Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Привет, дами Two Hearts

Взимам под внимание Евето и драскам един ред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Васе, стягай се Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart Чакаш ли 5-ти сезон на Луци Grinning

Рени, и на теб благодаря, ще го имам предвид бутона полезно Bowtie Латиносите са във възторг от Карата, въпреки тъжния финал Heart Eyes

От официалния канал в youtube Sunglasses

Любовта на Гедиз към Мелек Heart

# 662
  • Яко в Матрицата...

Ми обичат се, да дойде някой да го отрече Rolling EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Еве, за теб винаги Wink

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 17:18 от Reni - BG

# 663
Еве Kissing Heart чакам го  и още как Grinning

Ти какво направи? Изгледа ли 4-те сезона?

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе, стягай се Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart Чакаш ли 5-ти сезон на Луци Grinning

Рени, и на теб благодаря, ще го имам предвид бутона полезно Bowtie Латиносите са във възторг от Карата, въпреки тъжния финал Heart Eyes

Еве 😘🤗
Ми нашата към него нерде, нерде е 😂
Ма вие и Луцко ли гледате 😄
Ех, за пореден път се убеждавам колко допирни точки имаме 🤗
Луцко го гледам от сезон едно и то в момента на излъчване, много го харесвам и аз.
Сега взех и грешния да гледам, ма нещо ни химия ни диалог, нищо не им се получава на главните 🤔
Но за сметка на това па на Кире му се получават нещата, но па там партньорката ич не я бива в играта🤦🏻♀ Мъка, голяма мъка 🤦🏻♀
Аз щом не е със Сера, пак го гледам😄
 Инак му бях дала ОФ на всички проекти 😄
Мен Кадир най-ми хареса У Фатиха, толкова хубав беше 🧿
Макар и с лош край няма някой да не е харесал Карато, страхотен сериал пак ще кажа 😄

# 665
  • София
И аз удрям едно рамо момичета. Нямаше ме няколко дни, та нямах възможност да се разпиша, само ви четях.

Падружките пишат, че днес е рожденият ден на Мехмет. Нека да му е честито. Нали е брат на нашия патрон.

# 666
Гюнайдън, сладурани Hug
Благодаря на всички отзовали се JoyKissing Heart

Ирко, гледаме бе, обичаме да сме информирани Stuck Out Tongue Winking Eye Луци пич та дрънка Heart Eyes

Васе, яваш яваш карам, ще го изгледам до премиерата на 5-ти сезон. Но втори ми е фаворит де Grinning

Най-после снимки на гг в Дъщерята, чок шюкюр Heart Eyes Ходили колективно на гмуркане. Само не знам с какво са ги снимали, Нокиа с фенерче ли е било Stuck Out Tongue Winking Eye

Джемре Октем

Кадир, много скоро щяло да има изненада, Хади бакалъм Sunglasses

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 08:52 от Еванджелин

# 667
Здравейте мили дружки Hug
Еве Hug , аз снощи се включих в Ябълката , за тук стана късно Sunglasses , ама се поправям Grinning
Тези нашите другари от ДП на снимки ли са или на забавления  , а ? Smiley
Но е много приятно екипът на любим сериал да е весел и задружен .

Снощи коментирахме в Ябълката за приложенията в инста за грим , цвят на очите и т.н.
Ураз се беше публикувал с един развяващ се нос - има ли го някой да го постне , за да се посмеем ?

Много бих се радвала , ако и Кадир ни изненада с проект и най-после с точната по мерки и теглилки партньорка Imp

# 668
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Кадир щял да отговаря на 40 въпроса в предаване на канала Haber Global. Явно са го питали и нещо за Бурак, сигурно защо не са приятели... Клюраят на Евето е сложил в сторито си отговора:

"Работих с Бурак, много го обичах, смел човек е. Може би е един от най-красивите мъже в Турция... Има страхотни качества, но не си пасваме като темперамент! Не можем да бъдем близки приятели."

# 669
Не познавам лично Бурак , разбира се , но мисля ,че преди'' ерата Фефа '' беше по-естествен , по -открит и искрен . Сега мисля ,че постоянно някой го ''пиари '' как да се държи пред публика . Но пиарът не е много удачен , изглежда изкуствен и неискрен .

Не можах да се въздържа да ви постна тази красота

# 670
  • Яко в Матрицата...
Фили Hug, всеки нормален човек би отговорил като Кадир. Няма как всички да се харесваме и да сме приятели. Само те си знаят какво е положението между тях в действителност и каква е причината. Може наистина да не са на една вълна, а може и да е заради това, което казваш...

На мен са ми по-интересни други въпроси и отговори. Четох, че щял да отговори на въпроси и за предишната си тръпка, с която са били май и сгодени Grinning Тръпка, която изобщо не разбирам, ама... не съм на негово място...

# 671
Малее, таз направо го разсипа Кадир Joy

За Ханде Йенер, за Неслихан, за Бурак, за брат му на Кадир...

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1283683724245245952?s=09

# 672
  • Яко в Матрицата...
Малее, таз направо го разсипа Кадир Joy

За Ханде Йенер, за Неслихан, за Бурак, за брат му на Кадир...

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1283683724245245952?s=09
JoyJoyJoy по-интересни ще са отговорите

Изневерявал ли е на жена? Извинил ли се е на Ханде Йенер? Много интересно става Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП Баща му дали е употребявал насилие над него? Thinking

# 673
Ами като се е хванал на хорото - да отговаря .Дано е искрен ( ама не до глупост ) , защото иначе ще проличи и ще го коментират и ще отнесе негативи .

# 674
  • Варна
Ооооха! Чакаме го това интервю т.е. отговорите  : ))))

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 18:39 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт