Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Джули, няма смисъл. Хората се опитват да оневинят Санджар, защото е игран от Енгин. Хубаво, нека... Но на въпросът биха ли били с някой като Санджар, не видях никъде ясен отговор. Ама тя Наре била такава, ама той също много страдал, ама тя защо не прояви разбиране, ама той толкова добре се държи с Мелек... А забравят в първите минути на запознанството им как се отнесе с майката на Мелек Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Аз прочетох май два-три от анализите на аблата пакистанска... Такъв труд хвърля жената, уважих я. Но ми е твърде многословна. Много приказки за неща, които могат да се кажат с две-три изречения. Нали съм човек на точните науки, това ме натоварва. Вярно все едно се давиш...

# 601
Здравейте🌸
Отдавна не съм писала, но редовно ви чета😊. Аз лично харесвам Енгин, но това не значи, че одобрявам нрава Санджаров, нито поведението му. Харесвам Ураз, а Гедиз ми е любимец. Искам, обаче, да вметна нещо по въпроса, защо някои фенки на Енгин имат определено отношение към Ураз в момента. Не знам, дали сте чели Туитър постовете за РД на Ураз. Там освен пожелания има и доста грозни постове с обиди към Енгин и това не е изолиран или единствен случай като цяло. На една определена фенка от тях, Ураз отговоря с: " Голяма си!" и усмивки или нещо такова.
Сега, вярвам, че Ураз и Енгин са в прекрасни колегиални отношения, надали Енгин обръща внимание на тези неща, но все пак ситуацията навява на някои размисли и феновете реагират.
Мисля, че феновете не трябва да се поставят под общ знаменател, защото има агресивни и неприятни такива както на Енгин, така и на всеки един актьор, включително и на Неслихан.
Лек ден на всички!😊

# 602
  • Яко в Матрицата...
Дана, не съм се разхождала из Туитър скоро, но съм сигурна, че ги има всякакви във всеки от лагерите.

Малко ме съмнява Ураз да е подкрепил пост, обиждащ негов колега, по простата причина, че тези неща се следят под лупа от пресата и едва ли би искал да бъде въвлечен в някой скандал.

# 603
Дана, здравей!
Понеже следя и за Ураз в туитър, помня и въпросния туит от Ураз.
Беше във връзка с това, че една фенка беше раздала подаръчета на деца за рождения ден на Ураз.
И той написа - Голяма си, Гюлсе. Имаш огромно сърце.
Изобщо Енгин няма нищо общо, не знам къде си го видяла.
Сега ще потърся, дано намеря туита.
Как ви се струва Ураз да подкрепя подобни постове с обиди?
То аз и не съм видяла да обиждат Енгин. Санджар да, доста.
Но и феновете на Енгин обиждат, че и са доста откровени.
От лични наблюдения споделям, не за друго.
Неслихан обиждат, Кадир обиждат...
За тях съществува само един божествен Mask

Ето туита на Ураз

https://twitter.com/Urazka/status/1277814600424214529

в отговор на това

https://twitter.com/umutveeinat/status/1277727029287432192

Недейте така, феновете на Ураз са много добронамерени.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 19:18 от Еванджелин

# 604
Привет,
Рени, Еванджелин, не разбирам добре турски, но приятелка ми преведе. Мисля, че Ураз не е подкрепил конкретно пост, обиждащ Енгин, разбира се. Както и да е, подробностите, лично за мен, нямат значение. Просто исках да отбележа, че нещата не са едностранни. И Енгин бива обиждан от други фенове. Ами, има постове с обиди - за ушите му, за възрастта му и т.н. Фенове всякакви 😁. Мисълта ми е, че няма актьор с по-интелигентни или по- тъпи фенове, въпрос на личен избор и възпитание, а не кой на кого е фен. Съжалявам ги понякога актьорите, сигурно им става доста неудобно.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 19:40 от dana78

# 605
Дана, подали са ти инфо, виждам, но няма връзка едното с другото.
Друг потребител, не виждам и Ураз да е харесал поста...

# 606
  • Яко в Матрицата...
Външният вид е нещо, което никой не си избира. Може само да подобриш фигурата си, но другите дадености трудно. За един актьор е важно да е близо до живота. Само красота не стига, талант си трябва. В този ред на мисли нито Енгин (да ме прощават фенките му), нито Ураз са първи красавци. Но и двамата са талантливи актьори. Виж за героите им съм на мнението, че единият е харизматичен сладур, другият е голям егоист. Точка Wink

# 607
Еванджелин, съгласна съм с теб. Благодаря за информацията!😊
Аз не следя Туитър редовно и не следвам никого, но тъй като близка приятелка е доста активна в това отношение, говори и турски, та беше чела обидни туитове за Енгин от фенове на Ураз, точно касаещи външния вид. Въпросната Гюлсе също пишела, но това не са мои лични впечатления, така че не претендирам за коректност.
Разбира се, че Ураз не би участвал в подобни истории, аз не се съмнявам, но просто феновете реагират и често пъти стават недоразумения и възникват спорове.
Та, феновете на Ураз може да са добронамерени, но не всички, няма и как да е така. Както и не всички фенове на Енгин обиждат този или онзи.
Рени, точно!😊 Талантливи са, прекрасни образи правят. Ефето си е егоист, дааа.

