Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
Привет! Grinning

Я си признайте бързо с кои сериали изневерявате на "Дъщерята" това лято Stuck Out Tongue Winking Eye

Да се посмеете малко Simple Smile

Скрит текст:
Здравейте момичета,
Аз с " Почукай на вратата ми"  и " Мистър Грешен"....да минава по бързо времето до новия сезон на нашият сериал.😘

# 631
И аз с Почукай , дано да ми задържи вниманието .Казват  , че Хандето била задобряла , дано ,че бездарници не понасям Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
  • Яко в Матрицата...
И аз гледам Грешния господин и "Почукай на вратата ми".

Харесаха ми първите серии, да видим как ще продължат...

Едно слънчево момиче Nature SunnyNature SunnyNature Sunny

# 633
Aми винаги можем да се утешим с някои любими моменти или епизоди на Карата , нали ? Grinning Аз добавям за развеселяване и някой момент от Забранената ябълка , но м/у двата сериала няма сравнение Heart

# 634
Хелоу, мацки Kissing Heart

Аз гледам Мистър грешен и Почукай на вратата ми Sunglasses

Филе, Хандето не е без забележки, но определено има напредък. Това дете ми е много симпатично, затварям си очите за не дотам добрата игра. В Азизе беше страхотна, с Керем са хубава двойка... Ще ги гледам определено Heart Eyes
От другото дизи и двамата не са ми любимци, но Джан не е горилообразен като в Птичките. Историята е весела. И там ще гледам.

Някой моменти от Вратата ми навяха сходство с Хубава жена. Някой друг забеляза ли? (В ресторанта ситуацията)

Несли обича да снима и много й се отдава Heart Eyes

Супер снимка е направила на Бюлент Шакрак, качена е в неговия инстаграм от вчера Heart Eyes

И оператора ни е снимала днес Grinning

След снимки на марината, в дома на Кахраман и 4 поредни дни снимки в конака, днес снимат в дом Ъшъклъ

Патрона бе Head Band

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 20:13 от Еванджелин

# 635
Несли си е истински артист Heart
Еве Hug , за сега ще отложа Г-н  Грешен , но може и да му дам шанс .Озгето не е бездарна , но ми е малко безлична .Според мен не трябваше да повтарят дуета с Джан .Мисля ,че за партньорка на Джан трябваше да изберат някоя колоритна и по енергична партньорка.
Да , в ресторанта стана наистина малко като в Хубава жена , но не се сетих за Вивиан и Едуард Grinning , браво на теб . Ханде и на мен много ми харесва , естествено красива и сладка .От това ,което съм чела за нея , знам ,че е и хубав човек . И е половинка на приятеля на Кадир Simple Smile . Момичето преживя трагедия , а и сигурно взима уроци , хареса ми в епизод 1 . Керем много го харесвам , намирам го близък по манталитет за разлика от много други , които са си източни мъже въпреки актьорската професия .

# 636
  • София
Приятели...

# 637
Аййй Кадир най-после хвърлил мустаКите Grinning

И тези шемети Grinning

Разправят в туитър, че това е домът на Несли в Бодрум. Това детенце е на приятелка на Неслихан - Мерве Демирджи и са тагнати в Бодрум, Мугла, направено е и разследване от феновете... Sunglasses

Във втория специален епизод за Univision интервюто с Несли продължава.
Тя казва, че краят на сериала се е пазел в тайна дори от актьорите до последния момент. Имали са някои идеи, но до края не са знаели подробностите.

Стара снимчица, от времето на Фатиха Heart Eyes

# 638
Еви и аз преди малко видях ,че Кадир най-после е махнал ужасния мустак Grinning
Ако има продължение на интервюто мога да го преведа , ама не така хаотично както миналия път преведох за какво иде реч Sunglasses
Още от началото ан ДП си личеше ,че каста са отбое юнаци и много се забавляват заедно .Остава и СЦ малко да се стегнат и да подобрят работата си . Ще е жалко такива актьори като Несли и Енгин , а и ''откритието '' Ураз да се мъчат на екрана , нали ? Sweat Smile

# 639
Филе, супер ще е за интервюто Kissing Heart Ако мерна някъде цялото видео, ще го пусна Sunglasses

Тук има 3-4 части

https://www.instagram.com/p/CCgpUWdlsiY/

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:58 от Еванджелин

# 640
Филе, супер ще е за интервюто Kissing Heart Ако мерна някъде цялото видео, ще го пусна Sunglasses

Тук има 3-4 части

https://www.instagram.com/p/CCgpUWdlsiY/
О, като седна на компа ще го преведа .Даже го има на английски написано ,още по лесно за мен Grinning

# 641
  • Варна
wavey

Тази история знаете ли я? Аз нали не ги следя отначало, а по-късно ми попаднаха на погледа, та сега ми изникна това.
От 2016 година.
Неслихан и Кадир били в Каракьой в заведение, като се веселили заедно с приятели. На излизане репортерите ги спрели за въпроси.
Питали Неслихан: - В едно ваше интервю бяхте казали ,че мечтата ви е да прегърнете лъв.
На което тя е отговорила: - Ето го моя лъв, до мен е и ме прегръща. (за Кадир го казва).
После към тях  се приближил продавач на цветя и посипал Неслихан с розови листенца ( снимката ). Кадир малко се изнервил и му казал: - Не прави глупости, не ме ядосвай.
Неслихан го успокоила като го прегърнала и си тръгнали.

