Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • между морето и небето
Привет Hug,
Поздрави и от мен на този емблематичен ден Nature Sunny
Излиза, че все рокфенове сме се събрали.
Успешен ден на всички!

# 571
Добро утро на 1 юли дружки.
Еви честит Джулай Морнинг. Благодаря ти за тази прекрасна песен на Юрая Хийп.
За мен лично това е един много специален ден. Денят, в който срещнах моята сродна душа на брега на Шабла. И вече толкова години винаги на този ден си пускаме тази прекрасна песен. С нея в мен нахлуват спомените от щурата ми младост.От спането на плажа в спални чували, от огъня и песните с китари около него. Абе, младост...

Линде Hug , аз моя не съм го срещнала на брега на 01.07 , но пък понеже има РД на 30.06 много пъти на рождения му ден сме осъмвали в чудесна компания в утринта на Джулая .Е , снощи си се прибрахме чинно ,защото сме на работа днес Stuck Out Tongue Winking Eye Joy нямаше изгреви и рок до дупка Smile

# 572
Линде, честита ви годишнина тогава HeartKissing Heart

Втори брой на Hadsiz Heart Eyes Гост е Фем Гючлютюрк, инфо за нея по-късно:stuck_out_tongue_winking_eye:
Ако някой знае, да казва Grinning

https://www.instagram.com/p/CCGGgTBDpM9/?igshid=1pbf051z4mo3w

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 14:10 от Еванджелин

# 573
  • София
Добро утро на 1 юли дружки.
Еви честит Джулай Морнинг. Благодаря ти за тази прекрасна песен на Юрая Хийп.
За мен лично това е един много специален ден. Денят, в който срещнах моята сродна душа на брега на Шабла. И вече толкова години винаги на този ден си пускаме тази прекрасна песен. С нея в мен нахлуват спомените от щурата ми младост.От спането на плажа в спални чували, от огъня и песните с китари около него. Абе, младост...

Линде Hug , аз моя не съм го срещнала на брега на 01.07 , но пък понеже има РД на 30.06 много пъти на рождения му ден сме осъмвали в чудесна компания в утринта на Джулая .Е , снощи си се прибрахме чинно ,защото сме на работа днес Stuck Out Tongue Winking Eye Joy нямаше изгреви и рок до дупка Smile
Фили и при вас е романтика. Понякога да празнуваш у дома, само с най-скъпите ти хора дори е по-прекрасно. Но тогава кипяхме от хормоните и младостта. А сега си спомняме с носталгия за това прекрасно време. И за тези години, които и да иска човек, няма как да върне. 
Еви благодаря ти!

# 574
  • Яко в Матрицата...

Някой си почива Grinning

# 575
Видях в Контакта ,че и ''Менекше '' се е постнала от яхта .Да не би целия каст да са на разходка с лодка ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
Дружки Kissing Heart

Филе, имаха общо мероприятие преди известно време. Засечени бяха "Яхя, Гедиз, Каврук,Неждет, Мюге, Зехра и Менекше" Grinning
На снимката с Ураз е съпругата на Едип Тепели (Каврук)

Преди известно време ви пуснах инфо, че Карата е свършила в Северна Америка. Оказа се, че съм ви подвела. Остават още няколко серии, като сватбата на Кемал и Нихан е имала рекордните 2 милиона зрители.
Телевизията е решила да направи подарък на феновете за сериала, станал феномен там.
Този и следващия петък ще има специални двучасови епизоди с избрани моменти от сериала. Ще има и интервюта с актьорите за Univision, като този петък ще е с нашето момиче. Щяла да разкаже какво е за нея Кара Севда, как се е отразила на кариерата й и още неизвестни факти.

https://eldiariony.com/2020/06/30/amor-eterno-sorpresa-antes-del-gran-final/

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 15:29 от Еванджелин

# 577
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart Eyes, супер новини за КС Grinning

Тоз младеж още празнува май Joy

# 578
  • София
Продуценската къща на нашите сладурковци АЛИМ ЯПЪМ вече е готова да пусне скоро диск на новата песен на Serdar Coşgun. На нещо като барабани му акомпанира наш Кадир. Ето кои са написали музиката и текста на тази песен:

# 579
Как сте , дружки ? Heart Hug
Аз просто от време на време се чудя на себе си , как може да съм толкова ''обратна '' ? Като дете баща ми винаги казваше ,че ако мислят ,че съм се удавила ще ме търсят срещу течението , не по течението Joy
Ето пример - когато гледахме Научи ме да обичам аз никак не харесвах Седа Бакан ( макар да виждах ,че е привлекателна , признавам ) . Обаче напоследък много ми харесва , дали майчинството я направи по-красива ? защо не ? Вижте колко е хубава