# 608
Здравейте!

Хайде и аз да се изкажа по въпроса за кой е по, по, най.
Много пъти съм споделяла, че залитащите привърженици на един актьор, толкова много, а и направо се влюбват в него, в играта му, в неговите физически недостатъци, в неговите  останали качества, извън играта, в личния му живот, че започват винаги да одобряват пресъздадения от него герой. Винаги съм се учудвала на това и няма да спра да го правя. Нима може да се оправдава нон стоп Санджар и винаги да  се търси  защитаващо обяснение на неговите действия.  И Ален Делон да играе Санджар пак няма да му харесам поведението, което граничи с двуженство не само в морален, но и във физически смисъл.
Не мога да си представя жени по този начин да оплюват жената Наре и да оправдават Санджар, но считам, че синовното майчинство на някои определя и тяхната зависимост от мъжката роля, ако пък се изпълнява от любимец, картината е ясна......
Не мога да си обясня също, как може художествен герой да се приема толкова надълбоко лично, че да се стига до обиди, нападки и непрекъснати словесни и злобни препирни, които оставят една голяма горчивина, стигаща до отвращение да се гледа по-нататък историята, която се разказва в сериала.
Литературният анализ, на който ни учеха в часовете по литература е нужен, за да опишем и разкажем нашият усет за съответен герой и изводите, които си правим за него от сюжетната линия.
Дали, ако съученик от турски произход ми подари "Под игото" / което ми се случи в реала навремето, когато си подарявахме в училище книги за РД/ще отида да хвърля книгата в камината? Или ентият ми прочит няма да ми
подскаже нещо, което съм забравила, или не съм осъзнавала в ученическите години.
Станах многословна, извинете. Дано сте ме разбрали!

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 20:52 от Dimana-nova1

# 609
Привет отново,
Лично за мен, няма по-по-най, но е факт, че се завихри порочен кръг. Разочарованието от действията и реакциите на героя Санджар доведоха до нападки и обиди към Енгин в различни социални мрежи. Доста хора нещо не успяха да разграничат героя от актьора😁. Доколкото си спомням последваха акции и натиск на фенове в Туитър, призиви и желания Санджар да бъде сменен, махнат и т.н. което рефлектира и върху Енгин. Фенките Енгинови реагираха бурно и оттам се завъртяха нещата и се стигна до грозни истории. Но се вижда, че екипът е сплотен и се забавлява. Нека това правим и ние.
Лека вечер🦋

# 610
Привет отново,
Лично за мен, няма по-по-най, но е факт, че се завихри порочен кръг. Разочарованието от действията и реакциите на героя Санджар доведоха до нападки и обиди към Енгин в различни социални мрежи. Доста хора нещо не успяха да разграничат героя от актьора😁. Доколкото си спомням последваха акции и натиск на фенове в Туитър, призиви и желания Санджар да бъде сменен, махнат и т.н. което рефлектира и върху Енгин. Фенките Енгинови реагираха бурно и оттам се завъртяха нещата и се стигна до грозни истории. Но се вижда, че екипът е сплотен и се забавлява. Нека това правим и ние.
Лека вечер🦋

Ето, това е много неприятно, дори глупаво.  Санджар е такъв образ, който може да бъде намразен, но защо Енгин е намразен точно това не мога да си обясня. Защо образът се обвързва с личността на актьора, който я изпълнява?
Енгин си е свършил отлично работата, след като предизвиква такива реакции с героя си. Жалко, че първичността  у някои фенове ескалира по начин да се обижда човекът Енгин, въз основа на героя Санджар.
Спирам по въпроса, защото започвам да се смея на фенските глупости.
Енгин е Ураз съм убедена, че се смеят на тези битки, ако въобще им е до тях.
Хората си гледат работата, снимат, въпреки Ковид 19. Дано бъдат здрави и вирусът не ги стига и дано се забавляват добре, както ми се струва, че го правят.

# 611
  • София
Ето ги Енгин и Ураз. Прегърнати, в приятелски отношения и ведра обстановка.
Феновете сами си правят живота труден.

Момичета, напоследък не съм мяркала Васето. Липсва ми. Дано всичко около нея да е добре.

# 612
Линде Hug  добре съм. 

Привет, момичета Two Hearts

# 613
  • Варна
Майко мила ... толкова ли много хора не ги слушат главите и живеят в паралелни реалности JoyJoyJoy
Вече почти нищо не чета и следя - туитър и т.н. , че явно хората не знаят какво гледат, какво виждат.
Ок - може да не ти харесва едно или друго, но защо трябва да се обижда? Че й да намесваш партньорите на актьорите - дето пък въобще нямат връзка със сериала - Satisfied голям смях.

Много мило ми стана като прочетох, че Неслихан носи рокля, подарена от фенка. Hands Clap Ето така се показва уважение.

# 614
  • София
Линде Hug  добре съм. 

Привет, момичета Two Hearts

Васе, радвам се че си добре     

Общи условия

Активация на акаунт