Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Яко в Матрицата...
Разбира се, че парите са главния двигател Grinning На продуцентите им трябват повечко серии. Пък и партньора нали взимал процент от печалбата... оюздан Sunglasses
Това в червеното... вярно ли е... Ми да беше осигурил по-добър гардероб на партньорката тогава Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 136
Ми вярно било, Рени Grinning Уговорено преди сключване на договора.
Какъв гардероб на партньорката, какви 5 лева? Аз се чудя дали изобщо има главна героиня в този сериал.

Снимчица качена от Есра Heart Eyes

# 137
  • Яко в Матрицата...
Има, разбира се, Берен Генчалп Joy

Еве, няма да казвам какво мисля по въпроса 🤣

# 138
Рени Hands Facepunch

Една приятелка ми прати това клипче, ще го споделя и с вас, че много готино Heart Eyes

#NarGed #ImpossibleCouple 💔

Сетих се, че имам още един върху тази песен Heart

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 21:37 от Еванджелин

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чакайте да се включа вече адекватно, щото изгледах епизодите. Много ме напряга на моменти тоя Енгин, то верно това му това му ролята, ма той или ще реве или ще крещи бе 🤦🏻♀
Любимеца  ми е Гедиз на мен, такъв симпатяга милия пък така да се влюби неподходящо.
Нелка, боже Толко сълзи изплака това момиче, толкова драма, направо се депресирах ..... ми то няма епизод без да реве като магаре и тая коса 🤦🏻♀  Ма вържете я някак бе, ходи като самодива,  такова хубаво момиче имате насреща, дрехите също са под всякакво ниво. Каква мацка беше в Карато, тююююю тука като селянка, а уж не е някой бедно и забито девойче.
Елван ми е другата любимка, за грозния ѝ мъж няма да говоря, че не си заслужава усилията да пиша 😄
И да питам, някой имаше ли изненадан че тоя Минзухар е хамиле, щото аз още като спа с нея и бях сигурна, че ще чуем познатата плоча от почти всички сериали.
И това дете ще е от Оня тъпир, Локи 😂
Какво име само, братът на Тор - бога на гръмотевиците 😄
Ма как забременя от него, пък да не се усети, че не е била девствена  тоя нервак Санджата 🤔
Иначе за голямата си любов вднага усети и я изхвърли като мръсно куче 🤦🏻♀
Да видим как ще го измъдрят там 🤔

И каква драма дами и господа, кой да знае, че след секс ставали деца 😄
Тя Мелека дойде с  щъркела, Нере не знае как стават тия работи.
Ма глупости на килограм, че още им се нервя. Да се взимат с Оня хубавец Гидиз и нервака да си хапе там големите уши.
А на вас прилича ли ви Гедиз на Том Харди, мен са ми едно към едно 😍☺

# 140
Здравейте мили дружки Hug'
Колкото и да казваме ,че последната серия завърши като край на сезона , много обичаме Несли и ни се иска да видим още няколко серии , нали ?
И на мен ми се ще бебето на Менекще да е малко далеч от истината , това с Локмата за  баща би било чудесно , но той е отдавна в затвора , но знаейки нашите разсеяни СЦ всичко е възможно .
Съгласна съм с Ирка  за приликата на Ураз и Том Харди , малко прилика(Ураз е по-тъмната му версия) ,по скоро Ураз много напомня на Том .Между другото аз се запознах с творчеството на Т.Харди заради моето момче , той му е голям фен . Много талантлив актьор , как само се превъплащава във всеки и във всичко , сигурно и храст би изиграл на ниво Grinning .Пожелавам на Ураз неговия талант и  успехи Simple Smile

Останете здрави , мили приятелки
Поздрав за вас

И още един

Как играят само , класа е това !

# 141
Привет, дружки Kissing Heart

Нося малко снимки на Неслиханче от времето на Листопад и някаква неизвестна за мен фотосесия Grinning

и тази снимчица от времето на Скъпи татко

и този много красив и любим мой образ на Нихан Heart

И Наре Heart Пак добре се справя стилистката, при този дефицит на средства Head Band

# 142
Супер си е Наренце Hug
Много е сладка! Стилът и отговаря на нейната душевност според мен. Малко неразбран и разхвърлян, леко бунтарски дори, но и напълно освободен от предразсъдъци и норми, запомнящ се, каквато е и тя самата.
Мисля, че с Гедиз много си приличат в това отношение Smirk

# 143
Момичета , добра вечер Heart Eyes
Еви ни напомня за малката Неслихан , която е била едно малко слънчице Grinning .Впрочем , тя и сега си е такава .
А аз ви нося новина за един проект на Кадир след Малки тайни - младежкият сериал Мръсната седморка .Шоу тв ще го повтаря след обяд  .
 Гледала съм в Тубето някои моменти и епизоди , но доколкото знам няма превод на бг или руски .
Освен нашия красив Патрон в него участват и други наши любимци Smiley , познахте ги , нали ?
Всъщност не знам колко сезона е , знам ,че Кадир го напуска и после спечели някакво дело .

# 144
  • София
Добро утро НесКадки   
Да започнем новата седмица с едно силно, ободряващо кафе и с нови надежди за бързо връщане към нормалният ритъм на живот 

# 145
Здравейте, дружки Hug

Филе, Мръсната седморка е 3 сезона, Кадир се е снимал в първите два - до 70-ти епизод. После юни 2013 напуска, за да се снима във Фатиха. Снимките започнаха още същото лято. Но не го пускаха от Седморката, имаха разправии там. Отделно в началото феновете не подкрепяха Неслихан, защото харесваха двойката Кадир и Еда Едже - Гюней и Джимбом Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде Kissing Heart

Включване от патроните днес, ходили са на разходчица Heart

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1257259482272464897

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 17:40 от Еванджелин

# 146
  • София
Еви, уникални сладури   

Толкова естествени, толкова непринудени. Няма и грам грандоманщина при тях. Няма позьорство, не се притесняват, че ще се покажат със спортни дрехи, неглиже, без грим или прически. Точно затова са толкова обичани. При тях не видях до този момент снимки с предварително изготвен сценарий, каква поза да заемат, накъде точно да погледнат, каквито изобилстват при една друга известна двойка.  Аз обичам точно такива снимки и клипове. Ние, техните фенове сме ги виждали издокарани и нагримирани. Повече ни е интересно, какви са в реалния живот. И те не ни го спестяват. Слава Богу не се главозамаяха от славата.
Този клип само за 4 часа е гледан от 1 225 051 зрители.

А феновете веднага съпоставиха двата клипа с техни любителски изпълнения. Прекрасно се забавляват, вижда се че се чувстват щастливи.

# 147
Сладури  Two Hearts

Нашта хулиганка пак се е облякла с дрешка на Кадир

# 148
  • София
Привет момичета  
Васе,  нашето момиче много обича да се кипри в дрешки на Кадир  

Несли и Енгин са привърженици на един и същи отбор, този на Бешикташ.

# 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве 🤗😘 нямат пари ли, аз не знам нищо за сериала. Като нямат пари де отиват 😄

Линде🤗😘 Фили🤗😘 Васе🤗😘
Кой друг е тук от старите дружки 🤔
 Нещо не пишете изобщо, ма то сигурно сте го обсъдили по няколко пъти сериала вече.

Общи условия

Активация на акаунт