Вече сме нетърпеливи

Очертава се жестока драма.
) насочват въпросите на Неслихан. Тя започва с познанието на границата като средство за опознаване на себе си. Границите тук са характеровите черти на човека. (Ако човек може да каже: аз съм мъж, актьор, турчин, добър и т.н., това значи, че той познава своите граници като личност.) След това продължава с границите във времето (възрастовите) и накрая - с границите между хората. Така че, определено тя води разговора с другия не чрез въпроси - плод на случайни наблюдения, а чрез въпроси, които карат другия да се самооткрива и самопреодолява. Защото само човек в природата не се побира в границите на биологическата си програма, той винаги се стреми да надскочи определени граници. (Това предполага познаване на темата, но и на интервюирания, което е още една причина Кадир да бъде първият в диалога.) А най-хубав е последният й въпрос, както и отговорът й. 

, но каквото- такова 

7-кратна шампионка на Турция - от 2007 до 2014, после направи 5 годишна пауза, за да роди и отгледа двете си дечица.
, разбира се ,че не му е простено .За съжаление има и разрушителна любов , от която трябва са се бяга надалеч . Но ми се струва ,че СЦ трябва най-после да развият образа на Санджар , защото на зрителите им писна да го гледат такъв . Наре е ''виновна '' ,защото все още го обича . Айде като малка е имала някаква идеалистична представа за него , ама сега не го ли вижда колко е неадекватен ? Ама сериал да върви . Надявам се обаче да не зациклят много СЦ ,че ще им спадне рейтинга както на Вятърния . Мъка , мъка , но до кога ?
Препоръчани теми