Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Искам този образ Кадир да си върне възможно най-бързо...

Красивите ни патрони

# 556
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Честит рожден ден на Ураз! Да е жив и здрав, все така весел и успешен! BirthdayTadaTada

# 557
Здравейте, дами Kissing Heart

Рени Heart

Честит рожден ден на Ураз Heart Eyes

https://twitter.com/Urazkagifs/status/1277717733812195335?s=09

От майка му

Казаха ми, можеш ли да ни разкажеш за Ураз? Ще разкажа, разбира се. Но се замислих откъде да започна, защото ние с Ураз израснахме заедно. Нека ви разкажа за детството на нас двамата. С Ураз заедно започнахме живота, двамата сами. Ураз винаги е бил много добро дете, весело, съвестно, смешно. Когато Ураз беше малък, в училището даде палтото си на едно дете и се прибра вкъщи. Когато го попитах, ми каза: "Аз имам друго палто, но на това момче му беше толкова студено.“ Ето това е синът ми. Той правеше много добри имитации и когато беше малък го регистрирах в агенция, когато беше на 7 години. Беше много малък, но търпеливо отиваше да снима. Направи това, което каза. По-късно, когато беше в училището, ми каза, че прави прекъсване. Но любовта към актьорството в него не беше свършила. Имах страхове, отговорността да отглеждаш дете без баща винаги е голяма. Беше много страшно да бъдеш и майка, и баща, а също и да отглеждаш момче. Ами ако има лоши приятели или ако свикне с нещо? Слава Богу, че имаше страхотни приятели, все още страхотни деца. Че не е скъсал с тях, всички се обичат един друг Прекарваха времето в нашия дом без баща и и изяждаха всичката храна, която приготвях. Имаше деца по всички ъгли на къщата. Мой Ураз, страхотно дете, страхотен внук, страхотен баща, страхотен приятел, голям родолюбец, страхотен син. Моята първа любов. Той е първото ми засадено дърво, първата ми работа, първата ми гордост, първата ми радост. Той е първият ми и единствен син. Той е първият ми, добре че те имам @urazka

# 558
Ау, любимото ми момче имало празник Heart Eyes
Да е много здрав, щастлив и успешен! Нека усмивката, никога не слиза от лицето му Simple Smile
Пожелавам още много поводи за гордост на близките му Simple Smile

# 559
Здравейте дружки Hug
Да е жив и здрав Ураз - здраве , лично щастие и много професионални успехи .

Колкото и да критикуваме сериала за недомислиците и селските изпълнения , за Ураз той беше като печеливш билет от лотарията Heart Eyes , Гедиз му донесе  много популярност и дай Боже отворени врати за по-успешна кариера .

# 560
  • Яко в Матрицата...
Майка му много хубави неща е написала, да е жива и здрава и тя, че го е родила, отгледала и обичала така Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 10:49 от Reni - BG

# 561

Живо и здраво да е това слънчево, усмихнато момче Heart Eyes
Да му даде живота здраве, късмет и успехи!
а писара на това дизи-  щастие и заслужена любов на страхотния герой, който играе Smile
защото много се ядосвам...

"Влюбеният мъж, ще повярва на любимата си!" - Наре

"Ако ми кажеш сега, че са те отвлекли извънземни и на това ще повярвам" - Гедиз

Animal Hear No Evil Animal Speak No EvilAnimal See No Evil - Наре  Rage

Привет, девойки Wink

# 562
# 563
  • Яко в Матрицата...
Поздравления от Демет и Гупсето Grinning

Някои хора казали, че е умрял. Нека сега да напишат, че кралят се върна!

Най-красивото, най-талантливото, най-умното, най-добросърдечното, най-приветливото момче на света.
Честит Роджен Ден!

После е добавила стори, в което пише че е забравила да спомене, че е най-харисматичното... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:05 от Reni - BG

# 564
Рени Heart Eyes От 3 юли може да се гледа в Нетфликс филма им "Войната на етървите" Sunglasses

И от режисьора Емре Кабакушак Heart
Да му благодарим и на него, че избра точно Ураз за ролята на Гедиз Ъшъклъ Heart Eyes

# 565
Рени, друго си е да можеш да си преведеш Grinning
Аз, като никога, реших да вляза и да поразгледам в туитър за Ураз. Много неща видях, но като бъкел не разбирам Grinning
Гугъл преводача ми ги съчинява едниии... SmileySmileySmiley
Тези двамцата ги познах, обаче Smirk

Присъединявам се към феновете, които благодарят на режисьора, че е взел именно Ураз за ролята на Гедиз Simple Smile, и които се надяват, че ще празнуваме заедно още много рождени дни Hands V

И попаднах на един цитат във фейса, който чудесно изразява мислите ми относно любовния триъгълник в ДП Smirk

"Колкото и силна да е една жена, тя чака мъж по- силен от нея.
И, не за да ограничи свободата и или да я променя,
а за да и даде правото да бъде слаба!"

# 566
  • София
И аз да честитя рожденият ден на този сладур Ураз. Да му пожелая да е здрав и все така позитивен. Нека щастието да не го оставя и да бъде все по-успешен като актьор.
И това прекрасно приятелство с нашите патрони никога да не свършва

Ето и тортата за рожденика

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 00:17 от БлагаВест

# 567
Здравейте, дружки Hug Честит Джулай Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Чакаме втори брой на Hadsiz днес Sunglasses

Бъдете здрави Heart

# 568
  • София
Добро утро на 1 юли дружки.
Еви честит Джулай Морнинг. Благодаря ти за тази прекрасна песен на Юрая Хийп.
За мен лично това е един много специален ден. Денят, в който срещнах моята сродна душа на брега на Шабла. И вече толкова години винаги на този ден си пускаме тази прекрасна песен. С нея в мен нахлуват спомените от щурата ми младост.От спането на плажа в спални чували, от огъня и песните с китари около него. Абе, младост...

# 569
Хелоу дружки Hug
Приемете поздрава по случай Джулая  на една отявлена рокаджийка  и все пак почитателка на турски дизита Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт