Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 50 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Още , когато ги гледах с Кадир и певицата Карсу в шоуто ''Сефаф ода '' от 2013 запомних как Неслихан каза ,че се чувства гражданка на света - очевидно с всички права от това Simple Smile ( въпросът беше за произхода и - баща черкез майка гръцка белорускиня ) . Тя отдавна е излязла от рамките и е полетяла ( даже и при сегашните условия в родината и ) , а също и с такъв съпруг като Кадир , който е така толерантен , разбиращ и обичащ я ( само дето много я води по чукарите Joy ) . Надявам се да помогне на много хора , които искат да излязат от границите и рамките , които за съжаление са много задушаващи в днешна Турция .
Ха , здравейте дружки в петък Heart Eyes

# 226
  • София
Един много елегантен и красив Кадир за "Hatemoglu"

# 227
Здравейте момичета!
Чудесни новини сте донесли Hug

Доста продуктивна изолация за тези симпатяги!
Пожелавам им успех в новите проекти. Да са, все така усмихнати и открити към света и феновете си!

Дано изолацията е била продуктивна и за СЦ и да ни подарят още по- завладяващи епизоди, които да си обсъждаме. Пожелавам си повече открит сблъсък между силни характери и по- малко селски интриги тип Менекше и Халисе... Въпреки, че и без това не може Smirk

# 228
Здравейте, дами Kissing Heart

Джули, също залагам на сериозни сблъсъци, а не махленски трикове.

Феновете на патроните са открили отрано дарителска сметка в Tohum, в чест на 4-тата годишнина от сватбата им. Както знаем, Несли и Кадир подкрепят фондацията за деца болни от аутизъм Heart

# 229
  • София
Нашата прекрасница

# 230
Здравейте дружки мили Heart Eyes Heart
Надявам се вече да започнат да излизат новости от сета . Добре е ,че ще снимат през лятото ( надявам се и другите сериали да го направят ! ) ,че първо -много си почиваха екипите , второ - не се знае през есента какъв нов вирус ни очаква ( пепел ми на клавиатурата !!! Rage ) и да има епизоди в запас .
Една стара снимка на Несли с Онур от времето на Животът продължава , която поне аз не съм виждала .
Колко са се променили , ама към добро Grinning

# 231
  • София
Привет къзларки. Дочакахме подновяването на ДП. Вече целият екип е в Бодрум (Мугла) и пишат, че от сряда започват да снимат новите епизоди    

Нещо ново от красивите ни гълъбчета

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 13:35 от БлагаВест

# 232
И цветната версия Grinning

Явно Кадир е с Несли в Мугла , неговия проект нали го отложиха

# 233
Фили, снимката е от новото начинание/онлайн списание/ на Неслихан за инстаграм...и Кадир е първият гост.

✅Детали
Неслихан подписала (автоперевод, возможны неточности):
❤❤❤
Первый номер журнала с вами!
Дорогой мой, всегда со мной, мой герой!
Независимо от того, сколько бы я не благодарила тебя за твою поддержку ...

Кадир ответил (автоперевод, возможны неточности)

Все прекрасное должно быть поддержано. Ты та, кто красивее всего на свете, моя поддержка была возможна благодаря силе, которую я получил от тебя. Твой путь свободен, ты находишь жизнь, которую хочешь создать. Спасибо, что вошла в мою жизнь.

Отразено и в пресата

https://1001dizi.net/haber-Neslihan-Atagul-yeni-projesinin-ilk-s … e-bulusturdu-4380

От инста на Неслихан

Привет, момичета Two Hearts

# 234
Здравейте, дружки Hug

Сега гледах новото списание, по-точно интервюто с Кадир. Ми какво да кажа? Много са ни готини патроните. Начина по който се гледат, по който говорят... Хармония Heart
Разлистете го и вие, вижте ги и ги чуйте Heart

https://www.instagram.com/p/CA4y6_rjW4s/

# 235
Еве, аз отдавна го разлистих

Новички...

П.П. Извадих ги от видеото...

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 18:06 от savovas

# 236
  • Варна
Чудесни са новите снимки!
Бях сигурна ,че първия гост ще е Кадир!

# 237
Боби, е то беше ясно кой ще е...поне за нас Hands V

Още една нова фотка...Сегодняшняя фотография Неслихан Атагуль с полицейским на контрольно-пропускном пункте, когда она едет в Бодрум, чтобы возобновить съемку сериала «Дочь посла»

# 238
Дружкииии , аз от 2 часа съм в дебрите на Карата и няма излизане , жалко ,че съм на работа утре Grinning
Поздрави за вас Flowers Hibiscus

# 239
  • София
Фили и аз го гледам и все едно ми е за първи път    

Насладете се момичета на патрона ни. Направо е висша класа. Красив, елегантен, съблазнителен, това е нашият Кадир. Това е неговата най-хубава визия.

А ето и тъй дългоочакваните новини за Дъщерята на посланика. Утре започват снимките на 16-ти епизод, който ще бъде излъчен на 15-ти юни. Хайде bakalım, както казват комшиите 

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 00:23 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт