Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 763
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
На Мартинез магазина до колхозния пазар го затвориха преди две години. Аз пък много си харесвам Нилските градини и си ги пръскам с кеф. За трайност, не са много трайни, но той и оригинала не е траен.

# 526
Днес влязох в рефан уж отново за императрицата но си тругнах с два нови.
122 burberry weekend и 114 Gucci bloom
Свежи ми се сториха. Имате ли поглед над тях?
И двата са чудесни /оригиналите/. Моите имитации /на тези двата/ не са на Рефан, не знам рефанци как са се справили, но щом си ги купила, очевидно са ти харесали Simple Smile Аз пък след като си продадох остатъка от оригиналната императрица, сега отново съм се затъжила за нея...и май ще се насоча именно към рефанската, дано не са я развалили. Навремето като я бях пробвала беше много близка до оригинала.

# 527
Всичко ли на Zara са имитации или имат и  оригинални парфюми?

Като този например
https://m.zara.com/bg/bg/tuberose-summer-100-%D0%BC%D0%BB-p20037 … 10&v2=1504723

# 528
Дами, поръчвали ли сте парфюмни масла от APO /Arabian Perfume Oil/?
Мисля да взема няколко за проба.

# 529
Да споделя за 313 на Заг,снощи напръсках на китката,а тази сутрин след повече от 12 ч.все още се усеща добре,дори след душ.Препоръчвам го.Вземала съм го от Вито от ОЛХ.

# 530
Mimeto74, ти за номер 313 от списъка на Заг ли говориш?
Аз почнах да търся парфюм "313" Grinning
Тъкмо днес се каня да пусна една поръчка от момчето в ОЛХ и ще го добавя. Написала съм 40 мостри по 3мл Grinning   Вероятно няма да ме сметне за луда. Имам спомен, че някой беше казал, че е поръчвал над 100 Grinning

И да не е просто ей така. Втори ден вече разносвам Нилските градини и започнах доста да го харесвам.
Може би е просто някакъв етап на "адаптация". Винаги съм харесвала сладки и ванилени аромати и изведнъж - коренно различен аромат.
При мен няма и следа от морков и домат. Избиват яко цитруси. Любимите ми зюмбюл и божур също не ги регистрирам.

# 531
Да,за 313 на Заг-Покривните градини на Хермес.Можеш ли да споделиш за летен аромат от Заг?

# 532
  • София
Здравейте, момичета и момчета, обвити в парфюмни ухания Simple Smile Имам нужда от съвет - подариха ми Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 на Martinez, и очаквах нещо стократно УАУ, след като четох много положителни мнения, обаче ... Веднъж го пръснах върху кожа и ми изби една нотка на мъжки стар одеколон. Веднага ходих в банята да го изтъркам. Не повторих повече, вие какви впечатления имате? Да пробвам ли пак или да го подарявам?

# 533
Здравейте, момичета и момчета, обвити в парфюмни ухания Simple Smile Имам нужда от съвет - подариха ми Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 на Martinez, и очаквах нещо стократно УАУ, след като четох много положителни мнения, обаче ... Веднъж го пръснах върху кожа и ми изби една нотка на мъжки стар одеколон. Веднага ходих в банята да го изтъркам. Не повторих повече, вие какви впечатления имате? Да пробвам ли пак или да го подарявам?
Аз не го харесвам хич, има една нотка,която на мен ми е кисело-сладка,ужас.И да го мъчиш,все ще я усещаш,много е доминантна.

# 534

разбира се, пробвай го пак, но все пак му дай малко време да се развие
за мен не е чак толкова страхотен - пробвала съм оригинала и няколко близки до него парфюма, не ме грабва

# 535
  • Бургас
Марияна, направо го засилвай според мен, много кофти парфюм е за мен в оригинал.Едва ли нещата ще се променят, това че някакви си непознати хора от нета се скъсват да го хвалят изобщо не значи нищо.Ти трябва да си харесваш парфюма и да ти стои добре.

# 536
  • София
Благодаря ти, Bright Cristal! Утре има повод близък приятел, ще го подарявам 🥰

# 537
Mari_qana сестра ми го има в оригинал. Много "противен" за мен парфюм, тя пък е лудо влюбена в него! 🙄🤷‍♀️ Разни хора, разни усещания.
Едно съм научила от тази тема - парфюмът трябва да ти носи удоволствие и наслада. Другото е компромис със себе си Simple Smile
Животът е прекалено кратък да носим кофти аромати Simple Smile

# 538
  • Lost in a fairytale ...
Много правилно, Павлина.

Аз ходих до Мартинез да го тествам, като наистина исках да ми хареса. Първото помирисване беше добре, допадна ми, но после изби точно тази нотка на одеколон. Това на блотер.
Преди него пробвах Нилските градини, който ми допадна, после Туили и Доброто момиче на Килиан, взех само последния и не съм спирала да го нося, но търся нещо малко по-уау. Този ми идва малко по-разводнен. Относно трайността нямам никакви забележки, на кожа стои поне 6-7 часа, а на дреха поне 2 дни Simple Smile
Смятам все пак да взема Бакарата и Градините.

# 539
  • Пловдив
Толкова съм писала за поръчки с момчето, което предлага Заг в базар, че, ако по някакво чудо реша да се омъжа, сигурно той ще ми е кум. 😂😂😂 ето сега пак съм приготвила списък.
313 е наистина страхотен за лятото. Много хубав.
Вие забелязали ли сте, че техните парфюми в пластмасово бутилче миришат по - различно отколкото в стъклено? Само аз ли долавям разлика?  Също като с гадната кока кола, която обожавам, но вече не мога да пия.  В стъкло ми беше по - вкусна винаги.

Общи условия

Активация на акаунт