Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!

Добра имитация на Womanity? Аз имам рефанската, страшно ми харесва, но свърши. Ако има по-добра от нея ще се радвам да споделите.

# 136
Скрит текст:
Ре, отваря ли ти на теб този линк, защото на мен не...Thinking
Да,отваря се, това е онлайн магазина на Заг Зодиак.Ако не ти се отваря линка, пробвай направо zagzodiakshop.com.
Simple Smile Пак същото: "Нямате достъп до този магазин от Вашата държава. Извиняваме се за причиненото неудобство."
Simple SmileSimple SmileSimple Smile Интересно, в коя ли държава съм ?!

# 137
..Simple Smile Пак същото: "Нямате достъп до този магазин от Вашата държава. Извиняваме се за причиненото неудобство."
Simple SmileSimple SmileSimple Smile Интересно, в коя ли държава съм ?!
Пробвай през друг браузер. Току що пак пробвах,отваря се линка и сайта.

# 138
  • BG-DE
Солар, пробвай наистина от друг браузър. Аз не съм в Бг и пак ми се отваря 😊

# 139
Пробвах през два браузъра и при мен не се отварят.

# 140
  • София
Странно. Аз пробвах през Хром, Едж и Мозила. И трите браузъра отварят сайта чрез посочения линк.

# 141
Днес си чакам доставката. Нямам търпение да тествам. Най-обичам така наведнъж като пристигнат. Макар,че знам-не е удачно. Приготвям кафето наблизо и се захващам😆

# 142
Днес си чакам доставката. Нямам търпение да тествам. Най-обичам така наведнъж като пристигнат. Макар,че знам-не е удачно. Приготвям кафето наблизо и се захващам😆
Пиши  като дойдат кой как усещаш и ние да се порадваме:)))

# 143
Срам ме ама ще кажа.Пбичам ретро парфпми и си взех възможно най—противния за околните от РефaН—Eden😁 Хората в нашия блок пак ще ме гледат лошо.Обаче има нещо в него,което ме привлича.Ето,казах си😁

# 144
Срам ме ама ще кажа.Пбичам ретро парфпми и си взех възможно най—противния за околните от РефaН—Eden😁 Хората в нашия блок пак ще ме гледат лошо.Обаче има нещо в него,което ме привлича.Ето,казах си😁
хахаха,защо пък те е срам Simple Smile Еден има нещо хубаво в него,наисина....нищо ,че е бабичка Simple Smile Стара,златна "баба" Laughing Имам една парфюмна фея близо до мен,която ме учи да не бягам от "баби" и "лели" Stuck Out Tongue Closed Eyes От 10 години ме мъчи,сигурно след още 10 години ще започна и аз да ги харесвам Nerd
Най-страшен ми е един Клиник,ам акой беше....хм?

# 145
Момичета, какви са най-малките мл, които могат да се поръчат от Заг онлайн магазина/fb страницата?

# 146
  • София
Ароматикс Еликсир Stuck Out Tongue Winking Eye
Мила, провери и за него в този Рефан, а също и за Клима - Ланком, съвсем прилично са ги направили.

# 147
Ароматикс Еликсир Stuck Out Tongue Winking Eye
Мила, провери и за него в този Рефан, а също и за Клима - Ланком, съвсем прилично са ги направили.
даааа,той беше Simple Smile Как звучи само No Mouth

# 148
Момичета, какви са най-малките мл, които могат да се поръчат от Заг онлайн магазина/fb страницата?
От Заг са 50 мл и 100 мл. От момчето в Базар,което продава Заг не знам.

# 149
3 мл-мострите,15 мл,34 мл,50 и 100 мл са при момчето от заг.

Общи условия

Активация на акаунт