Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Ре, моля те,би ли описала Pomegranate на Jenny Glow.Навила съм се да си го взема,но ме притеснява,че се води унисекс.Скоро бях писала,че не понасям мъжки нотки в дамските парфюми.Казваш,че е дълготраен,което е добре,но моноаромат ли е,нежен ли е или нахален?

# 512
Ре, моля те,би ли описала Pomegranate на Jenny Glow.Навила съм се да си го взема,но ме притеснява,че се води унисекс.Скоро бях писала,че не понасям мъжки нотки в дамските парфюми.Казваш,че е дълготраен,което е добре,но моноаромат ли е,нежен ли е или нахален?
Цялата серия се води копие на Джо Малоун,а неговите аромати са моно,но с развитие,леки,приятни и могат да се комбинират по няколко. Няма нахални ,сладки и лепкави(от това,която аз пробвах).Всички са много изчистени и семпли. Pomegranate ми е любимец. Мирише на сладко от борови шишарки и зелени бовори иглички,хем е тъмен и дълбок,хем горско зелен.Много е страненн и хубав. Няма нищо мъжко  в него,дори е една идея сладък,но зелено-свежо сладък.Голямо описание:stuck_out_tongue_closed_eyes: Най-траен ми е той.И другите са трайни,но са леки и са близо до кожата,не са нахални,няма талази около теб. За мен са идеалните летни аромати

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 17:14 от Ре

# 513
Благодаря ти, дано скоро да го пуснат в Нотино,че в момента е изчерпан и ще се взимаме.А цената му за 80 мл. каква е?

# 514
А къде се купуват тези парфюмчета, които описвате така изкушаващто последните страници? Аз от много време търся нещо да мирише на борови иглички.

# 515
  • София
От Нотино.

# 516
Благодаря ти, дано скоро да го пуснат в Нотино,че в момента е изчерпан и ще се взимаме.А цената му за 80 мл. каква е?
80 мл за 29 лв !
А къде се купуват тези парфюмчета, които описвате така изкушаващто последните страници? Аз от много време търся нещо да мирише на борови иглички.
Те изгличките са заедно с меда от шишарки!Не са чисти иглички.Но е чуден!

# 517
Здравейте, може ли да ми кажете някоя сполучлива имитация на yvs club de nuit и на paco rabanne invictus

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 00:38 от Fearoflies

# 518
Да споделя,че нарцисо родригез на Заг е много траен. Нося го вчера цял ден от 7 и 30 до 18 си се усещаше. И се разнася една сладка миризма-на локум и рози,с малко мускус. На локум ми мирише най-много-поръсен със захар.

# 519
Момичета, днес ще се пускаме на разходка с ММ и дечурлигата и мисля да вляза за секунди в Мартинез. Не познавам техни аромати, иска ми се да пробвам. Времето ми ще е вероятно многооо ограничено Grinning
Спряла съм се на ей този свежак - Hermes Un Jardin sur le Nil.
Търся лятно топ попадение. Ако не е този, какво бихте ми препоръчали 🤔
Без тривиални Лайт Блу и компания Grinning

# 520
Да споделя,че нарцисо родригез на Заг е много траен. Нося го вчера цял ден от 7 и 30 до 18 си се усещаше. И се разнася една сладка миризма-на локум и рози,с малко мускус. На локум ми мирише най-много-поръсен със захар.
На локум с рози ми мирише L'Extase на Нина Ричи,този тежък зимен убиец направо лепне от сладост.

# 521
... Мартинез.....какво бихте ми препоръчали 🤔
Моите летни фаворити на Мартнез са Good Girl Gone Bad By Kilianал, Bal d'Afrique Byredo, Wood Sage & Sea Salt Jo Malone.! Други лятни аромати на Мартинез не съм пробвала,може да попитате консултантката за препоръка Simple Smile

# 522
Днес влязох в рефан уж отново за императрицата но си тругнах с два нови.
122 burberry weekend и 114 Gucci bloom

Свежи ми се сториха. Имате ли поглед над тях?

# 523
Варненки, за тези, които не знаят магазина на Мартинез на пазара е затворен.
Взех  Градините на Нил. Доста различен парфюм от всичко, което съм носила до сега. Отзив не мога да дам все още. Но е много нетипичен ако мога така да се изразя. Мъжът ми не го хареса. Харесвал му повече Скандала 🙄🤭

# 524
Варненки, за тези, които не знаят магазина на Мартинез на пазара е затворен.
Взех  Градините на Нил. Доста различен парфюм от всичко, което съм носила до сега. Отзив не мога да дам все още. Но е много нетипичен ако мога така да се изразя. Мъжът ми не го хареса. Харесвал му повече Скандала 🙄🤭

На кой пазар има магазин на Мартинез? Аз знам за един до ВИНС-а, даже вчера си взех PURE XS от там, хубав е, но или не е много траен, или аз спирам да си го усещам по някое време. Обаче пък за 17 лева си се пръскам на воля без да го жаля.

Общи условия

Активация на акаунт