Благодаря за информацията и снимките.
Надявам се, че ще има превод на първото интервю на Неслихан (а и на следващите) по темата за границите. Интересна тема!
Спорен и приятен ден на всички ви!
това е програма с участието на част от актьорите от Животът продължава , Несли е едно сладко слънчице
Красавицата ми тя - от всички актьори тук ( изключвам Онур , защото той е новак ) , тя е най награждаваната , а сега 8 години по-късно е високо в небесата не само с много последователи в Инста , а като една утвърдена с изключителния си талант млада актриса .Гордея се ,че съм нейна почитателка

Вероятно е от заснемането на Hadsiz 

Признавам си, тази материя ми е пълна мъгла.

браво на теб за превода
Аз ще си замълча по повод това интервю. В самото списание имаше по-интересни неща. Бих им препоръчала да са по-внимателни при превода на английски... Иначе хубава инициатива на Несли, но за първия си брой можеше да покани друг човек. Малко ми прилича на ПР на Кадир.
браво на теб за превода
Аз ще си замълча по повод това интервю. В самото списание имаше по-интересни неща. Бих им препоръчала да са по-внимателни при превода на английски... Иначе хубава инициатива на Несли, но за първия си брой можеше да покани друг човек. Малко ми прилича на ПР на Кадир.
, ама можеше да покани някой друг - например Енгин или друг колега или приятел . Няма да се изненадам , ако злите езици изкоментират първия и гост 
Рени

Отговорите на Кадир ... са многословни и усукани, обаче.

![]() Много ми хареса този хол сред природата. Няма ги границите на стените. Еви, благодаря за превода! https://vk.com/@249579056-bez-ime Аз бях 90% сигурна ,че ще е Кадир първия гост. Това също е част от премахването на границите. | На мен ми хареса интервюто. Точно в стила на Кадир. Ясно ми е защо говори така и от къде идва и го разбирам за всичко. На мен не са ми напъни : ))))) И казва много ясни и истински неща, но те не са част от ежедневието на съвременния човек. Напълно кореспондира с идеята на списанието за пълната свобода. Онази свобода на съзнанието, която не зависи от ограниченията на физическия свят. Т.е. ограниченията във физическия свят и в материален план, не бива да формират и ограничения в съзнанието ти. Концепцията за любовта я има при всички мистични учения. Същото е и при Дънов. Особено ми хареса това , че училищата учат на ограничения - Цитат "Ако се опитам да събера, това на което са ни учили до днес, винаги ни е давало да знаем границите си." |

Препоръчани теми