За съжаление няма да участва в сериала с Мерт Фърат ( не го харесвам визуално , сори ) , даже и той май няма да участва . Елчин Сангу ( в Алабората и в сериите , които съм гледала на Ашка ми харесваше много визуално , но после - не , сякаш годините започнаха да и личат , не знам дали ,защото е много слаба ... ) и Ясемин Алън щели да участват . А за партньор на Елчин спрягат Озан Долунай . Дано са някакви фенски мераци , защото тя ще изглежда като какичка  до него .
И говорейки за красота , ето нещо към , което не можеш да останеш безразличен - ''Нихан '' , прекрасна е

# 580
Дружки Hug

Не са фенски мераци, Фили, Бирсен го обяви. На 17 юли започват снимките.
Елка щяла да е сватбен организатор, Озито ще ръководи известна верига хотели, а Ясеминчето - модна икона.
Хади бакалъм Sunglasses

Красотата е относително понятие. На нас много ни харесва Неслиханче, други изобщо не я харесват.
Поне никой не остава равнодушен към нея GrinningHeart

Аз мисля, че Седа се е пипнала тук-там. Тоест, пипана от специалист.

# 581
Леле , вярно ли - ама той изглежда наистина по-млад !
Е , ако Елчин качи 3-4 кг , може Joy
Ясемин е хубавица и макар и 1/2 туркиня , си прилича само на западнячка ( майка и макар и туркиня е блондинка със сини очи,впрочем ).Аз много я харесвам .
За Несли си права - никого не остава равнодушен .Аз също съм за забележителната външност , която впечатлява не за перфектното тяло и лице ,което бързо ще забравиш Frowning1

# 582
  • Варна
Фили - хората се променят с времето - някои се разхубавяват, други погрозняват : )))
А може и да се пипнат с ножа : )))

Елчин сякаш режисьорите държаха да я показват по- загрозена, поне така си мисля.

На Неслихан й отива по-мадамска визия т.е. по-издокарана или поне аз предпочитам така да я гледам. Както й на нашия Онур Stuck Out Tongue Winking Eye

# 583
Боби Hug права си за Несли и Онур , по им отива визия на хора от класа .
Като се замисля за Елчин , как може такова сладко и слънчево момиче от Алабората и Ашка да изглежда така зле в Сблъсъка .Тя там май много страдаше , разбирам ,че не можеше да хубавее , но мисля ,че след 30 трябва да се внимава с кг - и в двете посоки нагоре и на долу Joy ,че се отразяват на красотата.

# 584
Дружки Hug

Откъси от интервюто на Неслихан Heart

"Нихан взе своето решение. Ако ми се беше случило на мен и трябваше да избирам между семейството си и любовта си, не бих избрала. Бих потърсила начин да ги имам и двете."

"Неслихан и Нихан споделят само тяло. Тя е много различна от мен. Нихан е много емоционална личност. Винаги показва емоциите си и мисля, че й липсва характер."

"Управлението на кризата на Нихан е много слабо и тя никога не знае как да се справи с определени ситуации и стига до крайностите на ситуациите. Или е много щастлива, или е много тъжна, или е много развълнувана, или е изключително щастлива."

"Напълно съм различна. Аз съм много директна, така че някои хора мислят, че съм много трудна. Опитвам се да бъда много честна във всеки момент и не е, защото искам да нараня някого, а защото обичам да казвам това, което мисля всеки момент."

"С помощта на образа на Нихан успях да покажа своите нюанси като актриса и успях да се покажа на по-голяма публика. Мисля, че този образ беше много важен за моя успех."

"Когато получих сценария за първи път и го прочетох, почувствах, че е добър проект. Искрено исках да бъда част от този проект. Спомням си, когато започнахме записа на сериала и го видях, разбрах, че бяха добавени повече сцени, отколкото бях чела и това ми хареса."

"Един от любимите ми моменти беше, когато Нихан беше под силен натиск от Емир, тя се опитва да се самоубие и е хоспитализирана. В болницата има сцена, в която пристигат няколко журналисти, които питат и преценяват Нихан и връзката й с Емир и Кемал. Подлагаха на съмнение почтеността й като жена, а Нихан има монолог, който много ми хареса. Тя казва: „Аз съм жена и това е моят живот и моето тяло. Отговарям само за себе си. Не съм семка, което дъвчеш и после изплюваш. Нямаш право да говориш за моя живот по този начин"

"Кара Севда беше страхотен проект. Мислех, че на много зрители ще им хареса, но без съмнение това надхвърли очакванията ми."

"Всички фенове са много специални. Независимо от езика, на който говорят, културата им, страната, към която принадлежат или религията, която имат, или цвета на кожата им, всички те са специални за мен и знам, че ме обичат."

"Въпреки че не се срещаме лице в лице или не знаем имената им, връзката, която споделяме и взаимната любов излиза извън границите, които ни разделят."

"Отговарям колкото мога на феновете. Винаги се опитвам, през повечето време го правя на английски, а ако не и на турски, а феновете го превеждат на испански. "

https://www.instagram.com/p/CCM-W2xqTSD/

Няма чисто видео все още, само фенски такива... Обичам това момиче Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 12:08 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт