Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте. От къде си поръчвате парфюми на Парфен. В Русе нямат магазин, намерих една страница във фейса, но предлагам само по 50 и 100 мл, а на мен ми се искаше да си купя от няколко по 30 мл. Затова реших да попитам вие от къде купувате. Предварително благодаря.

# 406
  • София
Zadig and Voltaite! И заг зодиак го имат - 519 е номера. Никак не е лошо направен.
Пуснали са и още няколко нови. За съжаление успях да запомня само Shanghai Lily Tom Ford и Summer by Kenzo.
Току - що получих уж най - актуалния списък от Иво от Базар, но там няма нищо подобно. Някой има ли най - актуалния списък на Заг ?
Хм, нещо и аз напоследък не мога да хвана края на новите парфюми от Заг. Тези дни ще гледам да мина през магазина да видим за какво става въпрос.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
Разчитам да кажеш после какво ново имат излязло, ще следя! Simple Smile Hands Plus1

# 408
  • Ямбол
И още два нови са пуснали заг ...
520 jo malone english pear & freesia
521 jo malone wood sage & sea salt

# 409
  • София
А днес отмъкнах от Мартинез Girl of now Elie Saab и Tobacco oud Tom Ford, но ме е яд, че не взех и Decadence. Блотера ми е омирисал чантата Heart Нищо де, ще имам повод за друга покупка Joy

# 410
Писах в темата "Парфюмни размисли и страсти", пиша ит ук(за който не я чете). Понакупих си реплики на Джо Малоун от Нотино. Днес видях,че са вдигнали цената на 30 мл, на 80 мл цената си е старата.Влюбих се тотално в два: Жасмин с мента,който е лек жасмин с вкусна ,сладка мента.Има прашност точно като при Нинфео Мио, много красив (днес си поръчах втора бутилка, да си имам за лятото) трайност на дрха цял ден,накрая беше тих,прибран но се надушваше. Нара също е прекрасен,от онези парфюми,които те карат постоянно да си завира носа в тях,защото са странни, хем е сладък..точно аромата на боров мед от зелени шишарки,но пък има и свежестта на борови иглички,леко тръпчив.Трайност на дреха - цял ден,все още осезаемо мирише! Лимона с босилек най не ми допадна и най -бързо изчезна....бързо,бързо ..след около 7-8 часа. Свеж лимон с босилек,леко ми мъжкарее,леко бръснарски в началото,но след като улегна си е свеж цитрус! Дарк Амбъра също има много силна трайност,в момента осезаемо ми мирише на Нар-а и на Дарк Амбър .Хубав амбър,силен,леко виолетков,не е мек и опушен. На мен ми идва леко хард първите няколко часа! И последно Амбър и Лилия, много подобен на Дарк Амбър,но малко по лек и цветен.Доста са ми еднакви. С по-малка трайност от Дарк Амбър, около 7 ч. Аз съм прияно изненадана и като аромати и като трайност за тази цена, Днес освен още един Жасмин с мента си поръчах и Jenny Glow French Lime Leaves, който ми е много интересен,тъй като го сравняват  с любимата ми липа L'Erbolario, която вече е спряна.

# 411
  • София
Ох, а аз съм заплюла Nectarine blossoms,  в безнадеждно преследване на аромата на нектарини и праскови. Така искам да намеря ясен аромат, без странични прибавки, или най-много оттенък на мед, и все не мога да намеря такъв. Затова, а и понеже ми писна да купувам не съвсем това, което търся, чакам първо отзиви за него. И не ми пука дали Джени Глоу е успяла да направи добри реплики на Джо Малоун. Просто си искам нектарините!

# 412
  • Lost in a fairytale ...
Аз пък търся круши. Единственото, за което се сещам е Wild pears на Montale, но имитация намерих само при парфимо и нещо не ми допадна Sad

# 413
  • София
Аз мисля, че Quatre Boucheron е с круши. Носих версията на Мартинез, но ми писна.

# 414

За 521 не се чудете.За лятото е просто перфектен.Сол,слънце,море,пясък,вятър,морски бряг в бутилка.

# 415

За 521 не се чудете.За лятото е просто перфектен.Сол,слънце,море,пясък,вятър,морски бряг в бутилка.
Тествала ли си този на Заг? Аз имам на Мартинез и е страхотен,но този не знам как е направен и как е като трайност. Ще ми е интересно да чуя отзиви Simple Smile

# 416
Аз влизам да си върна думите назад:)) ,които отправих към Мадам Гламур преди време.....вчера в Лидъл реших да го пробвам,времето беше идеално за КМ и като излезнах от магазина,се завъртях и влезнах отново и го купих с 3 крема за ръце от същата серия,които ще ми бъдат лосион за тяло.Ръкавът на якето ми мирише още и точно едно към едно с оригиналния Коко Медмоазел,явно ни се променят капризните обоняния и ароматни възприятия.....а,същевременно се разочаровах от Заг:абсолютно грам трайност на Шанел тендре,Елексирът на Ерме,Авентус мъжки и женски,добре ,че взех по 17 мл,сега да си ароматизирам колата,ако въобще и затова стават.

# 417
Аз пък търся круши. Единственото, за което се сещам е Wild pears на Montale, но имитация намерих само при парфимо и нещо не ми допадна Sad
Те и в оригинал не са хубави. В началото са страхотни и после избива евтина лимонада с нещо синтетично!
Аз бях писала тук и преди,за моя нос най-сочните и свежи круши са на Парфен- Коти ( на първа стр.го има като номер,не го помня).Свежи и сочни круши,като шампоанче,не сладки и лепкави.Но такива са за моя нос! С него постоянно получавам комплименти лятото Simple Smile

# 418
  • Бургас
Мадам Гламур си е топ копие на Коко Мадмоазел, колкото и някой заклети, заслепени фенове да го отричат.Трайността му върху мен също е на ниво, почитателите на КМ няма да сгрешат с Мадам Гламур със сигурност.Учудващо добро попадение, а цената е без коментар.

# 419
Здравейте. От къде си поръчвате парфюми на Парфен. В Русе нямат магазин, намерих една страница във фейса, но предлагам само по 50 и 100 мл, а на мен ми се искаше да си купя от няколко по 30 мл. Затова реших да попитам вие от къде купувате. Предварително благодаря.

parfen.online - оттук.
правих поръчка краят на миналия месец и телефоните са 0894 419 163 и 02/427 35 23

Общи условия

Активация на акаунт