Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Да довърша сагата с моята поръчка. Дадох адрес на Спиди, вчера ми звънят от Еконт, имало пратка, ама ще я получа в офис на майната си. Викам, ай като ще е по Еконт, да ми е по-удобен нЕкъв все пак. Та днес ги получих тричките, имам подарък ароматизатор за кола. Доброто момиче, си е добро момиче. Моята приятелка ще каже как е като трайност. Като аромат са го докарали. Ерба пурата в началото има много хубав плодов аромат, после става синтетика при мен. Не знам оригинала как е. Май ще иде в размяните. А NIKOS SCULPTURE е чуден за лятото мъжки аромат. Рядко харесвам мъжки парфюми. Траен, цитрусов, много приятен.

# 346
Bvlgari Omnia Crystalline ,  да препоръчате
От къде да се доближава аромата ?
Версията на Заг е много добра.Чудесен избор за летните месеци.

# 347
Здравейте, някакви впечатления от Lady Million Empire Paco Rabanne на Рефан - 140 номер?
Имах оригинала и много ми хареса, но доколкото разгледах само Рефан го имитират.

# 348
Здравейте! Знаете ли дали някой от тези брандове предлага сполучлива имитация на Bulgari Omnia Green Jade?
Имам имитацията на Рефан - харесва ми, свеж пролетен аромат.

# 349
  • София
Благодаря, много! Може ли да споделите, кой номер е или лесно ще го намеря в каталога им!

# 350
  • Пловдив
Да подшушнете коя версия на Ж`адор е най-добре направена ?

# 351
  • Пловдив
Тествах нови за мен аромати от Мартинез. Напоследък се хващам, че предимно поръчвам от тях. Има една свежа и женствена нотка във всеки един техен парфюм, която страшно ми допада. При Заг също има, но при мен е по - остра. Рефан пък повечето, които съм пробвала, ми миришат на водка с нещо си. Коктейли. Eyfel имам чувството, че към всяка композиция добавят масло. Мазно мазно масълце.
Отплеснах се.
Исках да кажа за Twilly и Bal D Afrique. Накратко, не се харесахме. Има нещо прекалено и в двата, които не е за мен. Искам свежаци. Май единствените имитации, които обичам и не са свежи, са Black opium от Парфен и Girl of Now от Мартинез.
Точно затова пък харесах Chance. Има нещо малко горчиво в него. Допада ми. Не искам прекалено лигави и скучни, но не си падам и по тежки унисекс аромати.
А най - много ме впечатли The scent. Тук на първа страница не е посочен като добра алтернатива на оригинала, но не ме интересува. Много е хубав за мен и върху мен.
Два нови, които ще пръскам често си намерих.
Браво на мен, да си ги ползвам със здраве.
Дано съм била полезна. 💙

# 352
....А най - много ме впечатли The scent. ...
Какво е това:) На кой е в оригинал?

# 353
  • Пловдив
Boss - The scent for her.

# 354
  • Пловдив
на Мартинез ли?

# 355
  • Пловдив
Да. Последните, за които писах, че съм пробвала, са на Мартинез.

# 356
Вчера и аз се разходих до Мартинез. Взех си два парфюма за 33 лв Flowers Hibiscus Забърсах Интенс кафе, с което се поливам и не мога да се спра и Мохаве Гоуст, който в магазина го усещах по един начин, а вкъщи ми е малко по-различен Rolling Eyes Не че е лош, ама има една остатъчна странна миризма, която не е моята. Пръснаха ми на блотер Идола на Ланком и Либре на YSL, изобщо не бяха лоши и сега се чудя дали не направих грешка, да взема някой от тях двата вместо Байредото. Thinking

# 357
Можеш ли да опишеш Либрето? Аз му се каня от както излезе,но обмислям какво още,за да дойдат с 1 доставка

# 358
Ами аз дори си взех блотерчето и продължавам да го усещам! Има една лека специфична по-рязка/кисела нотка на касис, доста е различен от стандартните парфюми.. Дори моя мъж каза, че му мирише на различно и му допада. За жалост не го пръснах на кожа. Хванали са главната идея.. иначе не усетих ванилия честно казано, а в оригинала я хващам.

# 359
Можеш ли да го опишеш? Доста съм заитригувана от него по пирамидата му във фрагрантика.

Общи условия

Активация на акаунт