Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Kаква е цената на Jo Malone в  Зара в момента?

# 466
  • София
30 лв за 40 мл. По едно време имаше и безплатна доставка. Но препоръчвам тест.

# 467
пробвах една от зарите, правени от самата малоун (зара по принцип избират да правят парфюми, сходни на други, т. е. пак са на границата на имитациите) - фантастичен беше - невероятен аромат, луксозна кутия, изпипан флакон, но отчайващо малка трайност; името ми убягва в момента, но е чудесен, свеж, сочен грейпфрут - все едно току-що си забил зъби в него
40 лв 30 мл, 50 лв 90 или 100 мл, 15 лв 10 мл (по спомени)

# 468
  • Burgas, Bulgaria
Kаква е цената на Jo Malone в  Зара в момента?
Разгледай, ето тук:  https://www.zara.com/bg/bg/zheni-kozmetika-parfyumi-l1415.html?v1=1503722 Flowers Hibiscus

# 469
  • Пловдив
Днес ходих до магазина на Заг да си получа направената преди два дни поръчка за 520 jo malone english pear & freesia . Не познавам оригинала и го поръчах на сляпо по описанието във Фрагрантика, просто защото съм във вечно търсене на искрящата фрезия. За съжаление върху моята кожа тя не се появи. Но върху кожата на приятелката ми , която дойде с мен излезе и крушата, и фрезията. Направо позеленях от завист Imp
Но за сметка на това - парфюма е доста траен - усеща се силно , дори сега - почти 9 часа след като е пръснато един път само.  А и се сдобих с този списък, така че деня макар и да не останах много щастлива с поръчката си не беще напразен.
Скрит текст:
По думите на мацката - това са аромати направени в лимитирани количества по поръчка на клиент и продават остатъчни количества, до изчерпване.  Пробвах и 519 zadig & voltaire - беше го поръчла за себе си , и той е със същата забележителна трайност и сега съм в чуденка, кой още да си поръчам за проба Innocent

# 470
В кой град сте направили поръчката?

# 471
  • Пловдив
Цитат
По думите на мацката - това са аромати направени в лимитирани количества по поръчка на клиент и продават остатъчни количества, до изчерпване.  Пробвах и 519 zadig & voltaire - беше го поръчла за себе си , и той е със същата забележителна трайност и сега съм в чуденка, кой още да си поръчам за проба
Това за Пловдив ли е? В кой магазин ги поръчахте?

Тези дни се разговорихме с колежка за парфюми. Оказа се, че има оригинал на Аура и ми донесе да се пръсна. Нали преди време си взех на Заг-Зодиак, чудна е имитацията. Тогава пробвах и на Аристея, но тя не е добра явно. На Заг е чудна просто. И откъм близост и откъм трайност.

# 472
  • Пловдив
Винаги ходя тук.

# 473
  • Пловдив
И аз ходя там, но последният път ми казаха, че новите парфюми са лимитирани количества и се чудят изобщщо да поръчват ли. Направо отивам другата седмица, искам Gypsy water и Wood Sage & Sea Salt. Много благодаря за информацията.

# 474
Момичета знаете ли коя имитация на Lacoste pour femme е по сполучлива на loris или на сангадо и като трайност и като прилика?

# 475
  • Пловдив
И аз ходя там, но последният път ми казаха, че новите парфюми са лимитирани количества и се чудят изобщщо да поръчват ли. Направо отивам другата седмица, искам Gypsy water и Wood Sage & Sea Salt. Много благодаря за информацията.
Звънни им да ти поръчат предварително или им пиши съобщение на месинджъра. Мисля че в четвъртък, петък  си пускат  заявките.

# 476
Момичета знаете ли коя имитация на Lacoste pour femme е по сполучлива на loris или на сангадо и като трайност и като прилика?
https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Instincts-21951.html - имам ето това и е едно към едно Simple Smile
И отделно: на въпросният Инстинктс на Расаси, също са направили имитация, не помня името, но струваше няколко лева и имаше съвсем същото цветово оформление на картонената кутийка като Расаси /не може да се сбърка!/. Въпросната имитация на имитацията Simple Smile съм купувала от магазин Елитис в Халите /в София/.

# 477
Благодаря, за инстинктс разбрах преди няколко дни, но няма доставка за сега в България иначе се бях навила да си го взимам. Ако знаете друго място откъдето да си го купя освен сайта пестелив,ще бъда много благодарна. Аз даже и оригинал исках да си взема, но на сносна цена е само в make up и парфимо а им нямам доверие ☹

# 478
  • Пловдив
В Make up и Парфимо продават само оригинални продукти. Аз им се доверявам доста често.

# 479
В Make up и Парфимо продават само оригинални продукти. Аз им се доверявам доста често.
благодаря за мнението, може би ще рискувам, въпреки че при една поръчка на 2 парфюма от 30 мл единия пристигна абсолютно празен, но опакован в кутийка както си трябва, бях в шок

Общи условия

Активация на акаунт