Абе ревнив си е той : )))) Или поне преди е бил. Сега може би след сватбата вече 4 години да се е поуспокоил.

Тук вече и двамата са с друго излъчване - по-улегнали, балансирани.

# 642
Боби , знаем го случая , но по-скоро тук не става дума за ревност , а да не привличат внимание . Според мен Кадир е барутлия , спомняте ли си какв Малки тайни без малко да ошамари - занравих и името , Русокоската от Фатиха .После се бяха сдобрили и се разбирали добре във Фатиха . Той самият казва ,че боксът му е помогнал да се владее . Не знам дали бокса или любовта към Неслихан , която не би позволила да се меси в играта и . Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде сега превода от английски , което е малко като резюме на интервюто , после ще го изслушам и на испански   :
Неслихан говори за Нихан - тя се облича по последна мода , всичко , което носи- дрехи , грим  прави впечатление и привлича внимание .
Репортер :Красива , елегантна , привлекателна . Всеки би си помислил ,че Неслихан има същата страст към модата , но изглежда реалността е друга.
Неслихан : аз не съм като Нихан , която привлича внимание със стила си , с това което носи , грим , обувки .Понякога харесвам неща , които нося в които се чувствам добре , например някой чантичка е достатъчна ( това последното я чух да го казва от видеото )
Р: Заради толкова много разлики м/у Нихан и нея , Неслихан е била искушена да промени нещо в историята , но не се е получило .
Н: Когато получим сценария , когато снимаме  можем да променим малко , но не и да променим съдържанието .Аз мисля ,че историята е написана както трябва и нищо не е трябвало да се променя .В сцената , когато Нихан е  в болницата и много жирналисти я гледат , те казва "Аз съм  жена , това е моят живот , моето име е моята репутация и никой не може да ги съсипе ..Аз не съм същество от измислен свят .Това е сцена , от която много може да се научи .
Докато снимахме сериала , тех. условия бяха много добри , продуцентите бяха взели всички превантивни мерки , но докато снимахме на кораба се случи мсалък инцидент и снимахме 3 дни , много часове  . Водата беще студена и ме боляха ушите пот нея , но това не ме притесняваше много .
Ако не се лъжа ще видите края на 13.07 , за това няма да ви го разкривам .Всъщност ние имахме идеи за края , но никой не знаеше детайли ,как точно ще бъде .
Р: Знам ,.че финалът ще бъде изненадващ , но ще има ли друг сезон ?
Н: Мисля ,че Кара севда свърши в подходящия момент и не мисля ,че ще има друг сезон .
Искам да ви благодаря , не исках да говоря на английски , защото мисля ,че беше по-добре да го направя на родния си език .
Сега от видеото на испански малко добавки , постоянно са научавали нещо ново от Кара севда , един за друг , не е имало нужда нищо да променят , всичко е било както трябва да бъде . Репортерката се съгласява с нея ,че сценарият е бил без забележки , говори как при отделните сцени са плакали заедно с героите , обичали са и са мразели заедно с тях , много  са се вълнували и т н . Много силна сцената пред болницата - силно написана и силно изиграна .
Репортерката хвали актьорите и играта им, и разбира се сериала .Несли казва ,че е много благодарна ,че са я поканили да даде това интервю , и че по-добре  се е изразила на турски . Казва им ,че се надява много скоро пак да се срещнат и да говорят отново .Личи си колко и е приятно , а и репортерката е във възторг от нея .

# 643
Филе, много ти благодаря Kissing Heart

За историята с розовите листенца искам да добавя нещо. По него време имаше серия атентати в Турция, сигурно се сещате. В една дискотека някакъв стреля напосоки и изби доста народ. Имаше и други случки из Турция. Този като се приближи да ръси розите, Неслихан се изплаши, затова Кадир реагира така. Не вярвам да ревнува от продавач на рози, па колкото и да е ревнив нашия.

# 644
  • Варна
Фили, Еви  Hands Plus1
О да - вярно, че тогава бяха историите в Истанбул и го бяха блокирали града. Да , това обяснява реакцията на Кадир.

Фили - Пелин ли имаш предвид Joy? - хаха, как ще я забравиш - голяма гадинка беше. И на мен ми се струва ,че поне преди наистина е бил избухлив, то му личеше. Сега сякаш е преосмислил живота.
Преди все го асоциирах като навита пружинка : )
Ролята във Фатиха според мен му пасваше идеално на характера по онова време. Не съм сигурна ,че сегашния Кадир би я изиграл толкова добре.  Той според мен вече не би й приел подобни роли. Даже след Вуслат ми е чудно каква роля би изиграл.

Без мустака е супер вече, сега и тия очила ако разкара - не му отиват на лицето.
С тия мустаци ми приличат на колхозници : )))) , а те май се опитват да го докарат на мускетари JoyJoyJoy ма не би.

Общи условия

Активация на акаунт