мюглер и някоя версия на CK One.....за малък мъж Simple Smile
ПП. На Зара детските аромати хич не са лоши! Моето момиче ползва тях още от детската градина,лелките постоянно ме питаха с какво се пръска,че искали и те такъв парфюм........цял ден миришела страхотно когато я гушкали Simple Smile))

# 132
Ре, отваря ли ти на теб този линк, защото на мен не...Thinking

# 133
Ре, отваря ли ти на теб този линк, защото на мен не...Thinking
Да,отваря се, това е онлайн магазина на Заг Зодиак.Ако не ти се отваря линка, пробвай направо zagzodiakshop.com.

# 134
  • Пловдив
Така цените стават по - ниски от обявата на момчето в Базар. На този Jo Malone и аз съм му вдигнала мерника. Но сега чакам голяма пратка от makeup, в която има и Eyfel, и La rive. И май съм пас засега. Ако някой тества, може да разкаже 🌸

Общи условия

Активация на акаунт