Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, днес се сдобих с Bombshell в изпълнение на Аристея и съм във възторг, много красив аромат на божури. Познавам оригинала и по спомен мога да кажа, че този е доста добър. Пробвах и техният Light blue, нищо общо с оригинала и като аромат също не ми хареса,. Пръснах си от Eclat и този ми се стори доста далечен, осезаемо мирише на грейпфрут, но като аромат ми хареса. И последно пръснах Pure poison и много ми хареса, в началото ми замириса на момина сълза, на свежи бели цветя, после стана по-сладък, но не знам доколко е сполучлив.

# 331

Това си пръснах за проба днес в Кауфланд,  и много ми хареса. Пръснах преди три часа на ръката, и още го усещам. Предполагам, че е имитация на Gucci Bloom. Всъщност в един сайт пишеше, че е на Bamboo. Ще се радвам ако някой знае да сподели. ☺

Нещо не ми се получи скрития текст.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 19:55 от ~~Мария~~

# 332
За Tom Ford Metallique не мога да кажа, че мирише на кръв. Много интересно възприятие Simple Smile

За мен мирише на топла царевица на плажа, на плажно масло и напечена кожа. Алдехиди не усетих, а тъкмо заради тях си купих проба. Говоря само за мостра от "Заг".

# 333
  • София
Здравейте! Знаете ли дали някой от тези брандове предлага сполучлива имитация на Bulgari Omnia Green Jade?

# 334
  • Пловдив
От петък водя кореспонденция с официалния представител на Eyfel  по обява в Olx. Като ми е влязло в главата това Соспиро Ерба пура, там го намерих като номер. Харесах и за приятелката ми едно Добро момиче и за мъжа NIKOS SCULPTURE. По пирамида го поръчах, не знам бива ли го. Ама много трудна кореспонденцията. Аз мразя да говоря по телефона, а какъвто и въпрос да задам, ми пращат копирано съобщение с линк към сайта. Нито цена разбрах, нито на доставка цена, нито нищо. Ама ми приеха поръчката, от тях да мине, защото била първа поръчка. То друга май няма и да има.

# 335
От петък водя кореспонденция с официалния представител на Eyfel  по обява в Olx. Като ми е влязло в главата това Соспиро Ерба пура, там го намерих като номер. Харесах и за приятелката ми едно Добро момиче и за мъжа NIKOS SCULPTURE. ........
Пиши после,че и на мен са ми любопитни Simple Smile

# 336
Здравейте,
давам отзив за 887 Un Jardin en Mediteranee на Парфен - прекрасен е. Поръчах го от сайта /нямаше го капсулован , а  само наливен/ и ми го изпратиха капсулован. От радост почти се изкъпах с него. Ароматът не е съвсем същия като оригинала - в оригинала има повече зеленина, имитацията е с повече цитрус и средата наподобява на Light Blue , но трайността са я направили отлично, издържа 6-8ч. Ако някой търси нещо лятно, нека пробва. Тамън и вече моловете са отворени.

# 337
  • София
Отстрелях Bal D Afrique Byredo и Good girl gone bad Kilian на Мартинез. Отидох в магазина им на Руски паметник и докато се колебаех между двата видях, че два са за 30 лв., та повече нямаше какво да се чудя. Пръснах си и от двата, мих си ръцете и още ги усещам. Доволна... Blush

# 338
Отстрелях Bal D Afrique Byredo и Good girl gone bad Kilian на Мартинез...
Тези двата са ми фаворитите на Мартинез, следвани от Fucking Fabulous Tom Ford и Wood Sage & Sea Salt Jo Malone! Страхотен избор Bowtie

# 339
  • София
Ре, точно довърших Fucking Fabulous Stuck Out Tongue Winking Eye а миналото лято не можех да се наситя на Wood Sage & Sea Salt Joy

# 340
Във всички магазини на Мартинез ли има два за 30 лв?

# 341
  • Варна
Във всички магазини на Мартинез ли има два за 30 лв?

Само в официалните им магазини. Във франчайзните не!

# 342
Bvlgari Omnia Crystalline ,  да препоръчате
От къде да се доближава аромата ?

# 343
Bvlgari Omnia Crystalline ,  да препоръчате
От къде да се доближава аромата ?
Аз взех на детето от Парфен, хареса ми,добре са я направили и е трайна!

# 344
Здравейте,
Някой с впечатление от това произведение?

https://plamboy.bg/nalivni-parfyumi-refan-and-gardeny-BGN/unicek … na-creed-BGN.html

Може и от самия оригинал.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт